Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ας μιλήσουμε για cinema... |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Ας μιλήσουμε για cinema... |
| |
|
|
|
Στο κόμικς μου άρεσε πάρα πολύ ότι
-Ηταν η πρώτη φορά που διάβαζα σοβαρά επιχειρήματα για την αναρχία.
-Δεν αποκαλύπτει στο τέλος ποιος είναι επίτηδες (ενώ στην ταινία αφήνει να εννοηθεί οτι είναι ο πατέρας της κοπέλας).
-Γέλασα πολύ στη σκηνή που πήγε να σκωτώσει τον ιερέα που είχε φορέσει τα κερατάκια.
Από ταινίες είδα και μου άρεσε το Die Hard 4.0.Δεν είχε κουλτούρα,δεν είχε διάλογο,δεν είχε σενάριο ΑΛΛΑ είχε αυτά τα οποία πήγες να δεις.
-Εκρήξεις
-Κακούς
-Ατεεεεελειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιωτες σφαίρες
-Ξύλο
-Και άλλες εκρήξεις.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΟΔΩΣ "ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.Πείτε μου οτι τα έχετε διαβάσει...
|
|
|
|
| |
|

Mits-Giotix
Ψαρούκλα

Sep 01, 2007
7
Τόπος: Λαμία/πόντος/σαντορίνη
|
|
από ταινίες θέλω να δω τα die hard 4, simpsons, 28 weeks later. α και το αστέρι του βορρά, έτσι από περιέργεια.
mystery orange ξέρεις τι θα μου άρεσε; μια ταινία warhammer 40k...το φαντάζεσαι;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χμμμμ πολύ μεγάλο σύμπαν για ταινία...
Και τι θα βαζες για σενάριο?
|
|
|
|
| |
|

Mits-Giotix
Ψαρούκλα

Sep 01, 2007
7
Τόπος: Λαμία/πόντος/σαντορίνη
|
|
καλή ερώτηση. κάτι από eye of terror- cadian crusades, (που περιέχει imperial guards, chaos marines, space marines) ή armagedon wars (imperial guards, space marines, orks).
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
mystery_orange
Δημοσίευση
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΟΔΩΣ "ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.Πείτε μου οτι τα έχετε διαβάσει...
Ναι το έχω διαβάσει αλλά δεν μου είπε και πολλά. αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει καλή ταινία.
Τελικά βρήκα τον χρόνο να δω το V for vendetta αλλά αν και μου άρεσε η ταινία πιστεύω ότι το comic απέχει πολλή. συμφωνώ στο ότι έκοψε το καλύτερο μέρος στο οποίο ο βι πεθαίνει και αυτή βρίσκεται στο δήλιμα αν πρέπει να του βγάλει την μάσκα ή όχι και αναρωτιέται ποίος μπορεί να είναι μέχρι που βλέπει τον εαυτό της πίσω από την μάσκα και γίνεται συνεχιστής του έργου.
|
|
|
|
| |
|
|
|
...Μιας και όντως θα ήταν καταπληκτικό φινάλε για το V for Vendetta, εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και ρωτώ...Ποια ταινία πιστεύεται ότι έχει το καλύτερο ή έστω από τα καλύτερα φινάλε;...(αν δε σας χαλάω τη συζήτηση βέβαια)...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μου έρχεται πιο αυθόρμητα το χειρότερο:"Ο πλανήτης των πιθήκων" το τελευταίο που είχε βγει.
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
Ωραίο φινάλε δεν ξέρω... το πιο "κουφό" όμως ήταν αυτό της ταινίας τρόμου "saw" (το πρώτο) ο ένας κοιταζε τον άλλο σαστισμένοι του στυλ "από που μας ήρθε ρε παιδιά..."
|
|
|
|
| |
|
|
|
...  αν και η ερώτηση ήταν περισσότερο για να δω αν υπάρχει και κανείς άλλος που να ενθουσιάστηκε με το φινάλε από την ταινία "Συνήθεις ύποπτοι", καλή είναι και η τροπή που πήρε....
Εμένα με ξανέρωσε απίστευτα το τέλος του "Τhe Birds" του Alfred Hitchcock...Αισθάνθηκα ότι είχα δει μισή ταινία...
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Κουφό τέλος είχαν τα ιπτάμενα στιλέτα κατ εμε .
το είχα δει στον κινηματογράφο και σε όλο το δεύτερο μέρος παρακολουθούσαμε την κινέζα να πεθαίνει να ξανά σηκώνεται και να ξανά πεθαίνει και να ξανά ξανά σηκώνεται. Και όοοοχι δεν ήταν Hollywood καθώς δεν ήταν η ταινία που ο ήρωας τον πυροβολάνε και αυτός ακάθεκτος προς την δόξα τραβά. έπρεπέ πρώτα να την θάψουν την τυπισα να αρχίσουν οι δύο άλλοι κινεζοι που την διεκδικούσαν να πολεμούν μεταξύ τους για να ξανασηκωθεί.
την τρίτη φορα που την σκοτώσανε και ξανασηκώθηκε αυτή όλη η αίθουσα πλέων της φώναζε "ΨΌΦΑ ΜΩΡΗ" . Ήταν απίστευτο το συναίσθημα μίας μαζικής εκδήλωσης των συναισθημάτων μας προς την ταινία καθώς βιώνεις την συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |