Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience!

Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean

Συγγραφέας Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience!

Τρι, 12 Φεβ 2008 12:46 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Παιδία ο sobrero που είναι???

Αυτό το παιδί θα με φιλοξενήσει και εχω να ακούσω νέα του κάτι μήνες.

Τετ, 13 Φεβ 2008 4:58 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

σήμερα έκλεισαν και τα εισιτήρια για εμάς από Σύρο. κατά βάση φεύγουμε από σύρο παρασκευή 7/3 και φτάνουμε Λέσβο 9/3 2:00 τα χαράματα. χάνουμε κλάμπινκ αλλά τι να κάνουμε.

για τους υπολοίπους τώρα μην είσαστε ανυπόμονοι, όλοι κάνουμε ότι μπορούμε και είχαμε εξεταστική τόσον καιρό. για ότι δε νεότερη κίνηση όπως επικοινωνία με κάποιες φοιτητικές ομάδες κλπ θα παρακαλούσα να χρησιμοποιήστε είτε το e mail του my είτε αναφέρετε το στο forum έτσι ώστε να γίνονται γνωστές οι κινήσεις όλων μας στην υπόλοιπη ομάδα.

Κυρ, 17 Φεβ 2008 5:57 am

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Δεν υπάρχει ποδηλατική ομάδα στη Μυτιλήνη αν και τα παιδιά απο την κατάληψη οργανώνουν ποδηλατάδες (εμένα πάλι ξεκόλησε το πετάλι μου).

Προσπαθώ να κόψω το αλκόολ εδω και 2 μέρες γι'αυτό σας παρακαλώ να μη μου το θυμίζετε.

Τελικά, πόσοι και ποιοί είστε εσείς που θα έρθετε; Στα μεγάλα ζόρια μπορώ να φιλοξενίσω 3 άτομα. 2 στο κρεβάτι, 1 στο ράντζο και γω στο πάτωμα. Smile

Μπορεί να βρει κανείς να μου φέρει ένα ποτό που λέγεται Σούμα ή Σουμάδα και είναι απο σύκο;

Κυρ, 17 Φεβ 2008 10:23 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

zero_tolerance έγραψε:
Τελικά, πόσοι και ποιοί είστε εσείς που θα έρθετε; Στα μεγάλα ζόρια μπορώ να φιλοξενίσω 3 άτομα. 2 στο κρεβάτι, 1 στο ράντζο και γω στο πάτωμα. Smile

Μπορεί να βρει κανείς να μου φέρει ένα ποτό που λέγεται Σούμα ή Σουμάδα και είναι απο σύκο;

είμαστε 3 άτομα από Σάμο και 4 από Σύρο.
Από Σάμο έρχονται την τρίτη 11? οι φοβεροί τρομεροί αθλητικοί και μπαρόβιοι:
Ι) ο king of cats
ΙΙ) ο mystery orange
και ΙΙΙ) ο astromath

Από Σύρο έρχονται 2:00 τα χαράματα της Κυριακής 9 μετά από δύο μέρες ταξίδι (για αυτό θέλουμε καλή υποδοχή στο λιμάνι με την μπάντα του δήμου κλπ) οι θαλασσοδαρμένοι και θαλασσοπνιγμένοι:
Ι) ο inertia Xeirokrotima
II) o danny XeirokrotimaXeirokrotima
III) η pixie
και ΙV) η estella

Τώρα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στέγασης (τουλάχιστο θέλω να πιστεύω)

Η σουμάδα ξέρω ότι είναι από αμύγδαλο και όχι από σύκο. τουλάχιστο έτσι λέει στην συσκευασία της δικής μου. Αν σου κάνει από αμύγδαλο να σου φέρω αλλά θα είναι αγοραστή.

Κυρ, 17 Φεβ 2008 12:20 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Και ετσι για να ειμαστε και σιγουροι...
Ποιος θα μεινει που?

Το πεταλι φτιαχνεται, η αλλαζεται φιλε Zero_Tolerance. Θες να σου φερω ενα ζευγαρι απ εδω?

Κυρ, 17 Φεβ 2008 2:31 pm

pixie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198

Η σουμαδα ειναι απο πικραμυγδαλο κ την επιναν παλια....
Αν σαρεσει το αμαρετο, θα σαρεσει....
Εγω που ειμαι αλλων ποτων, τη σιχαινομαι..

Δευ, 18 Φεβ 2008 1:08 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Θελω να πω οτι μετα απο εκτενείς διαδικασίες καταφέραμε να βγλάλουμε μια άκρη σχετικά με τυο τι θα γίνει στη σύρο.

Ρο π΄ρωτο πανσαμιακό συνέδριο του μυαεγεαν είναι γεγον.ο΄ς.

Μετά από σύσκεψη σπάσαμε τη βρύσδη.Χαρά ποθ έκανε ο αστοριματη.

Δευ, 18 Φεβ 2008 7:45 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Καλημέρα Αιγαίο!!

Λοιπόν παιδιά, οι χρόνοι πιέζουν ασφυκτικά και οφείλουμε να ενημερώσουμε και γενικά να συντονίσουμε αποδοτικά τις κινήσεις μας... Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει κάποιο πλάνο ενεργειών/πρόγραμμα κινήσεων.

Η παραμονή μας στο νησί της Λέσβου θα ξεπερνά τις 4 ημέρες (με εκτίμηση περίπου 1 εβδομάδας). Σε αυτό το διάστημα συντονίζονται προσπάθειες για να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας όσο περισσότερο μπορούμε. Οι θυσίες στο χρόνο (και τα μαθήματα και παρακολουθήσεις π.χ. που θα χάσουμε στα τμήματά μας για το διάστημα αυτό) είναι σημαντικές και γι'αυτό τονίζω την σημαντικότητα της όλης κίνησης και γεγονότων. Δεν έχουμε έρθει ουρανοκατέβατοι κι ούτε έχουμε ανέσεις χρόνου για να "σπαταλάμε" εδώ κι εκεί. Συνεπώς, πέρα από την πλάκα και τις ωραίες στιγμές (φοιτητές είμαστε άλλωστε, πώς να μην περάσουμε όμορφα?) σημασία έχει η δουλειά και η ενίσχυση των προσπαθειών επικοινωνίας μας.

Όπως αναφέρθηκε και στο κειμενάκι εδώ αλλά και εδώ, η όλη προσπάθεια έχει αυξημένη ευθύνη από την πλευρά μας και πλήθος δράσεων.
Η κίνησή μας έχει πολιτιστικό χαρακτήρα και είναι πολύ βασικό να αναδείξουμε τόσο το έργο μας και τις προσπάθειές μας, όσο και τη σημαντικότητά της.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει ένα πλάνο-πρόγραμμα δραστηριοτήτων στις ημέρες αυτές στη Μυτιλήνη, ενώ προβλέπονται πολύπλευρες κινήσεις ενημέρωσης. Θα υπάρχει από εδώ σταδιακά ενημέρωση για όλα αυτά. Ελπίζουμε στην αρωγή κάθε ενδιαφερόμενου από κάθε πλευρά. Προσφέρουμε ένα ευχάριστο τρόπο συνεργασίας και δημιουργικής δράσης, τρέλα αλλά και συνέπεια-σοβαρότητα, όπου χρειάζεται.
Το πιο βασικό όπου και στοχεύουμε είναι να οργανωθούν ένας κύκλος ανοιχτών συναντήσεων και συζητήσεων με κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο (φοιτητές, καθηγητές, εκπροσώπους ομάδων, πρυτανικές αρχές και άλλους ενδιαφερόμενους κ.λ.π.), ώστε να εκθέσουμε ιδέες αλλά και να επεκτείνουμε τις δράσεις μας με την όσο μεγαλύτερη συνεργασία όλων!

Stay tuned! It's Your Voice. Your Universe(ity)! Cool

Τρι, 19 Φεβ 2008 4:22 pm

astromath
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Jan 22, 2006
198

Αρχηγε μου.Στο μυαλο μου εισαι ?

Τετ, 27 Φεβ 2008 8:48 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Ένα όμορφο άρθρο για την προσπάθειά μας έκανε την εμφάνισή του στον καθημερινό τύπο της Μυτιλήνης!!
Παραθέτουμε από το:
http://www.emprosnet.gr/emprosnet/foitites/article.asp?cid=...8022243204
Παράθεση:

Το «MyAegean» έρχεται Μυτιλήνη!
Γράφει ο ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
22/2/2008

Η καλύτερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή φοιτητική κοινότητα έρχεται επιτέλους και στη Μυτιλήνη. Τα παιδιά από τη Σύρο που πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησαν την προσπάθεια έρχονται στην πόλη μας για να μας συναντήσουν και να κάνουν το MyAegean ακόμα πιο δυνατό.

Μετά την «εσωτερική μετακίνηση φοιτητών» που έγινε το Νοέμβρη στη Σάμο, (το τι έγινε εκεί, μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα: http://www.aegean.gr/aegean/greek/events/deltia/nea/20_2_08_myaegean.htm) τώρα, μέλη της Ομάδας του MyAegean από Σάμο και από Σύρο έρχονται περίπου στις 10 Μαρτίου στη Μυτιλήνη, όπου θα φιλοξενηθούν από φίλους - μέλη του MyAegean και θα παραμείνουν στο νησί για περίπου μία εβδομάδα. Ο σκοπός αυτών των μετακινήσεων είναι η δημιουργία τρόπων πιο απτής επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητικών και πανεπιστημιακών κοινοτήτων του πανεπιστημίου Αιγαίου, ενίσχυσης των δεσμών μας και συνάμα της ενδυνάμωσης της «κοινής αιγαιακής συνείδησης». Ο «κύκλος» αυτός θα κλείσει μετά από την αντίστροφη μετακίνηση προς Σύρο, από Μυτιλήνη και Σάμο, ίσως τον Απρίλιο.

Μια από τις κύριες δράσεις του MyAegean στο νησί θα είναι η πραγματοποίηση ανοιχτών συναντήσεων-συζητήσεων με φορείς εντός του πανεπιστημίου και κυρίως εκπροσώπους φοιτητικών ομάδων, ώστε να βρεθούν τρόποι περαιτέρω συνεργασίας. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί μάλλον την Τετάρτη 12 Μαρτίου. Παράλληλα προετοιμάζονται κάποια άρθρα και έντυπο υλικό για την προώθηση του MyAegean καθώς και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίες, εκδρομές και άλλες.

Για την καλύτερη διοργάνωση της όλης επίσκεψης το MyAegean καλεί όλους εσάς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του να βοηθήσετε με την παρουσία σας, τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας και όπως αλλιώς μπορείτε, ώστε η επίσκεψη να είναι ουσιαστική και να γνωρίσουν όλοι οι φοιτητές το δικό τους MyAegean. Για να συμβάλετε και εσείς, μπείτε στην ιστοσελίδα του MyAegean: http://my.aegean.gr/web/ .

«Θέλουμε μέσα από το MyAegean να διαμορφώσουμε μια συλλογικότητα που να προωθεί και να αναδεικνύει κάθε δράση φοιτητών (κι όχι μόνο), σε κάθε γωνιά του ιδρύματος. Φιλόδοξο, δύσκολο, “ρομαντικό”; Ίσως. Αλλά αισιοδοξούμε, καθώς η μέχρι τώρα πορεία έχει αναδείξει πολλά θετικά. Αυτό το όραμα είναι η δύναμή μας να συνεχίζουμε!».

Οι πρώτες πιο συγκεκριμένες αναφορές στις κινήσεις μας είναι παρούσες! Πλέον, θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα και αφίσες/ ενημερωτικό υλικό και θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε όμορφα και δημιουργικά πράγματα!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορίες για το νησί και για το τμήμα ...

από FannieB
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Τρι, 10 Απρ 2018 11:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics