Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Γρίφος 2: η λάμπα [ΛΥΘΗΚΕ] |
|
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
Γρίφος 2: η λάμπα [ΛΥΘΗΚΕ] |
| |
|
|
|
ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ
είσαι σε ένα δωμάτιο με τρεις διακόπτες,εκ των οποιών ο ένας αντιστοιχεί στο λαμπτήρα του πάνω ορόφου..έχεις μία δοκιμή για να βρεις τον σωστο..
τι κάνς
-αν τον ξέρει κανείς ας μην απαντήσει....ΜΠΕ!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
χμμμ, ας κάνω μια αρχή... Κατ'αρχήν, να διευκρινίσουμε κάτι... Είσαι μέσα στο δωμάτιο? Και οι διακόπτες είναι μέσα σε αυτό? Η δοκιμή που έχεις είναι πως πρέπει να πατήσεις μόνο έναν διακόπτη?
Κάτι έχει βρεθεί από εδώ ως λύση (εν τω μεταξύ, πάλι φίλη -μάλλον- το βρήκε, gyus, μας τρώνε λάχανο!!)
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
χμμμ, ας κάνω μια αρχή... Κατ'αρχήν, να διευκρινίσουμε κάτι... Είσαι μέσα στο δωμάτιο? Και οι διακόπτες είναι μέσα σε αυτό? Η δοκιμή που έχεις είναι πως πρέπει να πατήσεις μόνο έναν διακόπτη? |
Όχι δεν είσαι στο δωμάτιο, αλλιώς θα έβλεπες αν άναβε η λάμπα
Οι διακόπτες είναι έξω
Όχι μόνο έναν
Sorry, αλλά το ξέρω 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ΟΚ, τώρα πλέον είναι όλα καθαρά!
Είναι όντως αυτό που συζητούσαμε εδώ. Παλιό αλλά καλό.
Εγώ πάντως δεν το λέω, γιατί το ξέρουμε. Ας το ψάξουν κι άλλοι...
Άντε καλεεεε! Γιατί έχω αμέσως αμέσως άλλους 3 γρίφους-σπαζοκεφαλιές για λύσιμο!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Sorry, λάθος! Αν γίνεται οι admins να διαγράψουν αυτό το post...
Έγινε επεξεργασία από τον/την zero_tolerance στις Πεμ, 07 Απρ 2005 6:26 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
mAyrh_gAta-- έγραψε:
είσαι σε ένα δωμάτιο με τρεις διακόπτες,εκ των οποιών ο ένας αντιστοιχεί στο λαμπτήρα του πάνω ορόφου..έχεις μία δοκιμή για να βρεις τον σωστο..
τι κάνς
-αν τον ξέρει κανείς ας μην απαντήσει....ΜΠΕ! |
Shiroi_Kumo έγραψε:
Όχι δεν είσαι στο δωμάτιο, αλλιώς θα έβλεπες αν άναβε η λάμπα
Οι διακόπτες είναι έξω
Όχι μόνο έναν
Sorry, αλλά το ξέρω  |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ! Παρακαλώ λύστε μου τις απορροίες...
Το σπίτι είναι δυόροφο και εγώ θέλω να ανάψω το φως του πάνω ορόφου, έτσι; Που ακριβώς βρίσκομαι και που είναι οι διακόπτες; Έχω μόνο μια επιλογή; Οι διακόπτες είναι όλοι κλειστοί; Και όλα αυτά επειδή βαριέμαι να ανέβω πάνω και να ανοίξω το φώς;
|
|
|
|
| |
|
|
|
nai oi diakoptes einai oloi kleistoi kai esi eisai sto isogeio kai exeis mprosta sou 3 diakoptes opou oi 2 den kanoun tpta kai o enas anavei enan lamptira ston panw orofo (Ston opoio den exeis optiki epafi fisika).......
|
|
|
|
| |
|
|
|
nai oi diakoptes einai oloi kleistoi kai esi eisai sto isogeio kai exeis mprosta sou 3 diakoptes opou oi 2 den kanoun tpta kai o enas anavei enan lamptira ston panw orofo (Ston opoio den exeis optiki epafi fisika).......
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πρέπει να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις ώστε να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα ή υπάρχει στάνταρ απάντηση που πρέπει να βρούμε μόνοι μας;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
zero_tolerance έγραψε:
Πρέπει να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις ώστε να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα ή υπάρχει στάνταρ απάντηση που πρέπει να βρούμε μόνοι μας; |
χμμμ... Απ'ο,τι έχει γίνει μέχρι τώρα στους 2 μέχρι στιγμής γρίφους φίλε zero_tolerance, υπάρχει μια στάνταρ απάντηση που πρέπει να βρεθεί.
Το θέμα είναι πως εδώ ε αυτόν τον γρίφο, 2 από εκείνους που έχουν στείλει (και 3ος ο mAyrh_gAta-- που τον έβαλε) γνωρίζουν την απάντηση και απλά ελπίζουν να γίνει λίγη συζήτηση για να βρεθεί κάπως... Αλλά δεν βλέπω πολλές συμμετοχές!
Παιδιά, βοηθήστε λίγο, αν είναι, θα τα ομολογήσω όλα!!!
Υ.Γ: zero_tolerance, η ιδέα σου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, και προτείνω να την προωθήσουμε κι άλλο! Δηλ. να υπάρξουν γρίφοι οι οποίοι να αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, μέσω ερωτήσεων+απαντήσεων...
χμμμ, και γιατί όχι, να το καθιερώσουμε ως "Γρίφοι του 15μερου!", λέμε τώρα... αν και οι εργασίες πέφτουν βροχή τώρα..
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |