Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience! |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience! |
| |
|
|
|
Αν και είχα εξαφανιστεί για ένα μεγάλο διάστημα πάλι εδώ βρίσκομαι..->στο δια ταύτα τώρα προέκυψαν και κάποιες προσωπικές συνομιλίες μέσω τηλεφώνου και εννοείτε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάει καλά το όλο γεγονός. Χώροι και σπίτια υπάρχουν για να φιλοξενηθείτε κτλκτλ. Υπάρχει και το Πανεπιστήμιο να τσοντάρει το κατιτίς του μην το ξεχνάτε αυτό. Από ποτά και από τσίπουρο και από ούζο όλα κομπλέ! Το μόνο πρόβλημα το οποίο το ανέφερα και στον Γιάννη είναι το ότι αυτή η στιγμή και μέχρι τις 15-2 8α έχουμε εξεταστική εδώ. Όμως μετά τις 15 θα φορτσάρουμε περισσότερο σε όλους τους τομείς οπότε μην ανησυχείτε. Πόσταρα και στο θέμα για όσους ασχολούνται με το my από Λέσβο το λέω και εδώ: στα καπάκια μόλις τελειώσει η εξεταστική να βρεθούμε όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε από το νησί και να τρέξουμε λίγο το θέμα κάπου και να συζητήσουμε να δούμε τί θα κάνουμε. Αν και δεν έχει υπάρξει κάποιος συντονισμός και δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα στη Μυτιλήνη ένα πρώτο βήμα θα ήταν να γεμίσουμε αφίσες το νησί και γενικές για το myaegean αλλά και πιό συγκεκριμένες για το ότι θα έχουμε μουσαφιρέους εντός όλιγου και για όποια events γίνουν. Καλό θα ήταν να συναντηθούμε κάποια στιγμή σχετικά σύντομα όσοι από Μυτιλήνη να συζητησουμε από κοντά!- τα λέμε!
|
|
|
|
| |
|

estella
Μικρό Μολύβι

Dec 04, 2007
51
|
|
Προωθηστε το παιδια, βοηθηστε, για να μην αντιμετωπισουμε την κατασταση που αντιμετωπισαν τα παιδια στη Σαμο. Να εξηγησω, προς αποφυγη παρεξηγησεων, πως, οταν λεω να μην αντιμετωπισουμε την ιδια κατασταση, δε μιλαω για θεματα οργανωσης, προς Θεου,-εμαθα πως ολα ηταν πολυ καλα οργανωμενα απο τα παιδια εκει- αλλα για θεματα προωθησης οσον αφορα τι ειναι το My και ποιος ο σκοπος του. Ειναι πολυ βασικο να καταλαβουνε ποιοι ειμαστε και τι προσπαθουμε να επιτυχουμε.
Κατανοηση λογω εξεταστικης, βεβαιως και υπαρχει αφου ολοι περναμε τα ιδια.. Εγω παντως, οπως ειπε και η pixie, χρειαζομαι τσιπουρο-ουζο, ποτο τελοσπαντων, και τονους καφε.. Τιποτα αλλο. Και απο εμας, οταν ερθετε Συρο, οτι θελησετε..!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Το μόνο θέμα που αντιμετωπίσαμε στην Σάμο ήταν ότι πολύς κόσμος δεν μας γνώριζε. όχι ότι είχαν δει το site και δεν τους άρεσε αλλά αγνοούσαν παντελώς την ύπαρξή του.
αν ίσως είχαμε βάλει καμιά αφίσα από πιο πριν να μην ήταν έτσι? αλλά δεν το ξέραμε. γενικά πάντως όλα καλά και αποκτήσαμε νέους φίλους.
Στην Μυτιλήνη προσπαθούμε πάλι να μην ακούμε υπάρχει "site για τους φοιτητές του πανεπιστημίου αιγαίου? τι λες ρε μπαγάσα, και τόσο καιρό γιατί το κρύβατε?"
Αυτό το λέω για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί τόση φασαρία για τις αφίσες. Η διάδοση/ "διαφήμιση"/ γνωστοποίηση από στόμα σε στόμα είναι η παλαιότερη και η πιο αποδεδειγμένα αποτελεσματική τακτική αλλά δεν είναι κακό η χρήση και άλλων τρόπων. Έτσι όποιος μου ξαναπεί "τι είναι το my.Aegean, δεν θέλω να αγοράσω τίποτε  "
απλά θα του τρίψω την αφίσα στην μούρη και θα του πω "για αυτό ο Γουτεμβέργιος ανακάλυψε την τυπογραφεία" .Δικαιολογίες τέλος. όποιος δεν γνωρίζει δεν θέλησε να μάθει και δεν μπορώ να του κάνω κάτι για αυτό.
|
|
|
|
| |
|
|
|
danny έγραψε:
Έτσι όποιος μου ξαναπεί "τι είναι το my.Aegean, δεν θέλω να αγοράσω τίποτε "απλά θα του τρίψω την αφίσα στην μούρη και θα του πω "για αυτό ο Γουτεμβέργιος ανακάλυψε την τυπογραφεία". |
Mπορούμε επίσης να στερεώσουμε ένα αυγό στο κεφάλι τους να το σπάσουμε και μετά να πούμε "για αυτό ο Κολόμβος δεν τα κατάφερε ποτέ" .
'Η μπορούμε να αρχίσουμε να τριγυναμε γύρω γύρω τους σαν χαζοχαρούμενα και να φωνάζουμε "και όμως γυρίζει"!
Ομάδα κρούσης-αναγέννησης έτοιμη για δράση .
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Danny τι ειναι το MyAegean???
Πλακα κανω
Περα απο τις ποινες που θα επιβληθουν στους ερωτουντες, τι προοδος εγινε στην Λεσβο?
Ακουσα πως κολληθηκαν οι αφισες. Καποιος να ενημερωσει.
Παιδια???
|
|
|
|
| |
|
|
|
EEEEE ναι... είχαμε μια πρώτη συνάντηση (νομίζω πως κανονικά είναι η 2η αλλά εγώ έχασα την 1η), γνωριστήκαμε, είχαμε και 2η (ή 3η αν προτιμάτε), κάναμε τα κουμάντα μας με τα αφησάκια και αν δεν κάνω λάθος εκολλήθησαν! Μόνο εγώ χροστάω τα δικά μου τα οποία θα μπουν αύριο γιατί δίνω και μάθημα και είναι ευκαιρία.
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Παίδες το ξέρετε ότι πάμε για καθαρά δευτέρα στη Λέσβο?
πρέπει να τρέξουμε τα εισιτήρια από νωρίς γιατί από ότι έμαθα οι κρατήσεις είναι στο φουλ.
King of cats πήγαινε μια από αυτές τις μέρες και ρώτα πότε έχει πλοίο για Λέσβο. δεν είναι απαραίτητο να πάτε την ίδια μέρα με εμάς από Σύρο. θα δούμε τι θα βολέψει περισσότερο.
Κάποιος να μου πει και τι παίζει με τα δρομολόγια από Πειραιά για Λέσβο αν και άκουσα ότι μάλλον τις μέρες αυτές τα δρομολόγια θα αλλάξουν οπότε μάλλον θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να κλείσω.
Υ.Γ. Zero αν δεν πας και αυτή την φορά για τις αφίσες δεν έχει λουκουμάκι για σένα
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
θα πεταξουμε χαρταετο και θα φαμε λαγανα??
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
pixie εσυ μπορει να πεταξεις χαρταετο και να φας λαγανα, αλλα πρπεπει να δοκιμασεις ενα project που εκανα...
Ανακαλυψα πως την καθαρα Δευτερα το γαλα ειναι πιο αφρατο, ο οβελιας πιο ευγευστος, η νουτελλα πιο γλυκια
Thanx Danny. Σπευδω για εισιτηρια...
|
|
|
|
| |
|
|
|
King of cats, νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου...
Πέρισυ καθαρά Δευτέρα, μύρισε τσίκνα η Μυτιλήνη... Οι παντσέτες πεντανόστιμες, η πατατοσαλάτα με τόνο και μαγιονέζα απίστευτη σε γεύση, η ταραμοσαλάτα απίθανη, και πολλά πολλά άλλα...
Το μόνο νηστίσιμο της μέρας ήταν φυσικά οι λαγάνες και τα ποτά (ούζο και κρασάκι ημίγλυκο...)...
Άντε, να δούμε φέτος τι θα κάνουμε που θα είστε και εσείς εδώ... Απλά κανονίστε τα εισητήρια με τέτοιο τρόπο, ώστε στις 10 να είστε όλοι ήδη εδώ...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |