Δεν θέλω πλέον μόνο σεξ

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας Δεν θέλω πλέον μόνο σεξ

Παρ, 27 Ιαν 2012 6:03 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Depi2
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 27, 2012
2

Για ένα χρόνο σχεδόν βρισκόμουνα με ένα παιδί καθαρά ερωτικά, μόνο για σεξ δηλαδή. Είχαμε βολευτεί και οι δυο με αυτήν την κατάσταση και συνέχιζε έτσι ως που πριν από κάνα δίμηνο τα έφτιαξε με κάποια άλλη και εξαφανίσθηκε. Τώρα προφανώς έχει χωρίσει γιατί μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε κλπ αλλά εγώ πλέον θέλω περισσότερα από εκείνον και γενικά θέλω μια σχέση. Φυσικά για να γράφω εδώ και να ψάχνω τι να κάνω τον θέλω πολύ αλλά ξέρω ότι εκείνος με προσέλκυσε πάλι για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε γιατί προφανώς τον βολεύει. Πως μπορώ να είμαι μαζί του σε μια φυσιολογική σχέση, πως πιστεύετε πως πρέπει να το χειριστώ; Η ηλικία μου είναι 30 και η δική του 28

Παρ, 27 Ιαν 2012 6:34 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

Παρ, 27 Ιαν 2012 9:16 pm

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

Depi2 καλώς ήρθες στην κοινότητα Smile

Όσον αφορά το θέμα σου, δεν νομίζω, αρχικά, ότι εδώ θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Εδώ θα ακούσεις γνώμες, απόψεις, πιθανόν και ίδια βιώματα.

Προσωπικά, πιστεύω πως μετά απο έναν χρόνο όλο και κάτι θα είχε δημιουργηθεί/αναπτυχθεί μεταξύ σας. Υπάρχει η εκδοχή του να έκανε σχέση με άλλη, και μετά να συνειδητοποίησε πως μαζί σου ήταν καλύτερα; (Χωρίς να αναφέρομαι μόνο στο σεξ) Βέβαια εσύ είσαι σε θέση να γνωρίζεις περισσότερο. Όμως, πως είσαι σίγουρη πως μια σχέση σαν αυτή θα έχει συνέχεια;
Απ την άλλη πιστεύω πως ίσως και εσύ να συμβιβάστηκες αυτόν τον χρόνο και να το αντιμετωπίζεις σαν ρουτίνα. "Το σεξ μαζί του ήταν εντάξει, γιατί να μην είμαστε μαζί γενικά;" Πιθανόν αυτό που νιώθεις να μην είναι αληθινό, αλλά ένας τρόπος να "επιβεβαιωθείς", να σιγουρέψεις πως τόσο καιρό δεν ήταν απλά σεξ, αλλά και κάτι παραπάνω.

Σαβ, 28 Ιαν 2012 12:46 am

vasileios
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2007
54

Ζωάρα το Myaegean !! Wink

Σαβ, 28 Ιαν 2012 12:18 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

Depi2 έγραψε:
Για ένα χρόνο σχεδόν βρισκόμουνα με ένα παιδί καθαρά ερωτικά, μόνο για σεξ δηλαδή. Είχαμε βολευτεί και οι δυο με αυτήν την κατάσταση και συνέχιζε έτσι ως που πριν από κάνα δίμηνο τα έφτιαξε με κάποια άλλη και εξαφανίσθηκε. Τώρα προφανώς έχει χωρίσει γιατί μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε κλπ αλλά εγώ πλέον θέλω περισσότερα από εκείνον και γενικά θέλω μια σχέση. Φυσικά για να γράφω εδώ και να ψάχνω τι να κάνω τον θέλω πολύ αλλά ξέρω ότι εκείνος με προσέλκυσε πάλι για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε γιατί προφανώς τον βολεύει. Πως μπορώ να είμαι μαζί του σε μια φυσιολογική σχέση, πως πιστεύετε πως πρέπει να το χειριστώ; Η ηλικία μου είναι 30 και η δική του 28

Γνωμη μου, το τονιζω, προσωπικη καθαρα αποψη...
απλα ξεχνα τον... καθαρα δεν σε σεβεται, (λιγο εως πολυ φταις εσυ γι αυτο ε;;;; ) και ειχε βολευτει με αυτην την κατασταση.
Για εκεινον εισαι υπερβολικα διαθεσιμη, ευκολη και εκμεταλλευεται, και λογικο, τα δικα σου συναισθηματα για εκεινον, για να διαιωνησει αυτην την κατασταση που τον βολευει πολυ απο πολλες αποψεις.
Αρα καταληγουμε πως δυστυχως με τα δεδομενα που δημιουργηθηκαν, δεν ειναι δυνατον να εισαι μαζι του σε μια αλλου τυπου σχεση, διοτι δοθηκαν λαθος μυνηματα και εντυπωσεις.
και σχεση να κανεται μην περιμενεις πολλα, διοτι εχει χαθει ο σεβασμος και δεν ξερεις ποσο ευκολα μπορει να σε παρατησει, να σε πληγωσει λεγοντας σου τι κανατε παλια και πιθανον να βρει μια αλλη να συνεχισει αυτην την πατεντα...

ξεκινα κατι νεο, με νεες βασεις βασισμενο στον σεβασμο... οσο ειμαστε μικροι κανουμε διαφορα χαζα για διαφορους λογους, μπορουμε ομως να κλεισουμε ενα βιβλιο(οχι απλα να γυρισουμε σελιδα) και να φτιαξουμε εναν νεο με εναν ανθρωπο που μας σεβεται και μας αγαπα! οσο δυσκολο και αν ειναι!

Κυρ, 29 Ιαν 2012 11:57 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Πες τα ρε φραουλίτσα γεμίσαμε άμυαλα ζώα και μπιιιπ ! 30 χρονό και μυαλό δεν βάζουν ! Ούτε τις βασικές αρχές, αξίες , ιδανικά και αρετές δεν γνωρίζουν !

Έγινε επεξεργασία από τον/την Supersonic στις Δευ, 30 Ιαν 2012 2:41 pm, 1 φορά

Δευ, 30 Ιαν 2012 11:53 am

maria_geo
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 26, 2008
124

Συγγνώμη αλλά πρέπει να φανώ ειλικρινής....Στην ηλικία σου λυπάμαι που το λέω αλλά έπρεπε κανονικά να είσαι πιο ώριμη και να μαθαίνεις από τα λάθη σου...ο τύπος ξεκάθαρα σε κοροϊδεύει και σε χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει τα θέλω του...Είναι κρίμα...Μέσα στα χιλιάδες προβλήματα της καθημερινότητας αυτό που αντιμετωπίζεις είναι ένα πρόβλημα καθαρά θέμα βλακείας! Για μένα στείλε τον από εκεί που ήρθε κ προσπάθησε να είσαι πιο προσεχτική στις επιλογές σου από εδώ και μπρος... Συμφωνώ απόλυτα με την φραουλίτσα σε ότι σου είπε....

Δευ, 30 Ιαν 2012 2:41 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Πες τα και εσύ Μαρία !

Κυρ, 11 Νοέ 2012 5:16 am

mixail
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 11, 2012
19

πιστευω οτι πρεπει να βρεισ καπιον μεγαλητερο σου,,,ενασ μικροτεροσ φυσικα και θα θελει σεξ,, τι πιστευεισ οτι θελει?

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Flash τεχνολογία (Adobe) πλέον τέλος ...

από inertia
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 0

Παρ, 28 Ιούλ 2017 3:17 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αλλαγή ώρας αλλά μόνο για σήμερα Κυρι...

από elen_pe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Εικαστικών Απαντήσεις: 0

Κυρ, 02 Νοέ 2014 11:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις UNESCO δωρεαν μαθήματα μέσω κοινωφελο...

από fraoulitsa
Συζήτηση: Εργασιακά - Επαγγελματικά Θέματα Απαντήσεις: 0

Σαβ, 06 Απρ 2013 7:44 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [**OLD**] Για νέα μέλη!!!! - δεν ισχύ...

από diti
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΟ) «Lofos Radio» (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ) Απαντήσεις: 5

Τρι, 06 Νοέ 2012 9:32 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή "την θέλω....."

Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 9

Παρ, 08 Απρ 2011 6:37 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics