...Επειδή δεν τσουγκρίζουμε μόνο το Πάσχα....Τρακαρίσματα

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας ...Επειδή δεν τσουγκρίζουμε μόνο το Πάσχα....Τρακαρίσματα

Παρ, 09 Νοέ 2007 10:53 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

Τη Δευτέρα που μας πέρασε το βράδυ τράκαρα...Είμαι νέα οδηγός και προφανώς είναι το πρώτο μου τακάρισμα (και εύχομαι και το τελευταίο)...Ο δρόμος μου είχε STOP και για αυτό θα είναι μάλλον δύσκολο να τους πείσω ότι δεν έφταιγα, αλλά ειλικρινά είμαι υπερβολικά προσεκτική και τα είχα ελέγξει όλα!!!Ο κύριος που με χτύπησε, έπεσε πάνω μου ενώ είχα διασχύσει δυόμιση λωρίδες και είχε βγει το μισό αμάξι μου από την διασταύρωση...Για να καταλάβετε όταν ήρθαν για τις φωτογραφίες από την ασφαλιστική το αμάξι μου ήταν, χωρίς να έχει μετακινηθεί, εντελώς μέσα στο στενό που ήθελα να μπω...Αυτή τη στιγμή δεν έχω το χρόνο να γράψω λεπτομέριες, αλλά με πνίγει το δίκιο μου και θέλω να το συζητήσω να μου πείτε τη γνώμη σας...Σύντομα λοιπόν θα γράψω τις λεπτομέριες για να σχολιάσετε και αν μπορείτε να συμβουλέψετε...είτε με κράξετε, είτε μου δώσετε δίκιο, εννοείται ότι θα είναι καλοδεχούμενη κάθε άποψη, αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να έκανα λάθος, γιατί μέχει πειράξει υπερβολικά...Σίγουρα, αφού δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός είτε σε μένα είτε στον άλλο δεν αξίζει να στεναχωριέμαι, αλλά το αμαξάκι μου έχει το μαύρο του το χάλι και αν ήμουν αφηρημένη, δεν είχα προσέξει ή κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι πληρώνω το λάθος μου, με αρκετά μικρό αντίτιμο και είναι μια εμπειρία που θα μου κάνει καλό...τώρα ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ

Μέχρι να γράψω τις λεπτομέριες...Έχει κανείς αντίστοιχη-ες εμπειρίες;...

Παρ, 09 Νοέ 2007 8:27 pm

ptzivras
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 23, 2005
70

????????????
Δεν μιλάς σοβαρά...θα σε παρω τηλ αυριο να τα πουμε εκτενέστερα!μην στεναχωριέσαι όμως!Δεν λέει...
Θα μας δωσεις τα στοιχεία του κυρίου και θα τον "τακτοποιήσουμε" εμείς...!ξέρεις τώρα...μπορείς και να με λες Δον-Παναγής... Smile

Σαβ, 10 Νοέ 2007 7:49 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Εχει τύχη να έχω ακούσει για παρομοιο περιστατικο. Κάνεις δεν θα παραδεχτει ότι εύτεγε αυτός οπότε μήν περιμένεις κάτι αντίστοιχο από τον άλλο. Να έχεις εμπιστοσίνη στην ασφαληστική σου, ξλερουν αυτοί την δουλειά τους Smile και δεν τους συμφέρει να χάνουν λεφτά Poke Tounge

Τρι, 13 Νοέ 2007 2:58 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

Έκανα ενα σχεδιαγραμματακι για να το ανεβάσω να δείτε τι εννοω, αλλά επειδή έχω άγνοια, δεν βρίσκω τον τρόπο, οπότε ότι καταλάβετε από την περιγραφή...
Για κάποιον που ξέρει από Δάφνη ήμουν στην Γυμναστηρίου (που έχει σήμανση STOP) αμέσως μετά τα ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) προς Αθήνα και ήθελα να διασχύσω την Ηλιουπόλεως (η κατευθυνση προς Αθήνα της Βουλιαγμένης - φαρδύς δρόμος μιας κατεύθυνσης, αλλά τριών λωρίδων). Μερικά μέτρα πριν από μένα, ακριβώς μπροστά από τα ΤΕΦΑΑ, δύο δρόμοι, η Όλγας και η Ηπείρου ενώνονται και δημιουργούν την Ηλιουπόλεως που είναι μπροστά μου. Οι δύο αυτοί δρόμοι έχουν ο καθένας το φανάρι του και το πράσινο ανάβει εναλλάξ, με ένα δυο δευτερόλεπτα διαφορά, δηλαδή μία έχει πράσινο ο ένας μία ο άλλος.
...Περιμένω πολύ ώρα στο STOP και σκέφτομαι καλύτερα να κάνω δεξιά και να μην την κόψω όλη, αλλά τη στιγμή που πάω να βγάλω φλας, παρατηρώ ότι επί της Ηπείρου (που είναι ο παράδρομος δίπλα στα ΤΕΦΑΑ που ενώνεται από δεξιά με την Όλγας που ανέφερα παραπάνω) είναι σταματημένα δύο αυτοκίνητα στο φανάρι. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό, έχει γιατί η Ηπείρου είναι μονόδρομος με δύο λωρίδες και αφού ήταν σταματημένα δύο αυτοκίνητα δεν θα ερχόταν κανείς με φόρα όταν τους άναβε πράσινο (για να καταλάβετε τι ψείρας είμαι κατά την οδήγηση!!!)....Έτσι όταν σταματάει τους άλλους (που βρίσκονταν επί της Όλγας) το φανάρι, ξεκινώ από το STOP για να διασχύσω τον δρόμο...
Αφού, λοιπόν, έχω περάσει όλο το δρόμο, και τις τρεις λωρίδες και το μπροστινό μου μέρος εχεί βγει όλο από τη διασταύρωση και καλύπτεται από τα μαγαζιά της απέναντι πλευράς της Γυμναστηρίου, ακούω ένα γκουυυυυυπ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το αισθάνομαι να φεύγει δεξιά....
Τι έγινε;Ένας, κατά τα άλλα ευγενέστατος κύριος, είχε ξεκινήσει από το φανάρι, δεν με είδε καθόλου, για δικούς του λόγους, ενώ θα έπρεπε να είναι στη δεξιά ή τη μεσαία λωρίδα, βρέθηκε στην αριστερή και έπεσε πάνω μου...Με βρήκε στην πίσω αριστερή ρόδα και λίγο στο φτερό, αλλά έτσι όπως μου πέταξε το πίσω μέρος, πήρα δωράκι ένα κολωνάκι που είχε ο δρόμος το οποίο με έκανε καλοκαιρινή από τη δεξιά πλευρά, βουλιάζοντας για τα καλά πίσω πόρτα και φτερό ακριβώς στην ένωσή τους....
Ρε παιδιά, δε ζήτησα να με προσέξει και να κόψει ή να φρενάρει για να περάσω...να μην επιταχύνει ζήτησα...ήταν σταματημένος στο φανάρι και δεν το αρνήθηκε ποτέ!!επίσης άλλαξε και λωρίδα!!!Η μεγάλη μου βλακεία ήταν ότι δε σταμάτησα ένα παλικάρι που περνούσε ακριβώς τη στιγμή που έβγαινα από το αμάξι να δω αν είναι και κείνος καλά και επειδή φώναζε του λέει "τι φωνάζεις ρε μ@λ@κ@, αφού εσύ έφταιγες"...μες το σοκ μου βέβαια εκείνη τη στιγμή, που μυαλό....
Λαμαρίνες είναι, το ξέρω και αφού είμαστε και οι δύο καλά δεν έχει καμία σημασία, αλλά δεν μπορώ...είναι αυτό που του είπα και κείνου κάποια στιγμή που τα πήρα...ήμουν με ένα μεγάλο άσπρο αμάξι, διέχυσα ούτε και ξέρω πόσα μέτρα και έπεσε πάνω μου με τόση δύναμη ενώ ήταν σταματημένος....αν ήμουν πεζή και περπατούσα στην άκρη του δρόμου αντί για το πεζοδρόμιο, τι θα είχε γίνει;...τότε είναι που φρίκαρε μάλλον στην ιδέα και σταμάτησε να φωνάζει και χαλάρωσε πολύ...
Καλά όσο για αυτό που λες για ασφαλιστική, να μην το σχολιάσω, γιατί αν είχε φερθεί σωστά αυτός της φροντίδας ίσως και να'χα κάποια ελπίδα...τώρα δεν παίζει με τπτ γιατί λέει δεν τους νοιάζει τπτ άλλο παρά μόνο ότι ήμουν σε STOP...αυτά άλλη ώρα γιατί μάλλον σας έχω κουράσει...

Τετ, 14 Νοέ 2007 11:01 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Αμα το αμάξι σου είναι τρακαρισμένο στο πίσω μέρος το φταίξιμο θα βγει του άλλου.Τι είπε η ασφαλιστική?

Τετ, 14 Νοέ 2007 11:38 am

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

Το αμάξι είναι χτυπημένο πίσω αριστερά, αλλά από την ασφαλιστική μου είπαν ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία...ήμουν σε stop και ακόμη και αν με χτύπαγε στον προφυλακτήρα και αν πέρασα χιλιόμετρο μέχρι το σημείο της σύγκρουσης, πάλι εγώ θα έφταιγα γιατί βάση του κοκ από το stop βγαίνεις μόνο όταν είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάτι...πρέπει δλδ, κατά τον κοκ, να είναι εντελώς άδειος ο δρόμος...
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να πάμε δικαστικώς, αν είχα σταματήσει το μάρτυρα θα ήταν ευκολότερο, για να βγει συνυπαιτιότητα επειδή άλλαξε λωρίδα...Βέβαια αν αυτός της φροντίδας είχε ασχοληθεί σοβαρότερα θα το είχε καταγράψει εκείνος, γιατί ο άνθρωπος δεν το αρνήθηκε αυτό...Εκείνος όμως, μάλλον βιαζόταν, και έλεγε ότι δεν είχε σημασία από που ξεκίνησε, ούτε σε ποιο σημείο με βρήκε, ούτε τπτ... firehead-angry
Εννοείται, βέβαια, ότι τώρα δεν πρόκειται να πει τπτ... Sad

Πεμ, 15 Νοέ 2007 8:12 pm

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

Αχ gaidoura μου...
Πρώτη ενέργεια του αστυνομικού μόλις φτάνει στο συμβάν, είναι να δει:
1. Ποιός είχε STOP και
2. Ποιός κινούνταν από πίσω.
Είναι τόσο καλά διατυπωμένος ο νόμος που δεν σου δίνει περιθώριο να βρεις το δίκιο σου, όσο και αν αυτό σε πνίγει... Σε ποιόν από εμάς δεν έχει τύχει ταξιτζής να τον κλείνει, να σταματάει απότομα, να μην του δίνει περιθώρια να αντιδράσει και να τον χτυπάει από πίσω; Άντε να εξηγήσεις τώρα τα ανεξήγητα!
Λαμαρίνες είναι κορίτσι μου... Λαμαρίνες! Και αυτές φτιάχνουν! Να χαίρεσαι που είσαι καλά! Κι αυτό το λέω γιατί το απόγευμα, σκοτώθηκε ένας συνάδελφός μου με την μοτοσυκλέτα του! Δεν έτρεχε γιατί έβρεχε, αλλά... είχε έρθει γι' αυτόν η ώρα του σε μια κωλοστροφή και ... άστο τώρα! Να δείς! Σε λίγες μέρες θα είσαι πολύ καλύτερα! Θα με θυμηθείς!

Τετ, 21 Νοέ 2007 2:51 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

...Σ'ευχαριστώ πολύ Leonida...αισθάνομαι άσχημα που γκρινιάζω για αυτό, ειδικά όταν και γω έχω παραδείγματα που με φρικάρουν...Sad
...αύριο θα πάρω το αμαξάκι μου από τον μηχανικό...πάντως ένα είναι το σίγουρο...θα προκαλώ δέος στο δρόμο!!!Poke Tounge

Τετ, 21 Νοέ 2007 5:47 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Εγω ενα πραμα ξερω!!! Οταν σας λεω να παρετε ποδηλατα, δεν με ακουει κανεις!!! Poke Tounge

Το καλυτερο πραμα που εχεις να κανεις δνις gaidoura ειναι να πιασεις το τιμονι αμεσως, χωρις ενδιασμους, και να δαμασεις τον δρομο ξανα. και να εισαι προσεκτικη, να εφαρμοζεις αμυντικη οδηγηση!!! Δεν θα προσεχεις μονο το οδηγημα σου, αλλα και τους αλλους στον δρομο επειδη παντα θα υπαρχουν και μαλ... οδηγοι. Δυστυχως αυτο θα μας φαει εδω περα (Σαμο τουλαχιστο).
Οσο αφορα τις γυναικες οδηγους... Οτι ακουγεται για το οδηγημα τους, ισως να ισχυει... Αλλα δεν πτωεισαι απο αυτο και να συνεχισεις να οδηγεις και να προσπαθησεις να αποδειξεις το αντιθετο... Smile

Και προσοχη στους ποδηλατες!!!

Keep Driving boys & girls!!!

Τετ, 28 Νοέ 2007 12:21 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

Όλα καλά με το δρόμο...το μόνο ότι αργούσα που αργούσα να βγω από STOP, τώρα έχει παραγίνει...κάνω και ένα κάρο κύκλους για να πηγαίνω από φανάρια, αλλά δεν πειράζει...βόλτα...χθες για να μην πάω από STOP χάθηκα και έκανα τελικά τη μισή Αθήνα βόλτα...πήγα κέντρο, παπάγου, ξανά κέντρο, παγκράτι, βύρωνα για να βγω στον περιφερειακό του καρέα...δεν πειράζει...βολτούλες Happy

...αστα με το ποδήλατο, γιατί αν ήμουν με ποδήλατο δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει...Όσο για τους ποδηλάτες συμφωνώ και επαυξάνω γιατί κυκλοφορεί και ο μπαμπούλης μου με ποδήλατο!!!Σεβασμός και προσοχή στους ποδηλάτες!!!!

ΥΓ: Αυτό με τις γυναίκες οδηγούς το αφήνω ασχολίαστο!!!Κυρία!!!Poke Tounge

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αλλαγή ώρας αλλά μόνο για σήμερα Κυρι...

από elen_pe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Εικαστικών Απαντήσεις: 0

Κυρ, 02 Νοέ 2014 11:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις UNESCO δωρεαν μαθήματα μέσω κοινωφελο...

από fraoulitsa
Συζήτηση: Εργασιακά - Επαγγελματικά Θέματα Απαντήσεις: 0

Σαβ, 06 Απρ 2013 7:44 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Δεν θέλω πλέον μόνο σεξ

από Depi2
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 8

Παρ, 27 Ιαν 2012 6:03 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πωλείται Laptop Fujitsu-Siemens μεταχ...

από ZIOVANI23
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Πεμ, 05 Μάρ 2009 12:18 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Μαύρη Λίστα - Άσπρη Λίστα: σε 2 μόνο ...

από inertia
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 65

Τετ, 19 Νοέ 2008 8:27 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics