Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Οδηγός εύρεσης κατοικίας στη Μυτιλήνη. Τι πρέπει να γωρίζετε. |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ |
| Συγγραφέας |
Οδηγός εύρεσης κατοικίας στη Μυτιλήνη. Τι πρέπει να γωρίζετε. |
| |
|

boss
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
6
|
|
fraoulitsa έγραψε:
μην μου πεις με το μυτιληνη?? με το μυτιληνη θα παω εγω την δευτερα! |
θα ταξιδέψω Κυριακη βράδυ για να είμαι εκεί Δευτερα πρωί !
Ηθελα να ρωτησω τους "παλιους" αν ειναι καλα να ερθω Δευτερα , γιατι βλέπω ολους τους φιλους μου να τρεχουν απο χθες και να ψάχνουν για σπιτι , μηπως είναι αργά την Δευτέρα και πρεπει να ερθω πιο νωρις ??
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν ξερω να σου πω! δεν το θεωρω αργα! μαλλον νωρις ακομη! μην αγχωνεσαι!
|
|
|
|
| |
|

boss
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
6
|
|
Βρέθηκε και το σπίτι !! , ερχομαι με το καλο 25 Σεπτεμβρίου για μόνιμα !
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μια βοήθεια κι απο την παλιά....χαχαχα Κι η Πιττακού είναι καλη περιοχή, κέντρο. Βέβαια όταν ημουν εγω η σχολη ηταν ακομη στο κέντρο, οπότε όλα ηταν με τα πόδια. Αλλά επείδη όπως και να χει στο Ξενια δύσκολα πας με τα ποδια, παρότι εγω το έκανα, τουλάχιστον να γλιτώνεις τα έξοδα μετακίνησης στην εξοδο!
|
|
|
|
| |
|

boss
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
6
|
|
pocahontas έγραψε:
Μια βοήθεια κι απο την παλιά....χαχαχα Κι η Πιττακού είναι καλη περιοχή, κέντρο. Βέβαια όταν ημουν εγω η σχολη ηταν ακομη στο κέντρο, οπότε όλα ηταν με τα πόδια. Αλλά επείδη όπως και να χει στο Ξενια δύσκολα πας με τα ποδια, παρότι εγω το έκανα, τουλάχιστον να γλιτώνεις τα έξοδα μετακίνησης στην εξοδο! |
EKEI ΒΡΗΚΑ ΠΙΤΤΑΚΟΥ...!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ ήμουν Πιττακου 29 κάτω απο την Καραμπόλα!!! χαχαχα
Για να μαθαίνεις ευθεία κάτω παραλιακά είναι ο ο γνωστός και μη εξαιρετέος, "Περούκας" για όποια έλλειψη, χαρτι υγειας, οδοντοκρεμα ο,τιδηποτε....ό,τι ώρα κι αν ειναι!!!!
|
|
|
|
| |
|

boss
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
6
|
|
pocahontas έγραψε:
Εγώ ήμουν Πιττακου 29 κάτω απο την Καραμπόλα!!! χαχαχα
Για να μαθαίνεις ευθεία κάτω παραλιακά είναι ο ο γνωστός και μη εξαιρετέος, "Περούκας" για όποια έλλειψη, χαρτι υγειας, οδοντοκρεμα ο,τιδηποτε....ό,τι ώρα κι αν ειναι!!!! |
Πλακα κανεις εγω ειμαι καμια 20αρια μετρα πανω απο την καραμπολα σε ενα στενο , τον περουκα δεν τον ειδα !
|
|
|
|
| |
|
|
|
Επί της παραλίας λέω, προς τα κάτω! Ενα ψιλικατζίδικόσουπερμαρκετ! Φραουλίτσα δώσε κι εσύ τα φώτα σου στους νέους που δεν ξέρουν!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |