Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|
|
|
Φιλε EQUI 10, καλώς μας ήρθες! Αισθάνσου άνετα στην παρέα μας, σίγουρα θα έχεις κι εσύ να προσφέρεις πολλά στην προσπάθεια του MyAegean! Και να θυμάσαι, είμαστε όλοι διαφορετικοί κι αυτό μας "σώζει" !
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα σας! Χάρης τον Κωστή (ακόμα δεν σε ανακάλυψα εδώ -- θέμα χρόνου είναι!!  ) είμαι κι εγώ εδώ! Δημήτρης, 18 χρονών, δευτεροετής, σπουδάζω Πολιτισμική Τεχνολογία στην Μυτιλήνη! Μου αρέσει το ίντερνετ, τα PC, games, anime, τα ταξίδια, η μουσική (να παίζω και να ακούω -- αλλά σε ποιόν δεν αρέσει να ακούει), η αστρονομία, ο ουρανός, η φύση, τα ζώα, το να κοιμάμαι το βράδυ χωρίς να βάζω ξυπνητήρι για το επόμενο πρωί, να κάνω πρωτότυπα και παράξενα πράγματα, να διαβάζω, να μαθαίνω, να είμαι με φίλους σε οποιαδήποτε κατάσταση... Δεν μου αρέσει η τηλεόραση (όπως είναι σήμερα), τα κόμματα, οι ανειλικρινής και κλειστόμυαλοι άνθρωποι και... χμμμ η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν πολλά περισσότερα πράγματα παρά δεν μου αρέσουν!!
Το MyAegean ακούγεται σαν μια πολύ καλή ιδέα. Χαίρομαι που έμαθα για αυτήν και θα παρακολουθήσω την κοινότητα απο κοντά! Hello to all...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου αγαπητέ μας φίλε Δημήτρη-Cubilone!!
Απ'ότι βλέπω έχεις μπόλικα ενδιαφέροντα και αναμένω με χαρά να τα αναπτύξουμε-συζητήσουμε στην δικτυακή μας αυτή γωνίτσα!!
Ελπίζουμε να περάσεις πολύ-πολύ όμορφα στην παρέα μας!! Μάλιστα, stay tuned, γιατί προσπαθούμε να κάνουμε μερικές αλλαγούλες τόσο στο site όσο και στον τρόπο οργάνωσης της Ομάδας ώστε να διευκολύνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν δημιουργικά στην προσπάθεια!! Κι ελπίζουμε και όταν θα έρθουμε μερικοί από εμάς στη Μυτιλήνη για συζητήσεις κι events (μάλλον μες στο Μάρτιο), να τα πούμε κι από κοντά!
Α! λες:
Cubilone έγραψε:
ίντερνετ, τα PC, games, anime, τα ταξίδια, η μουσική (να παίζω και να ακούω -- αλλά σε ποιόν δεν αρέσει να ακούει), η αστρονομία, ο ουρανός, η φύση, τα ζώα |
... χμμ μιας και είδαμε από κοντά την υπέροχη Ομάδα Αστρονομίας στη Σάμο (MyAegean eXperience: Δραστηριότητα Σάμος 2007: Χρονικό του ...νιου Τόξου) θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα και για κινήσεις σε Μυτιλήνη! Σε κάθε περίπτωση, welcome και ό,τι χρειαστείς, θα'μαστε εδώ!!
Keep up communicating! Stay tuned, stay linked! 
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Πεμ, 17 Ιαν 2008 10:34 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Καλωσόρισες Cubilone και καλή περιήγηση στους χώρους του ΜΥ!!! Χαιρόμαστε που είσαι και εσύ εδώ και μόλις αποκτήσαμε άλλο ένα φίλο και σύμμαχο στην προσπάθειά μας! Για οτιδήποτε χρειαστείς, απλά ρώτα και σίγουρα θα βρεις λύση.
Και αφού είμαστε και συνάδελφοι, δες και αυτό:
http://my.aegean.gr/web/ftopicp-6305-.html#6305
Περιμένω άμεση ανταπόκρισή σου!!!!
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
απορία ο κωστής που λες είναι και αυτός από Μυτιλήνη? ( η περιέργεια σκότωσε την γάτα και τώρα σκοτώνει και εμένα  ) όπως και να χει σε καλωσορίζω και εγώ μπήκες στην κατάλληλη στιγμή, πάνω που έρχεται το meeting στα μέρη σου  με μέλη από Σύρο, Σάμο και φυσικά Μυτιλήνη (άλλα νησιά δεν έδωσαν το παρόν ακόμα).
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
Δημήτρη καλωσήρθες στο ΜΥ, σε περίμενα...
Κωστής
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς σας βρήκα aneme! ^^,
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς σας βρήκα aneme! Και φοβάμαι ότι μόλις σκότωσα το alias σου... Εχεχέ, sorry. ^^;
|
|
|
|
| |
|

Nasia9
Ψαρούκλα

Mar 04, 2008
1
|
|