επειδη με εχει βασανισει αρκετα και δεν ξερω τι να κανω, το εψαξα και μπερδευτικα παραπανω, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω να μην μου βγαζει συνεχεια blue screen toshiba μου;;;
1ο δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι μου τον εφεραν απο κυπρο και δεν θελω να τον στειλω πισω παλι θα κανει αιωνες!
2ο εψαξα αν ειναι καποιος driver δεν υπαρχει ομως καποιο προβλημα με τον driver genius professional, ειναι ολα ενταξει...
fraoulitsa έγραψε:
επειδη με εχει βασανισει αρκετα και δεν ξερω τι να κανω, το εψαξα και μπερδευτικα παραπανω, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω να μην μου βγαζει συνεχεια blue screen toshiba μου;;;
1ο δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι μου τον εφεραν απο κυπρο και δεν θελω να τον στειλω πισω παλι θα κανει αιωνες!
2ο εψαξα αν ειναι καποιος driver δεν υπαρχει ομως καποιο προβλημα με τον driver genius professional, ειναι ολα ενταξει...
Pleeeeeease help δεν παει αλλο!
fraoulitsa, το "σύμπτωμα" που αναφέρεις, είναι πολύ γενικόλογο, ως ένα βαθμό δυστυχώς. το μοντέλο πιθανότατα το αναφέρει επάνω (ή, καλύτερα, στο πίσω) μέρος του μηχανήματος.
γιαννη μου εκανα google search (κακιουλα να βαλεις το let me google that for you! ) , το ανεφερα οτι εψαξα μαλλον δεν το δες αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα πραγματικα! ψαχνω πολυ καιρο τωρα γι αυτο ζηταω την βοηθεια σας, γιατι δεν βγαζω καμια ακρη....
το μοντελο ειναι Toshiba satellite c850-177 μολις μου το εστειλαν αλλα το λεει πισω εχεις δικιο (χαζηηηη :-p)
Ο υπολογιστής είναι ελαττωματικός ή η μνήμη ram είναι ελαττωματική ή η κάρτα γραφικών είναι ελαττωματική ή οι drivers δεν είναι σωστοί ή λείπει κάποιο αρχείο συστήματος ή το pagefile είναι σε στραβό sector στο σκληρό δίσκο.
Η Toshiba έχει service και στην Αθήνα. Να τους το πας να το φτιάξουν. Αφού είναι εντός εγγύησης δε θα πληρώσεις τίποτα!
Βέβαια για να μην τρέχεις, ίσως θα άξιζε πριν το πας να κάνεις "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" που σημαίνει αυτόματα format και επανεγκατάσταση windows+drivers, και αν το πρόβλημα συνεχιστεί τότε ξέρεις ότι είναι ελαττωματικό το υλικό και τους το πας.
μου εκανες την καρδια περιβολι..... δεν την εχω την εγγυηση ξεμεινε στην κυπρο... πρεπει να μου την στειλουν... να σαι καλα βρε Γιωργο μου... θα δουμε..!
Το ότι το έψαξες και έχεις τις σωστές εκδόσεις δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε συνέβη και κανένα λάθος κατά την εγκατάσταση. Αλλά όπως σου είπα είναι πολλοί ακόμα παράγοντες εκτός από τους drivers.
Συνοπτικά, ή είναι πρόβλημα στο λογισμικό/εγκατάσταση και λύνεται με μια "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" που είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κι εσύ, ή είναι πρόβλημα στο υλικό και πρέπει να το πας για αντικατάσταση.