Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Απόφοιτοι Μεσογειακών Σπουδών |
|
|
Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου |
| Συγγραφέας |
Απόφοιτοι Μεσογειακών Σπουδών |
| |
|
|
|
Νομίζω πως ήρθε η ώρα όλοι εμείς οι απόφοιτοι του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών να δείξουμε την δύναμή μας!!!(λέμε τώρα!!)
Και μία απορία:Υπάρχει κανένας απόφοιτος του τμήματός μας που να μην είναι άνεργος?Όχι τίποτε άλλο να ξέρουμε και τι μας περιμένει!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
kapoioi apo tous apofoitous tms exoume dimiourgisei poly prosfata ena blog, opou kathetoume apopseis, sxolia, provlimatismous. mporeis na to episkefteis sto
marenostrum.pblogs.gr
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σας καλωσορίζω στο ΜΥAegean και σας εύχομαι ευχάριστη διαμονή-επικοινωνία! Θα ήθελα να τονίσω ότι η φιλοσοφία του ΜΥ είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, η επικοινωνία πέρα από αποστάσεις χιλιομετρικές-ιδεολογικές και η βασική φιλοσοφία είναι η κοινή συνεισφορά-συμμετοχή όλων σε ένα κοινό δικτυακό τόπο για τους φοιτητές και αποφοίτους του Παν.Αιγαίου.
Αγαπητοί φίλοι σας προτρέπω να αναρτάτε εδώ ο,τι έχει να κάνει με εσας τους αποφοίτους, έτσι ώστε να υπάρχει μια συμμετοχή και από άλλους εντός του πανεπιστημίου. Σίγουρα βρίσκεστε στο καταλληλότερο σημείο για να επικοινωνήσετε!
|
|
|
|
| |
|

NELINA
Ψαρούκλα

Jun 06, 2007
8
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ (ΚΑΤ. ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ), Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ! ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ "ΑΧΡΗΣΤΗ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!
ΦΙΛΙΑ!
ΝΕΛΙΝΑ
|
|
|
|
| |
|
|
|
εγω παντως τωρα που φτιαχνω μηχανογραφικο δινω τα παντα για να ερθω στο τμημα σας...ειναι γ#μ@3% ρε..
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
Η δημοσίευσή σας αυτή τυχαίνει να συμπίπτει με μια περιόδο συναντήσεων για το myaegean...Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι λοιπόν
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |