2 φύλα:Βρείτε τις διαφορές!

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας 2 φύλα:Βρείτε τις διαφορές!

Δευ, 11 Φεβ 2008 9:05 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

-Γιατί οι γυναίκες πάνε μαζί στην τουαλέτα και οι άντρες όχι?

-Γιατί όταν κάποια κοπέλα πάει με πολλούς είναι που***α και όταν ένας άντρας πάει με πολλές είναι "γαμ**ς"?

-Γιατί όταν μια κοπέλα δεν έχει αγόρι είναι "ελεύθερη" ενώ ένας άντρας που δεν έχει κοπέλα είναι "μπακούρι"?

-Γιατί δεν υπάρχει νόμος σεξουλικής παρενόχλησης από γυναίκα προς άντρα?

-Γιατί είναι ερωτικό για έναν άντρα να βλέπει 2 γυναίκες να φιλούνται ενώ 2 άντρες να φιλιούνται είναι ,κατά γενική ομολογία,μια αηδία και μισή?

Αυτά και άλλα πολλά μας έχουν απασχολήσει σε πολλές φάσεις τις ζωής μας είμαι σίγουρος.Είχα μια κουβέντα τις προάλλες με μια φίλη μου.Μου έλεγε λοιπόν οτι έκανε κάποτε ένα one-night stand(μέχρι εκεί όμως ξεδιάντροποι λεπτομέρειες δεν είπε!).Μου έλεγε λοιπόν οτι δεν ήθελε να κάνει άλλο.

-Ε μη με βγάλουν και που***α,έλεγε.

Στο τέλος κατέληξε να παραπονιέται για εμάς τους άντρες που έχουμε το "ελεύθερο" να πηδάμε όσες θέλουμε.

-Κοίτα όμως,της λέω,αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι,άμα μια κοπέλα δε πάει με πολλούς είναι "καλή",αν ένας άντρας δε πάει με πολλές είναι μ******.

-Ναι αλλά,μου λέει, γιατί λένε "με πήδηξε", ή "τη γά**σα" αφού γα*****στε και οι 2.Τι διαφορετικό υπάρχει?
-Κοίτα πάρε παράδειγμα:Ενας ωραίος άντρας(ωραίος όμως) έρχεται στο δρόμο και σου λέει:"Ψήνεσαι να πηδηχτούμε?" ή "να κάνουμε έρωτα" όπως θέλεις πάρτο.Θα το έκανες?
-Μαλλον όχι...Δε ξέρω θα το σκεφτόμουνα.
-Ε,της λέω, αν εμένα ερχότανε μια ωραία γυναίκα και μου έλεγε το ίδιο δεν υπάρχει περίπτωση να έλεγα όχι.

Τα τελευταία χρόνια (μετά την χειραφέτηση της γυναίκας) κυριαρχεί στον κόσμο η (σωστότατη να εξηγούμεθα) άποψη οτι και τα 2 φύλα είναι ίσα.Αυτό όμως σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου κάπου παρεξηγήθηκε σαν "όμοια".

Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος.

Τα δυό φύλλα δεν είναι όμοια.Είναι τελείως διαφορετικά.Και δεν αναφέρομαι μόνο στις σωματικές διαφορές όπως θα τρέξετε κάποιοι να πείτε.Αναφέρομαι στον τρόπο σκέψης,στον τρόπο αντίδρασης,στον τρόπο αντίληψης του κόσμου μας.

(Τip για τις γυναίκες του φόρουμ:Αν κάποιος ποτέ σας τη "μπει¨οτι και καλά οι άντρες είναι ανώτεροι σωματικά γιατί είναι πιο δυνατοί,πείτε του οτι πολύ απλά τους πόνους της γέννας η αντρική καρδιά δε θα τους άντεχε).

Οι διαφορές και των δύο φύλων κάνουν μπαμ σε πολλά σημεία της καθημερινότητας μας.Πάρτε για παράδειγμα το πιο απλό:Υπάρχουν και αντρικά και γυναικεία περιοδικά.Με διαφορετική ύλη το καθένα.Ενδιαφέρουσα διαφορά:Τα γυναικεία περιοδικά έχουν στο εξώφυλλο τους γυναίκες ,τα αντρικά έχουν και αυτά γυναίκες!(πανυγιρική εξαίρεση το men's health:lol:).

Πολλοί θα τρέξουν και θα πούν οι διαφορές αυτές είναι καθαρά κοινωνικά πρότυπα.Αν αλλάξει η κοινωνία θα αλλάξουν και αυτές.Χμμ είναι όντως έτσι όμως τόσο απλά?

Κάποιες "καινοτομίες" όντως οφείλονται σε κοινωνικά αίτια.Πάρτε την πολυγαμία σε κάποιες ασιατικές χώρες.Κάποιοι θα σπέυσουν να πούνε οτι αυτό έγινε "γιατί υποτιμούνταν οι γυναίκα κτλ κτλ κτλ".Τρίχες.Οχι πως δεν υποτιμάται έτσι οι γυναίκα αλλά δεν ήταν αυτό το αίτιο.Απλά οι πόλεμοι και οι επιδρομές αφανίζανε τον ανδρικό πληθυσμό και υπήρχε μεγάλη λειψανδρία.Κάτι έπρεπε να γίνει με το "πλεόνασμα" γυναικών.Αυτή είναι η απλή αλήθεια όποιος άλλος λέει ιστορίες χάνει την ώρα του.Τι λέτε θα έστεκε ποτέ σύστημα (αν πούμε οτι ήταν 50-50 ανδρες γυναίκες) όπου οι μισοί θα είχανε 2 και οι άλλοι μισοί... μπακούρια?Πριτς...

Exει ποτέ σκεφτεί κανείς γιατί το "θα σε γ*****" θεωρείται βρισία?

Θέλω να πω από τι στιγμή που (όπως είπε και η φίλη μου) το ευχαριστιούνται και οι 2 γιατί δε λέμε "πηδιόμαστε".Ενα πολύ ενδιαφέρον quote από τη wikipedia:

Η δυνατότητα που παρέχει η φύση στο αρσενικό, να διεισδύει στο θηλυκό με το πέος, θεωρείται μεταξύ άλλων και μια μορφή άσκησης βίας, μια μορφή εξουσιασμού του θηλυκού από το αρσενικό. Αυτό συμβαίνει επειδή η διείσδυση είναι προσόν μόνο του αρσενικού και επειδή κατά τη διείσδυση το αρσενικό ενεργεί ενώ το θηλυκό δέχεται. Το θηλυκό παραβιάζεται και υποτάσσεται. Αυτό δεν ισχύει μόνο μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, αλλά και μεταξύ αρσενικών. Η διείσδυση του πέους στον πρωκτό του άλλου αρσενικού θεωρείται κατά μία έννοια και υποταγή του διεισδυόμενου στον διεισδύοντα.

Αρα με απλά λόγια άμα γα**ς κάποιον σημαίνει οτι τον/την "κατάφερες".Ο άλλος υποτάχτηκε.Αυτό μάλλον εξηγεί αρκετά για την κοινωνία μας σήμερα ε?

Κάποιοι πάλι θα πούνε (όπως και η wikipedia) οτι και αυτό μπορεί να εξηγηθεί με κοινωνικά πλαίσια.Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο δύσκολο να εξηγηθεί πως αυτό επικράτησε σε ΟΛΕΣ τις κοινωνίες( και μάλιστα χωρίς επικοινωνία μεταξύ τους) αλλά δε πειράζει θα τους κάνουμε τη χάρη.

Γιατί διαφορές στα 2 φύλα μπορούμε να βρούμε πολλές ανεξαρτήτως κοινωνικών πλαισίων.

Πάρτε για παράδειγμα τις πόρνες.Ναι τις πόρνες.Πόρνες υπάρχουν παντού.Είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Το γυναικία αντίστοιχο όμως(ζιγκολό)? Χμμμ.Παρότι υπάρχουν αρκετοί απλά δε συγκρίνονται σε... διάδοση.Γιατί όμως?
Κάποιοι θα πούνε οτι και πάλι αυτό ωφείλεται στο οτι οι γυναίκες δεν ήταν ελεύθερες κτλ κτλ αλλά εδώ τα επειχηρήματα είναι λίγο εις βάρος τους: πουτ***ς υπήρχανε παντού σε κάθε κοινωνία.Και το οτι και καλά οι γυναίκες απλά "ντρέπονται" να εκφράσουν οτι μπορεί και αυτές να θέλουν ωμό σεξ και οτι η κοινωνία δε το "ενθαρύνει" είναι και αυτό ψέμμα:Οι πουτ***ς ήταν πάντα εκτός νόμου,θεωρούνταν πάντα "παριές" μιας κοινωνίας.Η κοινωνία ποτέ δεν τις δέχτηκε στους κόλπους της.Ποτέ όμως κάνενας δεν μπόρεσε να τις εξαλέιψει.Και όσο και αν τις κυνηγάγανε και τις βγάζανε εκτός νόμου πάντα "επιβιώνανε" μέσα σε μια κοινωνία.Γιατί?Γιατί υπήρχε η ανάγκη για αυτές.Και στο τέλςο όλες οι κοινωνίες αναγκαζόντουσαν να κάνουνε τα "στραβά μάτια".Οσο δηλαδή και αν το κατακρίνανε αναγκαζόντουσαν να παραδεχτούν την αναγκαιότητα του.

Που θέλω να καταλήξω με αυτό?Αν υπήρχανε παρόμοιες ανάγκες από την πλευρά το γυναικών θα γινότανε απλά το ίδιο.Οσο και να το κυνηγάνε,όσο και να το κατατρέχανε.Δε θα γινότανε τα μπει ένα "στοπ" γιατί στο τέλος οι ίδιες οι ανάγκες των ανθρώπων θα οδηγούσαν στην παραβίαση των οποιονδήποτε κανόνων.

Και δεν υπάρχουν διαφορές μόνο στο σεξουαλικό τομέα.Πάρτε για παράδειγμα και την καθημερινή μας ζωή γύρω μας.Το γυναικείο φύλλο είναι πολύ πιο επιρεπές στη σωματική επαφή για παράδειγμα.Τα κοριτσάκια κάθονται αγκαλίτσα και φιλιούνται μεταξύ τους.Μεταξύ αγοριών αυτή η συμπεριφορά θεωρείται... ταμπού.

Και δεν είναι μόνο αυτά θα μπορούσα να συνεχίσω με τις ώρες... Αλλα έδινα διπλό μάθημα δήμερα και τα έχω φτύσει.Πρέπει να έχω γράψει ήδη και πολλά δεν ξέρω πόσο βγήκε.Αυτό όμως που θέλω να πω είναι οτι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί καποια πράγματα στα 2 φύλα είναι τόσο διαφορετικά και γιατί "για τους άντρες έτσι και για τις γυναίκες αλλίως" ας σκεφτούμε οτι μερικά πράγματα μεταξύ των 2 φύλων είναι όντως διαφορετικά και οτι δε φταίει κάθε φορά η "άτιμη κενωνία".

Και ξαφνικά μπορεί να ανακαλύψουμε οτι στον κόσμο υπάρχουν λιγότερες "πουτ***ς" και λιγότεροι "μ*****ς"Wink

Τρι, 12 Φεβ 2008 8:33 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Xeirokrotima

Σαβ, 16 Φεβ 2008 3:27 pm

Mailetis
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Oct 27, 2006
49

μην ανησυχεις....

με εναν καλο γιατρο...

και πολλα φαρμακα...

μπορει να ζησεις...

ααα...

Και του χρονου....

Σαβ, 16 Φεβ 2008 8:41 pm

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

Μάλλον κάπως έτσι θα πρέπει να σκεπτόμαστε.
Ένα άλλο αξιοπερίεργο της κοινωνίας. Γιατί αν ένα αγοράκι πει σε μια κοπέλα ότι του αρέσει και θέλει να περάσει όμορφα μαζί της αλλά δεν θα τον ξαναδεί και αυτή ενδώσει θεωρείται εύκολη και να μην πω τι άλλο. Ενώ αν ένα αγοράκι πει ψέματα σε μια κοπέλα ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και να του αποδείξει τον ερωτά της και μετά την δουλειά της πει ότι θα φύγει για λίγο αλλά να τον περιμένει (που σιγά μην ξανάρθει), η κοπέλα θεωρείται καλή?

Δευ, 03 Μάρ 2008 3:38 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Παράθεση:
Γιατί αν ένα αγοράκι πει σε μια κοπέλα ότι του αρέσει και θέλει να περάσει όμορφα μαζί της αλλά δεν θα τον ξαναδεί και αυτή ενδώσει θεωρείται εύκολη και να μην πω τι άλλο.

Γιατί οι άντρες και οι γυναίκες βλέπουν διαφορετικά το σεξουαλικό ζήτημα.Για τον ίδιο λόγο που μια γυναίκα δεν θα δεχότανε όπως αναφέρω να πηδηχτεί με έναν άκυρο στο δρόμο έτσι απλώς της το ζήτησε.

Και γιατί αυτό είναι το πιο τραγικό και οφθαλμοφανές θέλω-να-γ***** ψέμμα που άκουσα ποτέ.Ελπίζω να μην την πάτησες με κάτι τέτοιο.

Παράθεση:
Ενώ αν ένα αγοράκι πει ψέματα σε μια κοπέλα ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και να του αποδείξει τον ερωτά της και μετά την δουλειά της πει ότι θα φύγει για λίγο αλλά να τον περιμένει (που σιγά μην ξανάρθει), η κοπέλα θεωρείται καλή?

Ε μια από τα ίδια.Τα 2 φύλλα αντιμετωπίζουν διαφορετικά το ερωτικό και αργότερα η κοινωνία προσαρμόστηκε σε αυτό.Απλώς η κοινωνία πρόσθεσε μια έξτρα δικλείδα για τα κορίτσια για το φόβο ανεπιθήμιτης εγκυμοσύνης.

Οπότε σου λέει "κάτσε με έναν καλά είσαι".

Δευ, 03 Μάρ 2008 11:37 pm

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

όταν λες αν την πάτησα τι εννοείς? δεν μπορεί να θέλει μια κοπέλα απλά ένα one night stand?
περισσότερο φοβάμαι για το τι θα πουν οι άλλοι για μένα. είναι τόσο εύκολο να σου κρεμάσουν κουδούνια και να γιγαντωθούν φήμες που δεν έχουν καμία βάση που δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για αυτό μου δίνει μια τέτοια φάση.

Τρι, 04 Μάρ 2008 12:07 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Eννοώ οτι την πάτησες γιατί αν κατάλαβα σου είπε "μου αρέσεις πολυ κτλ κτλ" ,και σου άρεσε και σένα, αλλά για τον Χ Υ λόγω δεν μπορούμενα είμαστε μαζί ας πηδηχτούμε.

Αυτά συνήθως τα λέμε όταν μας αρέσει σχετικά κάποια αλλά δε θέλουμε πολλά πολλά μαζί της και αρχίζουμε...τις δικαιολογίες.

Τεσπα αμα τον ήθελες και εσύ για το πήδημα ελπίζω να πέρασες καλά.Δεν το είπα για κακό απλά νόμιζα οτι ήταν κάποιος που σου άρεσε πολύ και αυτός σε κορόιδεψε.Αυτό κατάλαβα δηλαδή από την δεύτερη πρόταση.

Ενώ αν ένα αγοράκι πει ψέματα σε μια κοπέλα ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και να του αποδείξει τον ερωτά της και μετά την δουλειά της πει ότι θα φύγει για λίγο αλλά να τον περιμένει (που σιγά μην ξανάρθει), η κοπέλα θεωρείται καλή?

Aν είπα μαλακιά ζητώ συγγνώμη
Embarassed

Τρι, 04 Μάρ 2008 10:57 am

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

Μπορεί εγώ να το έθεσα λάθος. ενοούσα πως σε μένα αφού το πήγαμε πιο προσωπικά μου μήλισε το παιδί σταράτα και μπόσικα. μου είπε σε είδα μου άρεσες γουστάσεις φάση? και επιδή δέχτικά μην σου πώ τι έγινε. θα χριαστούν κάτι σελίδες για να περιγράψω τον τρόπο που με χαρακτήρησαν οι άλλοι στην πλεοψηφία τους αγόρια. και στην κολιτή μου τότε που την είχε δεί κοπέλα της παντριάς, άρχισε ο άλλος να της πουλάει φούμαρα που όταν τα άκουσα είπα ε φυσικά και μόνο φάση ήθελε, ποιος πιστεύει τέτοιες βλακίες αλλά οι άλλοι λέγαν την κακομοίρα που την εκμεταλεύτικε το τέρας και τι καλή κοπέλα που είναι.

Σαβ, 24 Ιαν 2009 12:05 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

mystery_orange έγραψε:

-Γιατί όταν κάποια κοπέλα πάει με πολλούς είναι που***α και όταν ένας άντρας πάει με πολλές είναι "γαμ**ς"?

Ένας άντρας όταν πάει με πολλές νομίζει ότι είναι γαμ***ς. Αυτή είναι μια εσφαλμένη αντίληψη δικιά του επειδή ο ίδιος είναι πολύ ματαιόδοξος και εγωιστής. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν τέτοιου είδους άντρες είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη της γυναίκας. Ο πολύ έμπειρος πολλές φορές είναι και ο χειρότερος μαλ****. Εγώ δεν θα είχα εμπιστοσύνη σε έναν άντρα που ξέρω ότι πριν από μένα έχει πάει με άλλες 150 διαφορετικές γυναίκες. Πιο πιθανό είναι να με κερατώνει παρά να με αγαπάει και να μου είναι πιστός. Εσείς τι λέτε?
Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς (πολλά one night stand και πολλές σχέσεις μικρής διάρκειας) έχουν συνήθως τρελές ανασφάλειες και προβλήματα. Κατ’αρχάς είναι σπάνιο να δεις γυναίκα με μυαλό να κάνει πολύ συχνά one night stand. Συνήθως αυτές είναι οι χαζές που το μόνο που τις απασχολεί είναι να τη πέφτουν σε κάποιον προκειμένου να παίξουν σεξουαλικά παιχνίδια και τίποτα άλλο. Αυτές είναι που αποκαλούν τον εαυτό τους απελευθερωμένες και φεμινίστριες, χωρίς να έχουν τη παραμικρή ιδέα από φεμινισμό. Φεμινίστριες σήμερα είναι η Angela Merkel, η Suu Kyi, η Benazir Bhutto (θύμα και αυτή της αντρικής βίας) και όλες οι γυναίκες που παλεύουν για τα δικαιώματά τους στις ισλαμικές χώρες, όχι οι ηλίθιες γκόμενες που πάνε με πολλούς. (Και όμως υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άντρες που πάνε με τέτοιες άκυρες, άχρηστες, ανίκανες, γιατί ούτως ή άλλως…είναι μόνο κρέας. Οι έξυπνες γυναίκες όμως πιο δύσκολα θα πάνε με τελείως άχρηστους. Θα το σκεφτούν λιγάκι.)

mystery_orange έγραψε:
-Γιατί όταν μια κοπέλα δεν έχει αγόρι είναι "ελεύθερη" ενώ ένας άντρας που δεν έχει κοπέλα είναι "μπακούρι"?

Κοίτα γενικά ο άντρας δεν τη παλεύει και πολύ μόνος του γιατί δεν είναι αυτάρκης. Η γυναίκα είναι πιο δυνατή (αντέχει περισσότερο τον πόνο - και σωματικό και ψυχολογικό – σε σχέση με τον άντρα), μπορεί να βρει μια ισορροπία και μόνη της, ενώ ο άντρας δύσκολα θα είναι ευχαριστημένος χωρίς τη γυναίκα.

mystery_orange έγραψε:
-Γιατί δεν υπάρχει νόμος σεξουλικής παρενόχλησης από γυναίκα προς άντρα?

You mean sexual harassment law? Confused Στέλιο!! Πως γίνεται μια γυναίκα να παρενοχλεί σεξουαλικά έναν άντρα??? Δες ξανά τη αναφορά από wikipedia και θα καταλάβεις.

mystery_orange έγραψε:
-Κοίτα πάρε παράδειγμα:Ενας ωραίος άντρας(ωραίος όμως) έρχεται στο δρόμο και σου λέει:"Ψήνεσαι να πηδηχτούμε?" ή "να κάνουμε έρωτα" όπως θέλεις πάρτο.Θα το έκανες?
-Μαλλον όχι...Δε ξέρω θα το σκεφτόμουνα.

Εννοείς έναν άγνωστο που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου και συναντάς για πρώτη φορά στο δρόμο? Και ο Brad Pitt να ήταν μάλλον αυτό θα του έλεγα: “sparisci stronzo prima che ti spezzi le ossa”. Μετάφραση: “Εξαφανίσου μ***** πριν σου σπάσω τα κόκαλα”. (Κάπως έτσι λέμε στα ιταλικά όταν αγριευόμαστε). Απλά ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος, γιατί δεν είναι δυνατόν η κοπέλα να σου είπε ότι “θα το σκεφτόταν”. Ένα χαστούκι να του δώσει και να φύγει. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχίατρος για να καταλάβει ότι ένας άντρας για να κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να είναι κανας διεστραμμένος με ψυχικά προβλήματα, ή στη χειρότερη περίπτωση ένας βιαστής/δολοφόνος. Τι λέμε τώρα, μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι στη Ρώμη πέντε άντρες βιάσανε μια 22χρονη κοπέλα. Ήταν με τον φίλο της μέσα στο αμάξι, κι οι άλλοι σπάσανε το τζάμι, ρίξανε το παιδί κάτω και το δείρανε και τη κοπέλα τη βιάσανε…και οι 5, ο ένας μετά τον άλλο!! Εσύ λες να πάω εγώ να πηδηχτώ με άγνωστο μόνο επειδή είναι ωραίος?!? Δηλαδή πόσο stupid πρέπει να είμαι για να το κάνω αυτό?!? Τέτοια κάνουνε οι αμερικανίδες τουρίστριες το καλοκαίρι στη Φλωρεντία…κυκλοφορούνε στο κέντρο σχεδόν γυμνές, πάνε και γα***** με όποιον βρούν μπροστά τους, τις βιάζουνε και μετά παραπονιούνται που η Ιταλία είναι επικίνδυνη!! Μα αυτές οι κοπέλες σε ποιο πλανήτη ζούνε?? Δεν το ξέρουνε ότι οι άντρες - όλου του κόσμου - είναι βίαιοι και επικίνδυνοι? Πρέπει να προσέχουμε εμείς οι γυναίκες, γιατί αυτοί είναι σωματικά πολύ ανώτεροι από μας, και δεν είναι εύκολο να προστατευτούμε σε ορισμένες καταστάσεις.
Έχετε δει καθόλου εικόνες από τα θύματα των Ισραηλινών στη Γάζα? Μικρά παιδιά, γυναίκες σφαγμένες, καμένες και δεν ξέρω τι άλλο. Εσείς θεωρείτε η γυναίκα θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει τέτοια απάνθρωπα εγκλήματα, να ασκήσει τέτοια βία…πόσες δηλαδή θα μπορούσανε να δολοφονήσουνε μικρά παιδία και αμάχους? Δεν είναι μόνο θέμα σωματικής κατωτερότητας γιατί για να πυροβολείς κάποιον δεν χρειάζεται και πολλή δύναμη. Απλά η γυναίκα δεν έχει τόσο βίαιο χαρακτήρα όσο έχει ο άντρας.

mystery_orange έγραψε:
Ε,της λέω, αν εμένα ερχότανε μια ωραία γυναίκα και μου έλεγε το ίδιο δεν υπάρχει περίπτωση να έλεγα όχι.

Χαίρω πολύ! Δεν είναι ίδιες οι ισορροπίες. Εσένα και να σου τύχει μια άρρωστη διεστραμμένη δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει κανένα κακό, εκτός και αν είναι καμία πρωταθλήτρια wrestler.

mystery_orange έγραψε:
Κάποιες "καινοτομίες" όντως οφείλονται σε κοινωνικά αίτια.Πάρτε την πολυγαμία σε κάποιες ασιατικές χώρες.Κάποιοι θα σπέυσουν να πούνε οτι αυτό έγινε "γιατί υποτιμούνταν οι γυναίκα κτλ κτλ κτλ".Τρίχες.Οχι πως δεν υποτιμάται έτσι οι γυναίκα αλλά δεν ήταν αυτό το αίτιο.Απλά οι πόλεμοι και οι επιδρομές αφανίζανε τον ανδρικό πληθυσμό και υπήρχε μεγάλη λειψανδρία.Κάτι έπρεπε να γίνει με το "πλεόνασμα" γυναικών.Αυτή είναι η απλή αλήθεια όποιος άλλος λέει ιστορίες χάνει την ώρα του.Τι λέτε θα έστεκε ποτέ σύστημα (αν πούμε οτι ήταν 50-50 ανδρες γυναίκες) όπου οι μισοί θα είχανε 2 και οι άλλοι μισοί... μπακούρια?Πριτς...

Εγώ λέω ότι η πολυγαμία πιο πολύ σχετίζεται με το Islam, παρά με τους πολέμους. Το κύριο αίτιο είναι η θρησκεία πιστεύω..είναι μεγάλη ιστορία πάντως, καλύτερα μην ξεφύγουμε από το θέμα μας.

Σαβ, 24 Ιαν 2009 6:50 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Παράθεση:
Εγώ δεν θα είχα εμπιστοσύνη σε έναν άντρα που ξέρω ότι πριν από μένα έχει πάει με άλλες 150 διαφορετικές γυναίκες. Πιο πιθανό είναι να με κερατώνει παρά να με αγαπάει και να μου είναι πιστός. Εσείς τι λέτε?

Συμφωνώ.

Παράθεση:
Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς (πολλά one night stand και πολλές σχέσεις μικρής διάρκειας) έχουν συνήθως τρελές ανασφάλειες και προβλήματα.

Λάθος είναι αυτές που συνήθως καλώς ή κακώς έχουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους.Αποψή μου.

Παράθεση:
Συνήθως αυτές είναι οι χαζές που το μόνο που τις απασχολεί είναι να τη πέφτουν σε κάποιον προκειμένου να παίξουν σεξουαλικά παιχνίδια και τίποτα άλλο. Αυτές είναι που αποκαλούν τον εαυτό τους απελευθερωμένες και φεμινίστριες, χωρίς να έχουν τη παραμικρή ιδέα από φεμινισμό.

Και μόνο το γεγονός οτι έχει την επιλογή να το κάνει αυτό για μένα είναι σημάδι απελευθέρωσης της γυναίκας.Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά σίγουρα και μόνο που μας δίνεται η επιλογή να το κάνουμε είναι σημαντικό.Πάρε για παράδειγμα τον Πλεύρη στη βουλή(καραγκιόζης έλληνας πολιτικός).Ναι είναι ηλίθιος αλλά και μόνο για το οτι εχει δικαίωμα να μιλάει σημαίνει οτι έχουμε δημοκρατία.

Ειλικρινά αν δεν είναι η ελευθερία στη σεξουαλική ζωή σημάδι απελευθέρωσης της γυναίκας δεν ξέρω εσύ πως ακριβώς το αντιλαμβάνεσαι.Ναι μπορεί να είναι πιο χαζοχαρούμενο από το να αγωνίζεσαι για τα δικαιώματα των γυναικών στις Αραβικές χώρες αλλά όχι οτι δεν είναι σημάδι απελευθέρωσης.

Παράθεση:
Και όμως υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άντρες που πάνε με τέτοιες άκυρες, άχρηστες, ανίκανες,

Θεέ και κύριε.Γιατί τέτοιο μίσος?

Δε συμφωνώ.Απλά.Το οτι μια γυναίκα μπορεί να έχει πολλούς εραστες στη ζωή της (έστω και παροδικούς) δε σημαίνει ούτε οτι είναι άχρηστη ούτε ανίκανη ούτε άκυρη.Απλά σημαίνει οτι έκανε διαφορετικές επολογές όσον αφορά την προσωπική της ζωή.Τώρα το οτι δεν εγκρίνεις τις επιλογές αυτές δεν έχει να κάνει με την προσωπικοτητα τους και ειλικρινά για κάποια που θεωρεί τον εαυτό της φεμινίστρια θεωρώ αυτούς τους χαρακτηρισμούς μια απίστευτα οπισθοδρομική άποψη.

Και αν η γυναίκες αξίζουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς τότε ποιοι χαρακτηρισμοί αξίζουν στους άντρες που κάνουν one night stand?

-Αν αξίζουν τους ίδιους χαρακτηρισμούς ok δεν είναι κάτι που θα έκανες στην προσωπική σου ζωή σεβαστό ,δεν το εγκρίνεις αλλά σε θεωρώ αρκετά έξυπνο άτομο να καταλάβεις οτι η απόψεις του καθενός για την προσωπική του ζωή είναι... προσωπικές και καθαρά υποκειμενικές.

-Αν όχι τότε απλά υποτιμάς τις γυναίκες.

Παράθεση:
Κοίτα γενικά ο άντρας δεν τη παλεύει και πολύ μόνος του γιατί δεν είναι αυτάρκης. Η γυναίκα είναι πιο δυνατή (αντέχει περισσότερο τον πόνο - και σωματικό και ψυχολογικό – σε σχέση με τον άντρα), μπορεί να βρει μια ισορροπία και μόνη της, ενώ ο άντρας δύσκολα θα είναι ευχαριστημένος χωρίς τη γυναίκα.

...

Παράθεση:
Απλά η γυναίκα δεν έχει τόσο βίαιο χαρακτήρα όσο έχει ο άντρας.

Μάλλον ναι...

Παράθεση:
You mean sexual harassment law? Confused Στέλιο!! Πως γίνεται μια γυναίκα να παρενοχλεί σεξουαλικά έναν άντρα??? Δες ξανά τη αναφορά από wikipedia και θα καταλάβεις.

Μα ακριβώς είναι λίγο άκυρο και για αυτό το τονίζω σαν ένα σημάδι διαφορετικότητας.Δεν κατάλαβα ακριβώς που το πήγαινες.

Τεσπά την είδα τη wiki:

While the majority of sexual harassment complaints come from women, the number of complaints filed by men is rapidly increasing. In FY 2007, 16% of EEOC complaints were filed by men with 11% of claims involving men filing against female supervisors.[2][3][4] A 2006 government study in the United Kingdom revealed that 2 out of 5 sexual harassment victims are male, with 8% percent of all sexual harassment complaints to the Equal Opportunities Commission (Britain's EEOC), coming from men.[5]

Ακυρο δεν το περίμενα και εγώ αλλά από οτι φαίνεται αληθέυει.

Οσο για το άλλο με τον Brad Pitt ειλικρινά δεν το κατάλαβα.Δηλαδή ο λόγος για τον οποίο δεν θα πήγαινες με κάποιον είναι για να μην σε βιάσει?Δηλαδή αν εσύ ήσουν η wrestler και ο άλλος ήταν μικροκαμωμένος θα δεχόσουν?

Εγώ αυτό το έβαλα με την εννοια οτι τα φύλα σε κάποια πράγματα προσεγγίζουν αλλιώς τον ερωτισμό αλλά εσύ απλά έθεσες το θέμα του βιασμού.Με μπέρδεψες.

Παράθεση:
Εγώ λέω ότι η πολυγαμία πιο πολύ σχετίζεται με το Islam, παρά με τους πολέμους. Το κύριο αίτιο είναι η θρησκεία πιστεύω..είναι μεγάλη ιστορία πάντως, καλύτερα μην ξεφύγουμε από το θέμα μας.

Μιας και δεν αναφέρεις τα επιχειρήματα σου εδώ περα δεν μπορώ να αντιπροβάλλω κάτι.Βέβαια θα έχει ενδιαφέρον να δω ποια είναι τα αίτια μια θρησκείας πέρα από την κοινωνική ανάγκη.

Τεσπα τέλος με αυτά.Προσπάθησα να απαντήσω στα περισσότερα επιχειρήματα σου αν και αντιπαθώ αυτού του είδους των post γιατί απο την πείρα μου απλά δεν τα διαβάζει κανένας.Και πάλι προσπαθησα να κρατήσω τη γλώσσα μου όσο πιο απλή γίνεται.

Πάμε τώρα σε αυτά που πραγματικά θέλω να πω.

Σου είχα πει στο τηλέφωνο τις προάλλες οτι ήμουν στο κρεβάττι με μια κοπέλα και είχα τρομάξει με το πόσους έχει παει.Δεν σου είπα όμως τι μου είπε οταν τη ρώτησα γιατί:

"Τίποτα απλά θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα που είμαι νέα."

Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό.Τσου.Και εγώ το ίδιο κάνω .Και στο είχα πει δεν είναι αυτοί που κάνουν ΜΟΝΟ σταθερές σχέσες ή ΜΟΝΟ οne night stand.Οι περισσότεροι βρισκόμαστε κάπου στη μέση. Οταν διάβασα το post σου με τους χαρακτηρισμούς(τόσο των αντρών όσο και των γυναικών) έμεινα λίγο.Zomg...

Τέσπα άποψη σου.

Είχε γίνει ένα thread εδώ τις προάλλες και έλεγε για τα one night stand.Το thread έγινε από κοπέλα και απαντησε κοπέλα.

Και τι έγινε?Κάνουν sex.So what??Oύτε άχρηστες είναι ούτε ανίκανες.Απλά κάνουν sex.

Το πιο φυσιολογικό και τζι τζι πράγμα στον κόσμο. Laugh

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ατομικές διαφορές σε διεθνές επίπεδο

από Haniko
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 1

Τετ, 18 Απρ 2018 4:25 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Βρείτε μου λύση στο πρόβλημά μου

από e3iswsi
Συζήτηση: Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις Απαντήσεις: 0

Τρι, 01 Απρ 2014 10:06 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μλοκάρισμα εκλογών ΑΕΙ & θεατρική...

από e3iswsi
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 01 Νοέ 2012 12:19 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις myAegean Groups: Βρείτε κι εσείς τη δ...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 5

Δευ, 30 Οκτ 2006 8:11 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics