Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[τμ. Επιστημών Θάλασσας] Πόσο δύσκολη είναι η σχολή? |
|
|
τμ. Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών |
| Συγγραφέας |
[τμ. Επιστημών Θάλασσας] Πόσο δύσκολη είναι η σχολή? |
| |
|
|
|
Αρχικα θα ηθελα να συστηθω στην ομαδα σας, λοιπον, το ονομα μου ειναι Νικος, ειμαι 20 ετων, ειμαι γεννημενος στην Μυτιληνη αλλα ζω στη Λαρισα τα τελευταια 13 χρονια και φετος δινω πανελληνιες για τριτη φορα, με πρωτο στοχο την Επιστημων της Θαλασσας. Φετος πραγματικα μπορω να πω πως διαβαζω, τουλαχιστον 6-8 ωρες καθημερινα. Στην ουσια οι βαθμοι που εχω προγραμματισει να γραψω απο τον Αυγουστο ειναι οι εξης:
Μαθ. κατ : >5
Φυσ. κατ : >5
Αοδε: 19-20
Πληροφορικη: 13-15
Εκθεση:>14
Βιολογια: 19-20
Αν ολα μου πανε οπως τα εχω στο μυαλο μου βγαζω ~11000 μορια.
Στο θεμα τωρα, επειδη στη φυσικη (στην ουσια την συχαινομαι) δεν ειμαι αστερι, και επειδη χημεια εχω να παρακολουθησω απο το γυμνασιο, (στο λυκειο πηγαινα για καφε στην ωρα της χημειας), θελω να ρωτησω αν ολα οσα εχουμε ''διδαχθει'' στο γυμνασιο-λυκειο θεωρουνται δεδομενα ή αν ξανα ξεκιναμε απο την αρχη πχ.
Ευχαριστω προκαταβοληκα.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Γεια σου Νίκο και καλώς ήρθες!
Δεν είμαι από αυτό το τμήμα οπότε με επιφύλαξη θα σου πω το εξής:
Όλα απολύτως δεν είναι σχεδόν ποτέ και πάντα γίνεται κάποια μικρή επανάληψη στην αρχή. Αλλά με σκοπό το φρεσκάρισμα των γνώσεων. Σίγουρα μην περιμένεις να ξεκινήσετε πολύ αναλυτικά από το τί είναι άτομο και τί είναι μόριο σαν να πρόκειται για εντελώς άγνωστες έννοιες.
Το ερώτημα όμως που κατά τη γνώμη μου πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο είναι άλλο:
Θα το έχεις δει φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο τμήμα έχει πολύ φυσική και χημεία, που όπως λες σιχαίνεσαι.
Γιατί θες να πας σε ένα τέτοιο τμήμα; Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις και δε θα αλλάξεις γνώμη;
Γενικά με τί θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς;
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
Γεια σου Νίκο και καλώς ήρθες!
Δεν είμαι από αυτό το τμήμα οπότε με επιφύλαξη θα σου πω το εξής:
Όλα απολύτως δεν είναι σχεδόν ποτέ και πάντα γίνεται κάποια μικρή επανάληψη στην αρχή. Αλλά με σκοπό το φρεσκάρισμα των γνώσεων. Σίγουρα μην περιμένεις να ξεκινήσετε πολύ αναλυτικά από το τί είναι άτομο και τί είναι μόριο σαν να πρόκειται για εντελώς άγνωστες έννοιες.
Το ερώτημα όμως που κατά τη γνώμη μου πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο είναι άλλο:
Θα το έχεις δει φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο τμήμα έχει πολύ φυσική και χημεία, που όπως λες σιχαίνεσαι.
Γιατί θες να πας σε ένα τέτοιο τμήμα; Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις και δε θα αλλάξεις γνώμη;
Γενικά με τί θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς; |
Εγω θελω μολις το τελειωσω να παω Αγγλια για μεταπτυχιακο ειτε στην ιχθυολογια, ειτε στην ωκεανολογια, πιστευω ομως πως αμα μπει ο στοχος να το τελειωσω, δεν θα με σταματησει ουτε η φυσικη ουτε η χημεια, το θεμα ειναι να μπει ο στοχος.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Τότε σου εύχομαι καλή επιτυχία στο στόχο σου!
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΔΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΕΝΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |