Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης στο site κοινωνικής δικτύωσης Facebook |
|
|
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα |
| Συγγραφέας |
Ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης στο site κοινωνικής δικτύωσης Facebook |
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Πόσο χρόνο χρειάζονται για να "εκτιμήσουν" ότι χρειάζονται μόνιμη ιστοσελίδα;
Όταν κάνουν τα βασικά βήματα (που θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει εδώ και καιρό, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) να τους στηρίξουμε όσο θέλουν, στις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουν (που θα έπρεπε ήδη να έχουν διοργανώσει). Αυτή είναι η ουσία αυτών των υπηρεσιών, όχι να ανανεώνουν το wall στο facebook.
Αλλά μέχρι τότε ας μη στείλουν άλλα email να τους κάνουμε like ή follow ή add ή οτιδήποτε για την "άμεση" ενημέρωση των φοιτητών. Είναι και λίγο κοροϊδία πλέον. Πιθανότατα δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι για αυτά, αλλά πρέπει να κατανοήσουν και λίγο την κατάσταση που επικρατεί.
Δηλαδή, η ΔΑΣΤΑ (και η κάθε υπηρεσία) βοηθάει και ανταποκρίνεται στα (λογικά, νομίζω) αιτήματα των φοιτητών.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνει άμεσα η ταμπέλα του "μονόχνωτου γκρινιάρη" όταν σχολιάζουμε τα προφανή: πρέπει να φτιάξουν ένα site, όπως όλες οι άλλες υπηρεσίες. Δε θα επανεφεύρουμε τον τροχό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, απλά πράγματα.
Έγινε επεξεργασία από τον/την sgep στις Πεμ, 12 Ιαν 2012 2:50 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
sgep έγραψε:
Πόσο χρόνο χρειάζονται για να "εκτιμήσουν" ότι χρειάζονται μόνιμη ιστοσελίδα;
Όταν κάνουν τα βασικά βήματα (που θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει εδώ και καιρό, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) να τους στηρίξουμε όσο θέλουν, στις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουν (που θα έπρεπε ήδη να έχουν διοργανώσει). Αυτή είναι η ουσία αυτών των υπηρεσιών, όχι να ανανεώνουν το wall στο facebook.
Αλλά μέχρι τότε ας μη στείλουν άλλα email να τους κάνουμε like ή follow ή add ή οτιδήποτε για την "άμεση" ενημέρωση των φοιτητών. Είναι και λίγο κοροϊδία πλέον. Πιθανότατα δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι για αυτά, αλλά πρέπει να κατανοήσουν και λίγο την κατάσταση που επικρατεί. |
+1
|
|
|
|
| |
|
|
|
θα το φτιάξουν στο εγγυούμαι, υπάρχει ένα άλλο θέμα που θα λυθεί και δεν μπορώ να μιλήσω τώρα.
Είναι δύσκολη και η δική μου η θέση, εγώ έρευνα για το γραφείο κάνω, αλλά θα σας λέω ότι θα γίνει!
και δεν είναι πολύς χρόνος! απο πέρυσι ξεκίνησε η προσπάθεια που σας αναφέρω και έχουμε πολλά γεγονότα σοβαρά στο πανεπιστήμιο μας, που αν θυμάστε έκλεισαν και την διοίκηση! η εκτίμηση έχει γίνει η υλοποίηση είναι άλλο ζήτημα!
εδώ δεν μας έχουν πληρώσει λόγω αυτών απο τις πρακτικές, περιμένετε θαύματα;
θα κοπούν θέσεις εργασίας στο πανεπιστήμιο, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα μην ζητάμε όλα να γίνουν τώρα...
και αν θέλετε την γνώμη μου για μένα μια χαρά είναι η σελίδα, πρέπει να ναι με την πρακτική άσκηση! είναι αλληλένδετα και εξαρτημένα.
αφήστε επίσης να τελειώσουμε την έρευνα και όλα θα γίνουν
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:50 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|
|
|
νομίζω ότι είναι εύκολο να μιλάει όποιος είναι έξω από τον χορό...
όπως και να χει μπορεί όλοι μας να λέμε πράγματα αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς. εκείνοι είναι υπεύθυνοι... εκείνοι ξέρουν τι μπορούν να κάνουν και τι όχι...
απλά αυτό και ας μην διαφωνούμε άλλο είναι κρίμα πραγματικά.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:50 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
δεν νομίζω να υπάρχουν θεοί και δαίμονες πουθενά...
μπορείς λοιπόν να επικοινωνήσεις με το γραφείο διασύνδεσης, όπως έχεις ξανακάνει ή οποίος άλλος επιθυμεί, να βοηθήσετε, μιας και όπως είπα τα πράγματα είναι δύσκολα...
ας μην διαφωνούμε περαιτέρω, είναι ανωφελο! δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα! γιατι και γω δεν είμαι ειδική ούτε εκπρόσωπος κανενός! δεν θα έπρεπε καν να μιλήσω, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα
θα χαρεί το γραφείο διασύνδεσης πιστεύω για οποιαδήποτε βοήθεια!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
tzorvas έγραψε:
inertia έγραψε:
Πρέπει να υπάρξει γενικά εμπιστοσύνη και θέληση για βοήθεια, όσοι περισσότεροι γίνεται. Μονόχνοτες λογικές ή "απαιτήσεις" είναι αναμενόμενες ασφαλώς, αλλά ελάχιστα βοηθητικές/αποδοτικές... ίσως.
|
μέσα στο MyAegean υπάρχουν προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, απόφοιτοι ή και φοιτητές από άλλα πανεπιστήμια.
πιστεύω πως κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε για το γραφείο διασύνδεσης.
πχ ένα εβδομαδιαίο newsletter με όλες τις "ευκαιρίες απασχόλησης" που αναρτώνται στο fb, χωρισμένα όλα αυτά και σε θεματικές ενότητες ανάλογα με το ποιους θα ενδιαφέρει.
πχ Σεμινάρια - Ημερίδες / Θέσεις / Μεταπτυχιακά / Θέματα ενημέρωσης και άλλα. |
+1
ακούγεται μια πολύ καλή σκέψη και ιδέα, και είναι κάτι που μας αφορά όλους δυνητικά!!
Επί του πρακτέου, count me in!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
καταρχας inertia σε ευχαριστω για την προσφορα σου! δεν μπορω να σου πω οτι ευχαριστει το γραφειο διασυνδεσης γιατι απλα δεν εχω ευθυνη γι αυτο!
δευτερον δημιουργηθηκε twitter του γραφειου διασυνδεσης και σας το παραθετω!
https://twitter.com/#!/CareerDasta
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |