Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[ΛΕΣΒΟΣ] Ίδρυση Νέου Φοιτητικού Συλλόγου προς κοινωνική και ψυχολογική στήριξη |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες |
| Συγγραφέας |
[ΛΕΣΒΟΣ] Ίδρυση Νέου Φοιτητικού Συλλόγου προς κοινωνική και ψυχολογική στήριξη |
| |
|
|
|
Θα συναντηθώ αύριο με τον υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού και θα ρωτήσω για όλα αυτά, ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου παρέχεται!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να συμμετάσχουν προγραμματίζουμε την πρώτη συνάντηση το Σαββατοκύριακο, στο κτήριο Χατζηγιάννη, πίσω από το Ημέτερον. Όποια κι αν είναι η απορία σας ή οι ενδοιασμοί σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου!! Κάνετε τον κόπο να διαβάσετε περί τίνος πρόκειται. Ποτέ δεν ξέρεις πώς καταλήγεις σε νέα πράγματα, νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες!
Θα αναρτήσω την ακριβή μέρα και ώρα πιθανόν αύριο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ορίστηκε συνάντηση..  Ευχαριστούμε θερμά το myaegean για την υποστήριξή του!! Σας περιμένουμε!!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
μα εισαι κι εσυ μελος το myaegean
|
|
|
|
| |
|
|
|
 Είμαι προφανώς, ως μέλος συλλόγου όμως οφείλω να ευχαριστήσω για την υποστήριξη των υπολοίπων συντελεστών του myaegean και για την φιλοξενία στο ηλεκτρονικό Περιοδικό!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Archive_Lena έγραψε:
Είμαι προφανώς, ως μέλος συλλόγου όμως οφείλω να ευχαριστήσω για την υποστήριξη των υπολοίπων συντελεστών του myaegean και για την φιλοξενία στο ηλεκτρονικό Περιοδικό!  |
Να'σαι καλά αγαπητή και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!
Η αφισούλα εκτός από το άρθρο στο eΠεριοδικό, βρίσκεται σε υψηλή ανάλυση και εδώ (κλικ στην εικόνα):
keep strong! 
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:48 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
αρχή είναι ακόμα ρε συ. μια συνάντηση κάναμε.
|
|
|
|
| |
|
|
|
tzorvas έγραψε:
ποιανού συλλόγου; τι πίνετε και δε μας δίνετε ωρέ.
καλό το εγχείρημα αλλά πιο πολύ μου φαίνεται σαν μια ατομική πρωτοβουλία που ήρθε για τίτλους και χαρτιά παρά για κάτι το ουσιαστικό.
ποιος σύλλογος; πέρασε τίποτα από πρωτοδικείο; και γιατί να μην ενισχύσετε/ενισχύσεις τις δυνάμεις του πανεπιστημίου ως προς αυτό και να χάνεις/χάνετε πολύτιμο χρόνο στα γραφειοκρατικά χωρίς λόγο και αιτία;
δεν ξέρω καν αν πρέπει να μιλάω σε πληθυντικό μιας και φαίνεται ένα άτομο πάνω από όλο αυτό
Και πως γίνεται να θες να ιδρύσεις έναν τέτοιο σύλλογο και να μην έχεις ενημερωθεί για το αν υπάρχει ήδη αυτό σαν δράση από πλευράς του Πανεπιστημίου;
θα τρολλαθούμε δηλαδή, αν δεν το έχουμε ήδη πάθει.
αχ Ελλαδίτσα
(ίσως να είμαι ο μόνος που τα βλέπει έτσι τα πράγματα, τι να κάνουμε, είμαι κάπως περίεργος και εγώ) |
Καλά βρε αντώνη τι έπαθες; θα γίνει σύλλογος, αυτό (επειδή ξέρεις και συ καλά)θέλει χρόνο και υπομονή... μην βγάζεις επιθετικότητα, σε κάτι που είναι στα σπάργανα!
μην κρίνεις κάτι αυστηρά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο... ατομική προσπάθεια δεν είναι απο την στιγμή που μιλάμε για εν δυνάμει σύλλογο....
stop and stare...
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side