Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Κατατακτήριες στο Μαθηματικό & παρακολουθήσεις.. |
|
|
τμ. Μαθηματικών |
| Συγγραφέας |
Κατατακτήριες στο Μαθηματικό & παρακολουθήσεις.. |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Ένα θα πω: "αχ ρε παίδες"...
είχαμε δεν είχαμε, πάλι δεν έμεινε μαλλί-για-μαλλί..
Please calm down. Peace on forum-Earth! Για να μπορέσουμε να παραμείνουμε σε ένα υγιές επίπεδο συνομιλιών. Τί πιο απλό!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πού 'σαι ρε Inertia ;
Μαλλί έμεινε  !
Όλα καλά ;
|
|
|
|
| |
|

lllela
Ψαρούκλα

Dec 16, 2012
2
|
|
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων...απεργεί η διοίκηση για αυτό θα τα έχουν αναρτήσει ακόμη;
|
|
|
|
| |
|

cielo
Ψαρούκλα

Sep 25, 2012
1
|
|
lllela έγραψε:
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων...απεργεί η διοίκηση για αυτό θα τα έχουν αναρτήσει ακόμη; |
Δυστυχώς η διοίκηση απεργεί συνεχόμενα σχεδόν ένα μηνα τώρα και για αυτό τον λόγο έχει αναβληθεί και η ορκωμοσία δύο φορές.Μέχρι στιγμής έρχονται μέιλ που μιλάνε μόνο για παράταση των απεργειών του διοικητικού προσωπικού
Αν έχω νεότερα θα ποστάρω πάλι εδώ.Εσύ στείλε ένα μέιλ στην γραμματεία καλού κακού,ωστέ όταν ανοίξει να σου απαντήσουν.
|
|
|
|
| |
|

lllela
Ψαρούκλα

Dec 16, 2012
2
|
|
κανενα νεο βρε παιδια;; η απεργεια καλα κρατει;
|
|
|
|
| |
|

sia11
Ψαρούκλα

Aug 01, 2013
2
|
|
Καλησπέρα παιδιά!
Μια ερώτηση..με κατατακτήριες σε ποιο εξάμηνο περνάς;
Ευχαριστώ
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:39 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

sia11
Ψαρούκλα

Aug 01, 2013
2
|
|
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία!
Ναι αυτό με τις αναγνωρίσεις το ξέρω γενικά..Αν και θα το 'θελα πολύ, αφού μπαίνεις Α' εξάμηνο δεν νομίζω να το δοκιμάσω..
Καλή συνέχεια!
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side