Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience! |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience! |
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Τα εισητηρια κοπηκαν...
Εγω και ο φιλτατος Mystery_orange θα τιμησουμε με την παρουσια μας το νησι στις 11 Μαρτιου μερα Τριτη στις 23:45...
Δεν υπαρχει εισητηριο για 10
Περιμενουμε επισημη υποδοχη με ολα τα απαραιτητα...
Ξερετε, κοκκινα χαλια, πυροτεχνηματα, παρελασεις, να ερθει ο δημαρχος να μιλησει, και καμια λιμουζινουλα να μας μεταφερει στον τοπο διαμονης μας...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ψηνομαι σα παπια να ερθω κι εγω , αν χωραω μαζι με τις μπυρες μου , .9 χρονια Καρλοβασι ακομα .
Έγινε επεξεργασία από τον/την astromath στις Παρ, 08 Φεβ 2008 11:34 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Sorry για μεθύσια πάτε ή για δουλειά?
Για μπύρες βλέπω, ούζα, τσίπουρα κάτι άλλο? κανένα μεθυσμένο ομαδικό όργιο ίσως?
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
king of cats, τι ειναι ο οβελιας???
|
|
|
|
| |
|
|
|
Hipisa έγραψε:
Sorry για μεθύσια πάτε ή για δουλειά?
Για μπύρες βλέπω, ούζα, τσίπουρα κάτι άλλο? κανένα μεθυσμένο ομαδικό όργιο ίσως? |
Ωχ παιδιά μας καταλβανε!! just kidding
ελα βρε hipisa μαζί με την δουλειά ας διασκεδάσουν λίγο τα παιδιά. Πιστεψε με το κέφι και η ζοντάνια σε ότι κάνουμε είναι η καλύτερη διαφήμηση!!! 
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
|
|
Κοιταξτε...
Εμεις θα παμε στη Λεσβο για δημοσιες σχεσεις και για να μιλισουμε με καποια σημαντικα ατομα εκει και να πουμε και το τι εστι κοινοτητα ΜΥ AEGEAN στους φοιτητες και στις γενικες συνελευσεις και γενικοτερα να ξερει ο κοσμος πως λειτουργουμε...
Εγω θα επιδιωξω να ερθω σε επαφη με την ποδηλατικη ομαδα εκει περα για να οργανωσουμε και κανενα event...
Ε... τωρα αν μας παρασυρουν οι Μυτιλινιοι σε ποτα και ξενυχτια, δεν φταιμε...
P.S.
Pixie ειπα στον Danny να σου πει τι ειναι ο οβελιας
|
|
|
|
| |
|

estella
Μικρό Μολύβι

Dec 04, 2007
51
|
|
Ενεκα του απιστευτου πηξιμου λογω εξεταστικης εμεινα λιγο εκτος My, οχι ομως και εκτος των θεματων του My. Τουτεστιν, μιλησα με τον κολλητο μου, η αδερφη του οποιου σπουδαζει Μυτιληνη και δουλευει σε μια καφετερια, Ναυαγιο λεγεται. Μου ειπε πως ειναι καφετερια οπου συχναζουν φοιτητες και ελεγα μηπως κανονιζαμε οταν παμε Μυτιληνη να κανονιζαμε ενα μικρο -event, της φασης ανοιχτη προσκληση για συζητηση στην συγκεκριμενη καφετερια για ενημερωση ανθρωπων οσον αφορα το My.
Αυτο ειναι μια σκεψη, την οποια απλα φερνω προς συζητηση. Βασικα θα ηθελα να μου πειτε αποψεις
α)αν συμφωνειτε με την ιδεα του event
β)αν οντως το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι καταλληλο για το σκοπο που θελουμε (οσοι ξερουν το μαγαζι please να μου πουνε σχολια)
Αν συμφωνειτε, πειτε μου να το κανονισω.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
hello αγαπητή estella! Προς το παρόν, να πώ ένα μπράβο για την πρωτοβουλία σου! Αυτή η είδηση δίνει ενδιαφέρουσα τροπή στα πράγματα και -θέλω να πιστεύω- ανοίγει πολλές εναλλακτικές ώστε να σκεφθούμε κι άλλες ιδέες στις δράσεις μας! Αναμένουμε κι από τα παιδιά στο νησί να μας πουν γνώμες-σκέψεις-προτάσεις. Πάντως στο next meeting που θα γίνει μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα για να συντονίσουμε δράσεις θα συζητηθούν αυτά!! συν θέματα επιπλέον συντονισμού στη Μυτιλήνη πλέον, τοπικά!
Well done dear!
Υ.Γ: Μυτιληνόπαιδα, αναμένουμε τα δροσερά σας νέα!
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
|
|
Παρα πολυ καλη ιδεα, αλλα θελει οργανωση.
Εισηγουμαι τον σχεδιασμο καποιου flyer (διαφημηστικο φυλλαδιο) που να ειναι πανω σε καθε τραπεζακι και να λεει πως την ταδε μερα του Μαρτη θα εχουμε ανοικτο meeting.
Guys οσο αφορα προγραμμα τι θα κανουμε?
Θα φτιαξει κανεις?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ναυάγιο?????????????
Τι λες τώρα..... Σταθερή αξία αυτό το μαγαζί...
Η αλήθεια είναι ότι με πρόλαβες κατά κάποιο τρόπο... Σκεφτόμουν και εγώ αυτό το μαγαζί για κάτι ανάλογο...
Πιστεύω πως είναι καλή η ιδέα του να γίνει κάποιο event και σε ένα τέτοιο χώρο, πιο χαλαρό... Και φυσικά αν το προωθήσουμε έγκαιρα και σωστά (π.χ. τα flyers που λέει και ο King), θα έχουμε και την ανάλογη ανταπόκριση του φοιτητόκοσμου και όχι μόνο!!!
Γνώμη μου, αν όντως τελικά γίνουν δύο συναντήσεις, μια ανοιχτή και μια με τα μέλη μόνο, να σκεφτούμε πιο σοβαρά την ιδέα της estella...
Και ναι!!!!!!!!!!!!!! Ένα προγραμματάκι όσο πιο σύντομα γίνεται θα βοηθούσε ιδιαίτερα για να κανονιστούν και κάποια θέματα κάπως πιο διαδικαστικά..
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |