|
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης |
| Συγγραφέας |
[ΡΟΔΟΣ]> Π.Τ.Δ.Ε.: Πρωτοετης 2011 |
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Επειδη τα εισιτηρια ειναι αρκετα ακριβα ωστε να ξαναερθω μονο και μονο για τα βιβλια, τα βιβλια σας τα παιρνετε απο καποιο συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο η απο διαφορα σημεια?
Σκεφτομουν οταν ερθω για την εγγραφη να περασω απο εκει μπας και κανονισω να μου τα στελνουν θεσσαλονικη με δικα μου εξοδα. επισης παιρνετε κορπους η αλλο υλικο απο φωτοτυπαδικα οπως κανουν οι σχολες εδω πανω?
Δε χρειάζεται αναγκαστικά να πας στο νησί για να παραλάβεις τα βιβλία των μαθημάτων.
Αν δεις εδώ στις σελίδες 10-13 εξηγεί το πώς μπορείς να επιλέξεις courier μέσω του Εύδοξος. Αυτό ισχύει για κάποιους τίτλους.
|
|
|
|
| |
|

Evoni
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
12
|
|
Ω τελειο! Πηρα τηλ και ειπε οτι δυστυχως μονο σε πολυ λιγα γινεται αυτο. Μου φαινεται οτι οταν κατεβω θα πρεπει να ταξω τριγωνα πανοραματος σε καποιον φοιτητη για να μου τα στελνει αυτος. :Ρ
|
|
|
|
| |
|

Evoni
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
12
|
|
Με τις καταληψεις τι γινεται? Υπαρχει καποιος κινδυνος για τις εγγραφες?
|
|
|
|
| |
|

kouiki
Ψαρούκλα

Oct 09, 2010
4
|
|
Καλησπέρα EVONI,
Μην αγχώνεσαι κούκλα μου από τώρα για τα βιβλία.
Εγώ φέτος είμαι στο δευτερο έτος και μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη.
Ίσως από φέτος να είμαι μόνιμα Ρόδο.
Στείλε μου μήνυμα όταν χρειαστεί και θα πάρουν και τα δικά σου βιβλία μάζι με τα δικά μου αν δεν έχω πάει εγώ εκεί να στα στείλω!!!!
Φιλιά
Καλή χρονιά!!!!
|
|
|
|
| |
|

Evoni
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
12
|
|
Πωωωωωωπωωωωω ευχαριστω! σου στελνω προσωπικο μηνυμα.
|
|
|
|
| |
|
![]()
katoui
Ψαρούκλα

Nov 03, 2011
2
|
|
Καλησπέρα και συγνώμη αν ενοχλώ! Απλά θα ήθελα αν είχατε την καλοσύνη να βοηθήσετε και εμένα γιατί είμαι και εγώ πρωτοετής φοιτήτρια και έχω κάποιες δυσκολιές και απορείες και χρειάζομαι λίγη βοήθεια..! Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
katoui έγραψε:
Καλησπέρα και συγνώμη αν ενοχλώ! Απλά θα ήθελα αν είχατε την καλοσύνη να βοηθήσετε και εμένα γιατί είμαι και εγώ πρωτοετής φοιτήτρια και έχω κάποιες δυσκολιές και απορείες και χρειάζομαι λίγη βοήθεια..! Ευχαριστώ πολύ!
 |
katoui καλώς μας όρισες!
Μη ζητάς συγνώμη καλέ! Όλοι εδώ είμαστε μια παρέα, κι ο ένας βοηθά τον άλλο αν υπάρξει ανάγκη και μπορεί! Ποιόν να ενοχλείς, προς θεού!
Ξε-"ψάρωσε" ελεύθερα, και εδώ around είμαστε!
|
|
|
|
| |
|
![]()
katoui
Ψαρούκλα

Nov 03, 2011
2
|
|
χαχαχα!! εντάξειιιιι ,ευχαριστώ:) προς το παρόν βοήθησα τον ευατό μου μόνη μου οπόταν δεν χρειάζομαι κάτι αυτή τη στιγμή, αν χρειαστώ δεν θα διστάσω να ζητήσω βοήθεια μην ανυσηχεις:P ! Να σε καλά inertia και καλός σας βρήκα!
|
|
|
|
| |
|

Evoni
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
12
|
|
Αγαπημενα μου παιδια, εχω ενα προβληματακι και θελω βοηθεια. Εχω βρει τους περισσοτερους καθηγητες και εχω συννενοηθει για διαφορα θεματα που με απασχολουν, εκτος απο αυτους που διδασκουν τις βασικες εννοιες στα μαθηματικα.
ΕΙναι το μαθημα που θελω να δωσω οπωσδηποτε και δεν ξερω καν αν το διδασκει η Χιονιδου, η ο Κιουλαφας η και οι δυο μαζι. Επισης, θελω οπωσδηποτε μια ενημερωση για την υλη, γιατι το βιβλιο ειναι μεγαλο.
Οποιος βοηθησει, με σωνει.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών