Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[ΠΤΔΕ] νέα εγγραφή (από ειδικές κατηγορίες) - πληροφορίες |
|
|
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης |
| Συγγραφέας |
[ΠΤΔΕ] νέα εγγραφή (από ειδικές κατηγορίες) - πληροφορίες |
| |
|
|
|
Παιδιά καλώς σας βρήκα και εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν στο πανεπιστήμιο σας!!! Βέβαια τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!ΆΝΗΚΑ στις ειδικές κατηγορίες (συγκεκριμένα με αδερφή σε άλλη πόλη) στις οποίες υπήρξαν τα "λάθη" στο μηχανογραφικό. Με την σχετική ρύθμιση που έγινε στις 5/1, η οποία λέει πως περνάμε στην επόμενη σχολή βάσει μηχανογραφικού κατέληξα στη σχολή σας ( εντελώς πληροφοριακά περνούσα παιδαγωγικό ρεθυμνο με την ειδική κατηγορία, όπου και έχουμε νοικιάσει μαζί με την αδερφή μου ) όμως έχω κάποια θεματάκια..Ήλθα στη γραμματεία στις 10 του μήνα για να εγγραφώ όπως ορίζει και η σχετική ημερομηνία να προσέλθουμε από 10-13. Η υπεύθυνη των εγγραφών όμως έλειπε σε άδεια με αποτέλεσμα να αφήσω τα απαραίτητα δηκαιολογητικά, να συμπληρώσω και την σχετική αίτηση αλλά μέχρι και σήμερα η εγγραφή μου παραμένει ημιτελής, αν και μια άλλη γραμματέας(η οποία δεν ήταν σχετική επί του θέματος) με διαβεβαίωσε πως η εγγραφή θα ολοκληρωθεί..εγώ όμως συνεχίζω να έχω άγχος για το αν ολοκληρωθεί στα νομικά πλαίσια...Επιπλέον δεν συνάντησα κανένα φοιτητή εκεί γύρω για να έχω έστω μια σχετική βοήθεια...Να σας πω επίσης πως λόγω της κατάστασης που προανέφερα δεν μπορώ να μένω στη ρόδο τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο οπότε ούτε και να παρακολουθώ και για αυτό το λόγο έχω ειλικρινά πελαγώσει!! Δεν έχω ιδέα ούτε για την δήλωση μαθημάτων και γενικά βαδίζω σε πρωτόγνωρες καταστάσεις!!!!  ΠΑΡΑΚΑΛΏ λίγη βοήθεια!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όλα θα πάνε καλά κοπελιά !! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω όντας απόφοιτος άλλου τμήματος, αλλά πίστεψε με μην φοβάσαι !! Το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές του είναι όλοι μια γροθιά !!
|
|
|
|
| |
|
|
|
αδερφέ μου ευχαριστώ για το θάρρος σου αλλά δεν είμαι κοπελιά...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γειά σου geokan3! Με το καλό να έρθεις στο τμήμα μας!
Λοιπόν, κοίτα.. Η γραμματεία είναι μια πονεμένη ιστορία.
Αλλά η εγγραφή σου θα γίνει κανονικά εφόσον έχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Καλό θα ήταν εφόσον συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες, είτε να ξαναπεράσεις απο εκεί, ή να πάρεις τηλέφωνο.
Αν χρειάζεσαι κάτι και αν μπορώ να βοηθήσω, εδώ είμαι
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σόρρυ μαν...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Με έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα και δεν βλέπω καλά μπροστά μου...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αχαα το διαπίστωσα είναι η αλήθεια!!Εντάξει λοιπόν θα τους ενοχλώ καθημερινά τηλεφωνικώς γιατί με την παρουσία μου δυστυχώς δεν μπορώ, βλέπετε μετά από αυτό που έπαθα, κατάλαβα καλά την παροιμία όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι....Σας ευχαριστώ και τους δύο, fata_morgana μόλις λάβω τους σχετικούς κωδικούς θα σπεύσω να ξαναενοχλήσω σχετικά με τα μαθήματα!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Οι κωδικοί είναι συνήθως της μορφής preΧΧΨΨΨ όπου ΧΧ είναι το έτος εισαγωγής και ΨΨΨ ο αριθμός εισαγωγής, δηλαδή η σειρά με την οποία μπήκες. Δηλαδή για σένα θα ισχύει pre11ΨΨΨ. Και το password σου είναι #QRXXXXXX όπου τα Χ είναι ο αριθμός της ταυτότητάς σου, χωρίς τα γράμματα, μόνο τα νούμερα. Μετά αν θέλεις μπορείς να το αλλάξεις. Κάνε μια δοκιμή να δεις αν σου επιτρέπει να μπεις εδώ
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
με αλφαβητική σειρά δίνεται το ΨΨΨ
ο αριθμός της ταυτότητας;!! μα καλά, δεν είναι τυχαία;
ποτέ μην κρατάτε τον αρχικό κωδικό. να τον αλλάζετε με έναν δικό σας.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |