Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ζητήματα / ιδέες / προτάσεις] για το site - πύλη |
|
|
Σχόλια, Επισημάνσεις, Βοήθεια για το website |
| Συγγραφέας |
[Ζητήματα / ιδέες / προτάσεις] για το site - πύλη |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
μήπως γίνεται να ξαναμπούν στα posts η ημερομηνία αριστερά, τα κουμπιά edit και x δεξιά και τα κουμπιά www, mail, msn, κλπ κάτω αριστερά;
|
|
|
|
| |
|

thespeena
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
Τόπος: katw aptavlaki
|
|
Προταση! δεν ξερω βεβαια αν κολλαει εδω σαυτο το σημειο.
Στις "Νέες δημοσιεύσεις". Να υπαρχει μια λιστα 20 ας πουμε εγγραφων που να ανανεονονται καρατωντας ιστορικο των χτεσινων πχ νεων δημοσιευσεων. Γιατι καθε φορα που μπαινω δειχνει απο 0 ως 4 μονοοοο...
Αλλα μου ειναι πολυ χρησιμοοοο (ελπιζω και σε αλλους)
http://my.aegean.gr/web/ftopict-285.html αυτο ηταν κλειστο
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
thespeena έγραψε:
Προταση! δεν ξερω βεβαια αν κολλαει εδω σαυτο το σημειο.
Στις "Νέες δημοσιεύσεις". Να υπαρχει μια λιστα 20 ας πουμε εγγραφων που να ανανεονονται καρατωντας ιστορικο των χτεσινων πχ νεων δημοσιευσεων. Γιατι καθε φορα που μπαινω δειχνει απο 0 ως 4 μονοοοο...
Αλλα μου ειναι πολυ χρησιμοοοο (ελπιζω και σε αλλους)
|
Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί μια τέτοια υποστήριξη! Στο "Νέες Δημοσιεύσεις" εμφανίζονται νέες που έχουν συμβεί από την τελευταία φορά που έχεις κάνει Login στο site... Αν έχουν γραφτεί πολλά topics/posts στα εμφανίζει όλα, από το νεότερο ως το παλαιότερο... Βέβαια, όσα περισσότερα παιδιά γράφουν και υπάρχει ροή συζητήσεων, τόσο περισσότερα θα εμφανίζονται!!
Ναι, είναι "κλειδωμένο" καθώς λειτουργεί σαν "ανακοίνωση", ενώ στα υπόλοιπα topics μες στην κατηγορία μπορεί να προσθέσει ή γράψει κανείς ό,τι επιθυμεί! 
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Υπάρχουν ήδη άλλα δύο, αλλά είναι περισσότερο συζητήσεων και δεν ξέρω αν κολλάει στη ροή ανάγνωσης. Προτείνω έναν ξεχωριστό χώρο για τις προτάσεις και έναν άλλον για τις ανακοινώσεις.
Αν δε βολεύει ως ιδέα ας γίνει merge με ένα από αυτά.
_ [ζητήματα / issues/ bugs / προτάσεις] στο site
_ Σκέψεις και απόψεις: Πώς/Τι θα θέλατε στο MyAegean;
Για τις εξωτερικές πηγές προτιμότερο θα είναι να δίνουμε το link.
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Αν και δεν είναι τόσο σημαντικό ζήτημα, δεν ξέρω αν γίνεται να επανέλθει η προηγούμενη ρύθμιση για ενημέρωση επεξεργασίας post μόνο σε περίπτωση που έχει προηγηθεί απάντηση - πρόσεξα ότι αυτό άλλαξε σε ένα πρόσφατο topic.
Eπίσης, αν γίνεται, να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της ενημέρωσης για νέα προσωπικά μηνύματα - το εικονίδιο που εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης είναι αχρείαστο.
Τέλος, αναφορικά με τις συζητήσεις, να υπάρχει διαχωρισμός των πρόσφατων συζητήσεων ανά θεματική ενότητα -και όχι μόνο ανά νησί και μία γενική κατηγορία που συμπεριλαμβάνει τα πάντα.
|
|
|
|
| |
|

thespeena
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
|
|
εψαξα να δω που μπορουμε να βαλουμε ιδεες η αποριες για το myaegean αλλα δε βρηκα να κολλαει καπου γιαυτο ανοιξα καινουριο θεμα. (το idea pool ηταν κλειδωμενο), ελπιζω μονο να μην εκανα λαθος.
Να ρωτησω, υπαρχει πουθενα logo σε κωδικα του myaegean? Ωστε να μπορουμε να το βαλουμε σε μια ιστοσελιδα (πχ blog, κλπκλπ)?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

thespeena
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
|
|
Ω ΝΑΙ!! καλα γιατι δεν τα εβρισκααα?
μπαινουμε στο φορουμ, μετα κοινοτητα και myaegean και μετα, πουυυ?
μπορω να τα χρησιμοποιησω,ε?
ευχαριστω για την απαντηση
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Από το μενού " Κοινότητα" του κεντρικού μενού πλοήγησης στο site!
Στις αλλαγές που προγραμματίζουμε και την ανανέωση ελαφρώς της δικτυακής πύλης εντός των ημερών, θα προσπαθήσουμε να είναι όλα τακτοποιημένα, και νοικοκυρεμένα!
|
|
|
|
| |
|

thespeena
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
|
|
Αααα... εγω εμπαινα φορουμ-(και μετα) κοινοτητα..
μερσι
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |