Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Απόφοιτοι Τμήματος Κοινωνιολογίας |
|
|
Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου |
| Συγγραφέας |
Απόφοιτοι Τμήματος Κοινωνιολογίας |
| |
|

soc
Ψαρούκλα

Jun 16, 2006
6
|
|
Τι έγινε ρε παιδιά, κανείς δεν πήρε πτυχίο ή όλοι την κάνανε για άλλες πολιτείες; Χαιρετίσματα στις παλιοσειρές του πανεπιστημίου. Ηρακλής.
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

arist
Ψαρούκλα

Sep 27, 2006
2
|
|
soc έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά, κανείς δεν πήρε πτυχίο ή όλοι την κάνανε για άλλες πολιτείες; Χαιρετίσματα στις παλιοσειρές του πανεπιστημίου. Ηρακλής. |
Έλα ρε Ηρακλή,
τι κάνεις? Είμαι ο Μπάμπης του 2ου έτους Κοινωνιολογίας. Μου φαίνεται πως αποφοιτήσαμε και ρίξαμε μαύρη πέτρα οι περισσότεροί μας πίσω. Ευτυχώς έχουμε κρατήσει επικοινωνία με κάποια παιδιά. Πολλά χαιρετίσματα από την παρέα----> Μπάμπης, Γιώτα, Βάσω, Μιχαλού, Ράνια, Κάβουρας, Στεργιος και Σταυρούλα.
Ναι, υπάρχουμε όλοι σε μία φάση φθοράς αφθαρσίας [όσοι παντρεύονται]
Τα ξαναλέμε!
|
|
|
|
| |
|

soc
Ψαρούκλα

Jun 16, 2006
6
|
|
 επιτέλους 1 σημείο ζωής!!! Τι κάνεις Μπάμπη, όλα καλά; Χαιρετίσματα πολλά σε όλους. Εγώ επαφή έχω μόνο με τον Πουλημάκο και τον Κούκο προς το παρόν. Αν έχετε κανένα νέο το νέο mail μου είναι koinonika ΣΤΟ oadyk ΤΕΛΕΙΑ gr επικοινωνήστε ρε παιδιά με αναλυτικά νέα, να μην χαθούμε και τελείως. Τηλ. **********. περιμένω νέα σας και θα χαρώ να σας φιλοξενήσω και στην όμορφη Κρήτη.
Υ.Γ. Έμαθα πως η Φαίδρα παντρεύτηκε, έπεσε και κανείς άλλος στην παγίδα; Γιατί και εγώ 1 πολιτικό γάμο τον έκανα...
Πολλά χαιρετίσματα σε όλους.
Ηρακλής Δρακάκης
ΣΗΜΕΙΩΣΗ από Διαχείρηση: για λόγους προφύλαξης των προσωπικών δεδομένων σας προτείνουμε να μην αναρτάτε "σε κοινή θέα" αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις κ.λ.π.
Έχει κρατηθεί backup του post, ενώ αντικαταστήσαμε τον αριθμό με "*".
|
|
|
|
| |
|

arist
Ψαρούκλα

Sep 27, 2006
2
|
|
Καλησπέρα από την Σάμο.
Που λες Ηρακλή, μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με την Βάσω και έχεις πάρα πολλά χαιρετίσματα. Δώσε επίσης και στον Μιχάλη και Κούκο. Το πρωί είχα μιλήσει και με την Γιώτα, που είναι Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται και αυτή να κάνει την προίκα της....βέβαια σχεδιάζει τον γάμο μετά από ένα χρόνο το ελάχιστο. Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και η Μιχαλίτσα [σοβαρή σχέση με προοπτική γάμου]. Επίσης η Βάνα παντρεύεται τον Νοέμβριο με τον Παναγιώτη. Εγώ και η Σταυρούλα ήμασταν Αγγλία και μόνο μεταπτυχιακό δεν κάναμε!!!  Ο Κάβουρας έκανε μεταπτυχιακό Αθήνα και ο Μήτσος ψάχνει και αυτός ακόμα δουλειά...μήπως όπως η πλειοψηφία? Κατά τον Φεβρουάριο το κόβω να πηγαίνω να υπηρετήσω την πατρίδα. Αυτά προς το παρόν.....θα πω και στα παιδιά για εσένα με το που θα ανέβω Αθήνα.
Μπάμπης.
|
|
|
|
| |
|

soc
Ψαρούκλα

Jun 16, 2006
6
|
|
Προς Διαχειριστή,
Κύριε Διαχειριστά, σας ευχαριστώ πολύ, παρόλα αυτά δεν με πειράζει να μπεί ο αριθμός του τηλεφώνου μου σε κοινή θέα. Η επικοινωνία είναι δύσκολη και το ρίσκο μηδαμινό. τΟ ΝΈΟ ΜΟΥ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΕΊΝΑΙ 6974035380.
Δρακάκης Ηρακλής
Υ.Γ. Σε όσους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις: καλή δύναμη παιδιά.
|
|
|
|
| |
|

mpoU
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο
|
|
Geia sou Hraklh! Hrw edw! Ligoi meiname sto nhsi apo tous "palious" ! Hehe! Na sai kala vre! Kalwsorises 3ana sto "nhsi"  hehe
|
|
|
|
| |
|
|
|
τωρα είμαι πλέον κι εγω απόφοιτη!!!  και με δουλειά επιτέλους.....υπομονή θέλει παιδια.......
|
|
|
|
| |
|

soc
Ψαρούκλα

Jun 16, 2006
6
|
|
Συγχαρητήρια Ποκαχ αλήθεια που δουλεύεις?
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |