Καλησπέρα,
Μόλις έκανα αίτηση για το μεταπτυχιακό τμήμα στην Σύρο "Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων". Ήθελα να σας ρωτήσω, αν γνωρίζεται πια είναι η διαδικασία όταν περνάς από συνέντευξη.
Επίσης να με ενημερώσετε στην περίπτωση που με δεχτούν, περίπου πόσο είναι το συνολικό κόστος ζωής το μήνα, ή αν υπάρχει κάποια φοιτητική εστία. Συγχωρέστε αν έχει είδη αναφερθεί κάπου στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ!
Γεια και από εμένα. Είπα να συνεχίσω στο ίδιο ποστ, μιας και το ζήτημα αφορά εξίσου το μεταπτυχιακό.
Είμαι σχεδόν απόφοιτη της Αρχιτεκτονικής και έκανα αίτηση για το μεταπτυχιακό.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το μεταπτυχιακό να με ενημερώσουν ότι με πήραν. Βεβαίως, ταυτόχρονα ενημερώθηκα ότι τα άτομα τα οποία έκαναν αίτηση ήταν 15 και ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί το μεταπτυχιακό.
Κι επειδή ταυτόχρονα με περιμένουν κι από άλλο μεταπτυχιακό να απαντήσω, θέλω να ρωτήσω τα εξής (με ειλικρίνια και απελπισία εκ μέρους μου)
Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς το μεταπτυχιακό στη Σύρο;
Ποια είναι η επαγγελματική του αποκατάστασή; (και από πρακτικές κλπ)
οποιαδήποτε πληροφορία, γνώμη κλπ έχετε μου είναι τρομερά χρήσιμη αυτή τη στιγμή!
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το μεταπτυχιακό να με ενημερώσουν ότι με πήραν.
Πρώτων θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι προγράμματά κάνουμε σχεδιαστικά?
Δεύτερων Αν χρειάζεται να αγοράσω βιβλία ή είναι να τα δανείζομαι από την βιβλιοθήκη?
Πρώτων θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι προγράμματά κάνουμε σχεδιαστικά?
Δεύτερων Αν χρειάζεται να αγοράσω βιβλία ή είναι να τα δανείζομαι από την βιβλιοθήκη?
θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είναι ή τελειώνει το Μεταπτυχιακό "Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων" κατά πόσο δύσκολο είναι? και τι προαπαιτούμε χρειάζεται? π.χ. Μαθηματικά, προγράμματα?
Παιδιά χαίρετε και με το καλό να μας έρθετε!!
(το λέω έχοντας εικόνα του προπτυχιακού προγράμματος αλλά και γνωρίζοντας μερικούς από τους παλαιότερους μεταπτυχιακούς στο ΠΜΣ του τμήματος)
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι (μπορείτε να το ρωτήσετε ή επαληθεύσετε όσοι είστε αυτή τη χρονιά με το καλό) υπάρχει διαθεσιμότητα βιβλίων στο παράρτημα της Βιβλιοθήκης:
Για τους μεταπτυχιακούς τα βιβλία παρέχονται με δανεισμό εξαμήνου (δηλαδή τα έχετε ως παροχή για ένα εξάμηνο για τα εκάστοτε μαθήματα του ΠΜΣ, και βέβαια μπορείτε επίσης να δανειστείτε -νομίζω μάξιμουμ 5 βιβλία "ταυτόχρονα"- αλλά οι κοπέλες στη Βιβλιοθήκη είναι εξαιρετικά εξυπηρετικές και θα βρείτε ένα πολύ φιλόξενο χώρο).