Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ας μιλήσουμε για βιβλία... |
|
|
Ιστορία, Λογοτεχνία, Γράμματα και Πολιτισμός |
| Συγγραφέας |
Ας μιλήσουμε για βιβλία... |
| |
|
|
|
...Σ'ευχαριστώ πολύ  Αλλά θα σε πρήξω λίγο ακόμη...έχει έντονα το θρησκευτικό στοιχείο;Πότε το έγραψε;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Το θρησκευτικό στοιχείο?Οχι πως σου 'ρθε?
|
|
|
|
| |
|

Nito
Μεγάλο μολύβι

Oct 19, 2007
70
Τόπος: Σάμος
|
|
mm αυτό το καιρό διαβάζω το "Πυθαγόρεια Λύση" . Ένα αστυνομικό μυθηστόρημα που λαμβάνει μέρος εδώ στη Σάμο . Είμαι κάπου στη μέση και είμαι πολυ ικανοποιημένος από τη μεχρι τώρα πλοκή . Μόλις το τελειώσω θα γραψω και τις τελευταιες εντυπώσεις!
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αμα σου αρέσουν οι γάτες να διαβάσεις το "Ο Ντερκ Τζέντνλυ ακολουθεί τη γάτα".
Douglas Adams.Εγγύηση.
|
|
|
|
| |
|

Roxane
Μικρό Μολύβι

Jun 06, 2007
49
|
|
Και κάτι ακόμη.....
T.S.Elliot "the cats"
Διασκεδαστικότατο....
|
|
|
|
| |
|

narya
Ψαρούκλα

Nov 18, 2007
2
|
|
Ήταν Σάββατο λοιπόν και ο καιρος πολύ καλός για βόλτα... και πραγματικά ειναι πολύ ωραία όταν γυρνας στο σπίτι και έχει μόλις ανακαλύψει κάποιο βιβλίο...οκ ισως ακούγεται βαρετό αλλά καμιά φορά έχει πλάκα...
Σας παρουσιάζω λοιπόν κι εγώ την ανακάληψή μου και πιστέψτε με νιώθω πολύ περίφανη γι αυτήν
Ο Πάγος!!!!!! (ναι ναι ο Πάγος) ή αλλιώς (και εδω αρχίζει το παραλλήρημα) Πως να απολαμβάνετε τα αγαθα του καπιταλισμού χωρίς να χάνετε από τα μάτια σας το στρατηγικό όραμα της αταξικής κοινωνίας
ο πάγος λοιπόν των Ξένοου Μάζαρη και Στράτου Μπουλαλάκη οι οποίοι σαν άλλοι Blues Brothers ρίχνονται στην "βλακεία" (κατά κύριο λόγο) προς αναζήτηση της απότερης ας πούμε γνώσης.. Τέλος πάντων πείτε ότι θλελετε ούτως ή άλλως και ο συγγραφέας (πραγματικό όνομα Λένος Χριστίδης) ότι θέλει λέει. Αυτά και για το τέλος σας εύχομαι "Καρλογουρδωτικηαναωση"
Υ.Γ οχι δεν μπερδευτικα απλα μυήθηκα στην αρχαία γουρδική διάλεκτο των Βαρβουτσαλώνων !! και απλά σασ ευχομαι " Καλή ανάγνωση...!!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
αλήθεια narya φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. τώρα που είμαι αθήνα θα πάω να του ρήξω μια ματίτσα. είναι ευανάγνωστο? τώρα τελειώνω το βιβλίο του στέργιου κατσαρού με τίτλο ΕΓΏ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ή αλλιώς Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα, γραμμένο από έναν αληθινό αντάρτη πόλεοςστην εποχή των ιουλιανών, της χούντας μέχρη και την φυλάκησή του από τις αρχές και την απελευθέρωσή του χάρης την αμνηστία που δώθηκε μετά την πτώση του καθεστώτος.
είναι πολυ ευανάγνωστο και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον καθώς σε βάζει πραγματικά στο πετσί του πρωταγονιστή. σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορικά και πολιτικά γεγονόντα είναι ότι πρέπει και κάτι παραπάνω
|
|
|
|
| |
|

narya
Ψαρούκλα

Nov 18, 2007
2
|
|
Μπορώ να πω οτι είναι αρκετά ευανάγνωστο, δεν ειναι όμως το ιστορικο πολιτικο βιβλιο που θα περίμενε καποιος να διαβασει νομιζώ αν προσέξεις τον δευτερεύωντα τίτλο θα καταλάβεις  Εχει αρκετά υπονοούμενα που σίγουρα χαρακτηρίζουν απόλυτα την εποχή μας..
Υ.Γ αυτο που έχω να πώ είναι οτι όταν το χάζευα στο βιβλιοπωλείο η σελ 127 ήταν εκεινη που με έκανε να το αγοράσω ξύπνησε μέσα μου τα μηχανολογικά μου ενστικτα (χιχιχιχι)
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
με έπισες απο αύριο θα έχω αυτήν την σελίδα στα χέρια μου και δω περιτίνος πρόκειτε
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |