Ζητάω την βοηθειά σας (κλοπή ποδηλάτου)

ΣΑΜΟΣ

Συγγραφέας Ζητάω την βοηθειά σας (κλοπή ποδηλάτου)

Σαβ, 15 Μάρ 2008 7:53 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Kirki
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 12, 2007
11

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξέρω που αλλου να απευθυνθω αυτή τη στιγμη Sad

Δεν έχει ουτε μια εβδομαδα που οι γονείς μου μου έστειλαν ενα ολοκαινουργιο IDEAL mountain bike 21 ταχυτητων χρώματος λευκου... Σημερα το πρωι το ποδηλατο μου ελειπε απο τη θεση που το είχα "παρκαρει" Sad

Ναι δεν ειχε αλυσιδα... Ηταν στο εσωτερικο της πυλωτης της πολυκατοικιας που μένω. Το φταιξιμο είναι ολο δικο μου καθως θα μπορουσα να του ειχα πάρει μια αλυσιδα... να το ειχα βάλει πιο μεσα (οχι οτι ηταν ιδιαιτερα εκτεθιμένο)... να το είχα μέσα στο σπίτι... Θα δικαιολογηθώ λέγοντας οτι ο συμφοιτητης και γείτονας μου ειχε στην ιδια θέση (ακριβώς διπλα) το ποδηλατο του για περισσότερο από 3εις μηνες... αλλα και αυτή η σκέψη δεν με παρηγορει Sad

Εκανα τον γύρο του οικοπεδου μπας και είναι καπου εκει... πηγα και στο αστυνομικό τμημα να δηλώσω κλοπη (σώθηκα...) αλλά χρειάζομαι βοηθεια Sad

Δεν ξέρω τι να κανω! Sad

Σαβ, 15 Μάρ 2008 8:41 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

κατ αρχας, ΗΡΕΜΟΥΜΕ. Δεν εγινε και τιποτα... Μια κλοπη ποδηλατου ειναι παντοτε λυπηρη, αλλα μην αγχωνεσαι. Και στη Σαμο μας κλεψανε ποδηλατα, αλλα μετα τα βρισκουμε.
Να πας στο τμημα και να δωσεις τον αριθμο πλαισιου του ποδηλατου (ναι, και τα ποδηλατα εχουν) που αναγραφεται στο κατω μερος του σκελετου. Αν δεν τον βρεις, παρε στο μαγαζι απο το οποιο το αγορασες και ζητα τον. Αμα θες μπορεις να προσαψεις μηνηση κατα αγνωστου. Προς το παρον μονο αυτα μπορεις να κανεις δυστυχως και να ψαχνεις και εσυ.

Η αλυσιδα, οπως παρατηρησες ειναι παντα απαραιτηττη και καλο θα ηταν οποιο αγοραζει ενα καινουργιο ποδηλατο, να παιρνει και μια...

Καλη τυχη στην ευρεση του...

Κυρ, 16 Μάρ 2008 6:36 am

Kirki
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 12, 2007
11

Και να κάνω μηνυση κατά αγνωστου τι κερδιζω; Σημασια έχει να βρω το ποδηλατο μου Sad

Κυρ, 16 Μάρ 2008 8:39 am

anemos
Γκουρού
Γκουρού

Nov 19, 2007
403

Έχω ένα φίλο που μένει εξάρχεια με την κοπέλα του. Πήραν 2 ποδήλατα την προηγούμενη εβδομάδα για να κυκλοφορούν στο κέντρο. Τα κλειδώναν με μεγάλη αλυσίδα στο υπόγειο της πολυκατοικίας που έμεναν. Προχτές δεν τα βρήκαν - κάποιοι είχαν κόψει με σιδεροπρίονο το κάγκελο στο οποίο ήταν η αλυσίδα. Κλαψ...

Δε ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου

Κυρ, 16 Μάρ 2008 11:36 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Είναι γεγονός οτι αν κάποιος επίδοξος κλέφτης βάλει στο μάτι κάτι και το θέλει πραγματικά, δύσκολα θα το σταματήσει οποιαδήποτε προληπτική ενέργεια. Κι ως παράδειγμα φέρνω άπειρες διαρρήξεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα ακόμα και σε οικίες με συναργεμούς, σκύλους κλπ κλπ. Το ποδήλατο, αυτοκίνητο κ.α. τα οποία είναι εκτεθιμένα στο εξωτερικό περιβάλλον, λοιπόν, είναι ακόμα πιο εύκολος στόχος κλοπής...

Σχετικά με το περιστατικό της Σάμου θέλω να ελπίζω οτι το ποδήλατο θα βρεθεί. Ένα πράγμα που πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις είναι να το πείς σε όσους μπορείς περισσότερους...

Κυρ, 16 Μάρ 2008 5:18 pm

Kirki
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 12, 2007
11

anemos έγραψε:
Έχω ένα φίλο που μένει εξάρχεια με την κοπέλα του. Πήραν 2 ποδήλατα την προηγούμενη εβδομάδα για να κυκλοφορούν στο κέντρο. Τα κλειδώναν με μεγάλη αλυσίδα στο υπόγειο της πολυκατοικίας που έμεναν. Προχτές δεν τα βρήκαν - κάποιοι είχαν κόψει με σιδεροπρίονο το κάγκελο στο οποίο ήταν η αλυσίδα. Κλαψ...

Δε ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου

Ειναι η δεύτερη φορά που μου κλεβουν ποδηλατο. Την πρωτη φορα ηταν στην πολη μου. Τοτε το ειχα κλειδωμένο με αλυσιδα μηχανης και μου εκαναν ακριβως το ιδιο... έκοψαν το καγκελο και το πηραν.

Αλλά τώρα με πληγωσε άσχημα γιατι ηταν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. 10 Μαρτιου το αγορασα.

Αυτη είναι η φωτογραφια του ποδηλατου:

(οχι οτι πιστευω πως παρέμεινε το ιδιο...)

Δευ, 17 Μάρ 2008 7:00 am

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Eίναι να μη σου τύχει... ενός φίλου εδώ του έκλεψαν το ποδήλατο αφού ξεκόλλησαν όλη την ταμπέλα που το είχε δεμένο... Ένα βράδυ που είμασταν παρέα είδαμε έναν "ύποπτο" με ένα ολόιδιο ποδήλατο, βαμένο με σπρέυ άλλου χρώματος... ε, τον σταματήσαμε, τον ρωτήσαμε όμορφα όμορφα και τελικά μας το έδωσε μόνος του.

Σου εύχομαι να το βρείς πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Τρι, 18 Μάρ 2008 9:15 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΗΗΗΗΣΣΣΣ????

*Παίρνει καδρόνι με καρφιά επάνω και βγαίνει έξω.

Α δε θα τα πάμε καλά.Δε θα τα πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.

Παρ, 21 Μάρ 2008 8:56 am

Kirki
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 12, 2007
11

Ασε ρε Στέλιο... Sad

Μια βδομαδα μετα... Εχω κάνει μηνυση κατα αγνωστου.. εξακολουθω να το ψάχνω αλλά δεν έχω πλεον ελπιδες Sad

Περιμένω εναν γνωστο μου Σαμιώτη σημερα να έρθει.. Αν δεν βρω κανένα ιχνος του και σημερα... τέσπα...

Απλά θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Τα βαμμένα ποδηλατα φαινονται... Ελπιζω να το αναγνωρισω...

Αυτά... Καλη σας μέρα.

Σαβ, 05 Ιούλ 2008 1:04 am

Tia
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 27, 2007
6

Είδα ένα ολοιδιο στο Βαθύ πριν λιγες μερες......

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ζητάω Κουζινάκι-Πολυκουζινάκι

Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 1

Σαβ, 23 Σεπ 2017 1:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ζητάω πληροφοριες για την ομάδα latin

από evablm
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Λάτιν Χορού Απαντήσεις: 8

Σαβ, 10 Μάρ 2012 8:00 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αγορά νέου ποδηλάτου

από tzorvas