Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Αν έπρεπε να ξανασυμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου... |
|
|
Φοιτητική Ζωή |
| Συγγραφέας |
Αν έπρεπε να ξανασυμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου... |
| |
|
|
|
παιδια η τυχη με εστειλε στην μυτιληνη... η σχολη ειναι η καλυτερη σχολη που θα μπορουσα να χω περασει!!! ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ικανοποιημενη απο τη σχολη και τους καθηγητες!!! και εχω και φοβερους φιλους!! ειναι τελεια!! μυτιληνη 4 ever
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Παλιό αλλά επίκαιρο......Εγώ πρώτη επιλογή είχα χημικό!!!!Τώρα διαφωνώ κάθετα!Θα έβαζα πρώτη επιλογή Οικονομικό παντού πλην Αθήνας και Πάτρας και δεύτερη Περιβάλλον όπου είμαι τώρα!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
...Πάλι την ίδια επιλογή θα έβαζα καθώς κινούμενα σχέδια κατ'εξοχήν δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ..
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
γιατί είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα έχει ποτέ;
|
|
|
|
| |
|

tasospl
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
14
|
|
Θα έβαζα στην πρώτη θέση το Μ.Π.Ε.Σ. στη Σάμο... γιατί το είχα κοντά στη 10η και δεν περίμενα να περάσω εδώ
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ θα έβαζα θεατρικές σπούδες Αθήνα! Είναι κάτι που με ενδιαφέρει τελευταία!
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν θα αλλαζα τπτ! ειμαι πολυ τυχερη για την σχολη μου και για ολα οσα περασα, ασχημα και καλα, εμαθα πολλα!!
αν θα μπορουσα ομως θα εβγαζα παραπανω μορια να παω νομικη! το θελω τοοοσο! δυσκολο αλλα το θελω!
|
|
|
|
| |
|

audrina
Μικρό Μολύβι

Aug 06, 2011
19
Τόπος: Placentia,California
|
|
Well... αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένη από το Μεσογειακών, αν έκανα το μηχανογραφικό μου κάτω από τις παρούσες συνθήκες... πολύ απλά δεν θα κατέθετα, θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο για κάποιο πανεπιστημίο του εξωτερικού, ίσως Αγγλία ή Η.Π.Α (probably L.A ή N.Y ή Boston). Αν πάλι δεν μου δινόταν η ευκαιρία για σπουδές στο εξωτερικό θα επέλεγα ΝΟΜΙΚΗ ή καμιά σχολή στο ΠΑΝΤΕΙΟ.
Andios amigos
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |