Μερικές ιδέες και σκέψεις γύρω από υλικό προώθησης για το φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Έκανα πολύ πρόχειρα κάποιες συνθέσεις, με αφορμή μια συζήτηση, μπορούμε να συνεχίσουμε με σχόλια-προτάσεις καθώς και άλλες ιδέες για να εμπλουτιστεί σιγά-σιγά ένα αρχείο!!
Είναι πάρα πολύ ωραία!!!!! Εμένα με κέρδισε το #3 και το #2. Εσείς παιδιά ποιο λέτε να στείλουμε στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης; Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να τα κατεβάσουμε;
@Euaki:
πολύ ωραίο φαίνεται, αν και νομίζω φαίνεται αρκετά μικρό.. ίσως να μην είναι πολύ ευανάγνωστο σε τόσο μικρό μέγεθος...
@Lambros92:
Thanx m8! Οι ιδέες είναι λίγο πρόχειρες, απλώς προσπάθησα να διατηρήσω το φορμά 250x250 pixels που έπρεπε. Οι εικόνες είναι ανεβασμένες στη gallery, στο άλμπουμ του Lofos Radio, αλλά πριν σταλθεί το οπουδήποτε, ας ζυγίσουμε ποιό πιστεύετε πως αξίζει να προβάλλεται πιο πολύ, αν στείλετε σε κάποιον τρίτο.
Κάτι γενικό: οι συνθέσεις γίνονται με αφορμή την σκέψη περί προώθησης-προβολής του σταθμού. Ούτε η Ε.Ε.Π.Φ. ούτε κανένας άλλος δεν μπορεί να απαιτήσει "επιτακτικά" να φτιάξει κανείς κάτι ή να επιταχύνει κανείς κάτι. Πρωτίστως ο στόχος είναι να φτιαχτεί ένα σετ από υλικό, που θα μπορούσε μετά να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε για να υποστηρίξει το σταθμό, πιστεύω! Τουλάχιστον έτσι θαρρώ πως θα ήταν και μια καλή ροή βημάτων ή σκέψεων!
Τί λέτε εσείς;
Αυτό που πρακτικά προτείνω είνα να μαζέψουμε κι εδώ λίγο-λίγο όλες τις συνθέσεις ή άλλες δημιουργίες σχετικές, και μετά σιγά-σιγά να περαστούν και στη σελίδα του Σταθμού...
Δείτε π.χ. τη σελίδα που είναι σχετική: http://my.aegean.gr/web/banners.html(θέλει βελτιώσεις, αλλά έστω και στην τωρινή μορφή, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα)
Πριν από 1μιση χρόνο περίπου, για πλάκα για να είμαι ειλκρινής, σχεδίασα κάποια εναλλακτικά logos πρόχειρα στη ζωγραφική. Αποφάσισα να τα ποστάρω, κυρίως για εγκυκλοπαιδικούς λόγους:
όλα μου άρεσαν! ιδιαίτερα αυτό το ασπρόμαυρο ήταν πολύ καλό!!!! και του Γιάννη είναι πολύ ωραία αλλά πολύ τυπικά!!! πρέπει να είναι λίγο πιο τρελιάρικο!