Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Απευθείας συγκοινωνία από το Καρλόβασι στο Αεροδρόμιο |
|
|
ΣΑΜΟΣ |
| Συμφωνείτε με την πρότασή μου; |
| ΝΑΙ |
|
100% |
[ 9 ] |
| ΟΧΙ |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 9 |
|
| Συγγραφέας |
Απευθείας συγκοινωνία από το Καρλόβασι στο Αεροδρόμιο |
| |
|
|
|
Πρέπει να απαιτήσουμε να βάλουν απευθείας συγκοινωνία από το Καρλόβασι στο Αεροδρόμιο και τα δρομολόγια της να συμβαδίζουν με τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιριών (2 ώρες πριν από κάθε πτήση). Δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να οργανωθούμε ώστε να το πετύχουμε, γιατί είμαι πρωτοετής, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει απευθείας μεταφορά από το Καρλόβασι προς το Αεροδρόμιο μόνο και μόνο για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ταξιτζήδων ειδικά σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μια ιδέα είναι να αρχίσετε να διαδίδετε ότι θέλετε να κλείσει το πανεπιστήμιο στη Σάμο γιατί οι ντόπιοι σας εκμεταλλεύονται με αυτούς και αυτούς τους τρόπους.
Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα θελήσει να κλείσει τμήματα για εξοικονόμηση πόρων άλλα όλοι οι φοιτητικοί σύλλογοι διαμαρτύρονται. Φανταστείτε όμως κάποιοι φοιτητικοί σύλλογοι να ζητούν οι ίδιοι να τους κλείσουν. Δε θα προτιμηθούν;
Αν η φήμη αρχίσει και πλανάται στα αυτιά των ντόπιων ως ένα πολύ πιθανό σενάριο, θα θορυβηθούν και θα κάνουν παραχωρήσεις γιατί δε θέλουν να φύγει το πανεπιστήμιο.
Αρκεί να δράσετε σωστά, επίμονα και πειστικά. Όχι στο χαλαρό. Σε αυτά τα πράγματα νικάει ο πιο σκληρός και αν θέλετε να νικήσετε θα πρέπει είστε εσείς. Και η δημιουργία ενός petition δε θα ήταν άσχημη ιδέα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσουμε από τον πρύτανη να πιέσει τους τοπικούς φορείς του νησιού. Τι θα λέγατε να του στείλουμε όλοι ένα e-mail στ' οποίο να του ζητάμε αυτό το πράγμα;
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
Να τους πιέσει σε ποιά βάση; Δεν τον έχουν ανάγκη.
Εσάς έχουν ανάγκη και συγκεκριμένα τα λεφτά σας.
Άρα μόνο εσείς μπορείτε να τους πιέσετε, κόβοντάς τους τον πόρο που μόνο εσείς διαθέτετε!
Μην περιμένετε κάποιοι άλλοι να σας λύσουν τα προβλήματα αν εσείς δεν κάνετε αυτά που μπορείτε!
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:47 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Μάγκες και εγώ συμφωνό δεν είναι κατάσταση αυτή ! Πρέπει να υπάρχει δρομολόγιο ακόμα και για ένα άτομο για κάθε πτήση ! Όπως το είπε ο icsd11139, ειδικά τώρα με την κρίση ! Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν λεωφορία πρός και από το αεροδρόμιο γιατί να μην υπάρχουν και στην Σάμο ;
|
|
|
|
| |
|

IwannaK
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2011
13
Τόπος: Θεσσαλονικη με φεγγαρι ολους τους φοβους σου να παρει
|
|
συμφωνω και εγω..δεν ειναι κατασταση αυτη..80 ευρω μονο για το τα3ι πανε ελα..αν ειναι δυνατον..οπως επισης που κοβουν και τα δρομολογια της aegean προς 8εσαλλονικη..επισης αδυνατο..
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σάμος θα το αναλάβει νέα εταιρεία.
Παράθεση:
Από τη 1η Μαϊου και για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια η Astra Airlines, θα εκτελεί τακτικές απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα, Κέρκυρα, Σάμο και θα συνεχίσει τις πτήσεις για Χίο. Επίσης, από 1η Μαϊου θα εκτελεί τακτικές πτήσεις στην γραμμή Αθήνα - Σητεία.
Όλα τα προαναφερόμενα δρομολόγια ανατέθηκαν στην Astra Airlines από το Υπουργείο Μεταφορών στα πλαίσια του διαγωνισμού για την παροχή δημόσιας υπηρεσίας μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας (άγονες γραμμές).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σάμο θα είναι καθημερινά, με ώρες αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης:
Δευτέρα - 15:25
Τρίτη - 16:45
Τετάρτη - 15:35
Πέμπτη - 15:25
Παρασκευή - 15:35
Σάββατο - 16:45
Κυριακή - 05:35 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ θα έλεγα να κανονίσουμε μία συνάντηση και να επιλέξουμε ένα ή περισσότερα άτομα τα οποία θα πηγαίνουν έξω από κάθε τμήμα (και σε σπίτια ατόμων που γνωρίζουν ότι δεν πηγαίνουν στα μαθήματα) ώστε να μαζεύουν υπογραφές κάτω από ένα κείμενο στο οποίο θα απαιτούμε να υπάρχει απευθείας συγκοινωνία από το Καρλόβασι στο Αεροδρόμιο 2 ώρες πριν από κάθε πτήση που ξεκινάει από τη Σάμο και καταλήγει σε κάποιον προορισμό και μισή ώρα μετά από κάθε πτήση που θα φτάνει στη Σάμο. Αν υπάρχουν πτήσεις που πάνω κάτω συμπίπτουν χρονικά, τότε ας υπάρχει μία συγκοινωνία για εξοικονόμηση εξόδων (πληρωμή οδηγών, καύσιμα). Για παράδειγμα, αν υπάρχει πτήση στις 10 για Αθήνα και στις 10 και μισή για Θεσσαλονίκη ας υπάρχει μία συγκοινωνία στις 8 από το Καρλόβασι για το Αεροδρόμιο.
Μετά αυτό το κείμενο να το παραδώσουμε στο Δημαρχείο. Να καταστήσουμε σαφές ότι αν δεν εκπληρωθεί το αίτημα μας τότε θα ζητήσουμε τη μεταφορά μας σε άλλο νησί που μας παρέχεται μεταφορά.
Πρέπει να οργανωθούμε για να επιτύχουμε το στόχο μας.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
Πολύ καλή ιδέα! Μπράβο! Αυτό να κάνετε!
Να το δώσετε όχι μόνο στο δήμο, αλλά και στις τοπικές εφημερίδες.
Και αυτό, που θα ζητήσετε τη μεταφορά σας σε άλλο νησί που θα σας παρέχεται συγκοινωνία, να το συμπεριλάβετε οπωσδήποτε στο κείμενο.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |