MYaegean P-A-R-T-I-E-S!! <- ξεκινάμε??

   
   

 Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects

 
Συγγραφέας MYaegean P-A-R-T-I-E-S!! <- ξεκινάμε??
 
       
Κυρ, 04 Σεπ 2005 10:53 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Χαιρετώ την κοινότητα και πάλι και θέτω σε ανοιχτή συζήτηση την ιδέα να ξεκινήσουν PARTIES γνωριμίας και αφιερωμένα στη δραστηριότητα του MYaegean!! Μιας και ξεκινά και η νέα χρονιά, θα μπορούσαν και τα πάρτυ Καλωσορίσματος Α'ετών να συναποτελέσουν και πάρτυ πρώτης γνωριμίας με το MYaegean!!

Όσοι ενδιαφέρονται ας ξεκινήσουν να συζητούν εδώ, ώσε να γίνεται συντονισμός και να πέφτουν ιδέες!!

Μια συμπληρωματική διατμηματική ομάδα μπορεί να σχηματιστεί, ώστε να ασχολείται με τέτοιες εκδηλώσεις και άλλα παρόμοια events, πέρα από τις πιο τεχνικές ομάδες "Αρθρων" ή "Ανάπτυξης" που υπάρχουν! Μπορεί ίσως κανείς να τοποθετήσει το ρόλο αυτό σε μια ομάδα "Προώθησης"!

Τι λέτε λοιπόν? Έτσι θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά, και θα δραστηριοποιούμαστε και πέρα από το website!! Wink

Υ.Γ: εδώ οι πιο "δημιουργικοί" μπορούν να φτιάξουν αφισούλες και ίσως και προτάσεις για μπλουζάκια, γιατί όχι?!

     
 
       
Τετ, 07 Σεπ 2005 12:07 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος


Mar 20, 2005
349


Συμφωνώ αλλά θα παίξω και γω μουσική! Αλλιώς θα σας κάνω σαμποτάζ... Laugh

     
 
       
Τετ, 07 Σεπ 2005 12:19 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Χεχε, οχι βρε, γιατί σαμποτάζ?!

Επειδή από φέτος φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την πολιτική αποκέντρωσης των πρωτοβουλιών και παράλληλα να ξεκινήσει ένα έργο συντονισμού σε όλα τα τμήματα, η δύναμη του MY θα είναι ο καθένας από τους ενδιαφερόμενους!

Έτσι λοιπόν, καλό είναι να συγκεντρώνονται ενδιαφερόμενοι, παιδιά δηλαδή που "ψήνονται" να ασχοληθούν ενεργά, σε κάθε νησί και να οργανώνονται, σε συνεργασία με την ευρύτερη κοινότητα, ώστε να επιτυγχάνονται events κατά τόπους! Ποιος μπορεί καλύτερα να κινηθεί και να οργανώσει διάφορα σημαντικά events από τους ίδιους τους ανθρώπους που φοιτούν σε κάθε νησί?

Ξεκινήστε λοιπόν!! Εμείς θα περιμένουμε τις προτάσεις και τις δικές σας ενέργειες!!
B active! Keep Up! Wink

     
 
       
Παρ, 05 Απρ 2013 12:12 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


diti
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Oct 22, 2012
158


πολύ καλή ιδέα αυτό με τα πάρτυ...δημιουργήθηκε καποιο τελικά??

     
 
       
Παρ, 05 Απρ 2013 2:13 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


diti έγραψε:
πολύ καλή ιδέα αυτό με τα πάρτυ...δημιουργήθηκε καποιο τελικά??

αμέ!

Είχαν γίνει στη Μυτιλήνη το Μάρτιο του 2008 με εξαιρετική επιτυχία, και μάλιστα από τα πρώτα δυνατά πάρτι που (ξανα)γίνονταν στο Λόφο, αμιγώς από φοιτητικές ομάδες του πανεπιστημίου μας καθώς και στη Σύρο την ίδια χρονιά.
ΛΕΣΒΟΣ, 2008

Μια παράθεση από το http://my.aegean.gr/web/ftopicp-7100.html#7100
zero_tolerance έγραψε:
Λοιπόοοοοοοον.... όσον αφορά το παρτάκι... να πούμε 2 πράγματα αφού ήταν και το αποκορύφωμα της επίσκεψης του my στη Μυτιλήνη....

Η ιδέα είχε πέσει πριν έρθουν τα παιδιά απο Σύρο και Σάμο... φανταστήκαμε οι της Μυτιλήνης πώς ένα πάρτι έπρεπε να γίνει και αυτό γιατί ο κόσμος πρέπει να μαζεύεται στο Πανεπιστήμιο ακόμα και για τη διασκέδασή του κάποιες φορές, μιάς και που οι χώροι του Πανεπιστημίου μπορούν να προσφέρουν (βάση καλής οργανώσεις πάντα) ένα πολύ όμορφο βράδυ. Έτσι καταλήξαμε στην ιδέα να γίνει και πάρτι αλλά και συναυλία! 2 σε 1 δηλαδή. Τι καλύτερο;

Ας τα πάρουμε απο την αρχή...

Όσον αφορά την οργάνωση. Πολλά τηλεφωνήματα... και συναντήσεις ώστε να αναλάβει ο καθ'ένας το πόστο του. Πιστεύω πως αν τα παιδιά του my δεν είχαν τόσες πολλές υποχρεώσεις εδώ στη Μυτιλήνη, θα αποφεύγαμε κάποιες επιπλέον συζητήσεις, αλλά δε βαριέσαι, είναι λογικό να υπάρχουν προστριβές στην οργάνωση ενός τέτοιου event! Προσωπικά προσπάθησα να φανώ αντάξιος των (πιο πολλών) υποχρεώσεων μου όσων αφορά αυτό το event αφού ασχολούμαι πολύ καιρό με τη διοργάνωση συναυλιών στο Πανεπιστήμιο οπότε ο κλήρος ήταν δικός μου απο την αρχή.
Έτσι, πήραμε άδεια απο το Πανεπιστήμιο, φτιάξαμε το αφισάκι, το τυπώσαμε, το κολλήσαμε στους δρόμους της Μυτιλήνης (3 αφισοκολήσεις έγιναν), κανονίσαμε τον ηχητικό εξοπλισμό (για τη συναυλία και το dj-ιλίκι), τα φωτορυθμικά καθώς και τα ποτά.
Επόμενο βήμα, ήταν να δώσουμε ραντεβού στο χώρο της συναυλίας, ώστε να παραλάβουμε τα ποτά απο την κάβα, να στήσουμε τη σκηνή του live (απο τη μια μεριά η σκηνή και απο την άλλη οι DJ's) καθώς και να τοποθετήσουμε τα μηχανήματα στη σωστή τους θέση, να κάνουμε soundcheck (μια απαραίτητη πρόβα των συγκροτημάτων ώστε να φτιαχτεί ο σωστός ήχος απο την κονσόλα του ηχολήπτη) αλλά και να φτιάξουμε το χώρο του μπάρ!
Φυσικά δεν έλειψε η τοιχοκόλληση αφισών του myaegean ούτε και το τραπεζάκι με τις απαραίτητες καρτούλες προς ενημέρωση του κοινού.

Μετά απο όλα αυτά... προσωπικά αποσύρθηκα στο σπίτι μου μπας και με πάρει ο ύπνος αλλά απο την υπερένταση πού να κάνω ZZZZZZ...

Ανέβηκα στο λόφο του Ξενία (όπου γινόταν το πάρτι) κατά τις 22:30 όπου ήδη ο πρώτος κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται και τα παιδιά τις Σύρου και Σάμου είχαν πάρει τα πόστα τους στο μπάρ...Οι dj’s ήδη έπαιζαν μουσική και το κλήμα φαινόταν καλό με υποσχέσεις να γίνει ακόμα καλύτερο!
Σιγά σιγά μαζευόταν όλο και περισσότερος κόσμος (αφού στη Μυτιλήνη συνηθίζεται για κάποιο λόγο να βγαίνουν οι φοιτητές μετά τις 12:00 το βράδυ απο τα σπίτια τους) και οι silver mashine βγήκαν στη σκηνή!
Τα τραγούδια τους ανήκουν στον χώρο τις κλασικής ροκ, με κάποια περάσματα στο hard rock αλλά punk rock για το τελείωμα... πολύ πλάκα είχε ο καταπληκτικός τους ντράμερ ο οποίος δε μπορούσε να σταματήσει να μιλά απο τον ενθουσιασμό του... τόσο πολύ που άναψε και έβγαλε και τη μπλούζα του!! Το κοινό άρχισε να θερμαίνεται και να χορεύει! Χαρακτηριστικές ήταν οι "κι άλλο κι άλλο" ιαχές του κοινού ώστε να μην κατέβουν απο τη σκηνή προς το τελείωμα του σετ τους... Έτσι, για να μη μας χαλάσουν χατίρι έπαιξαν ακόμά ένα τραγούδι (το born to be wild αν θυμάμαι καλά) και η εμφάνισή τους έλαβε τέλος.
Η συνέχεια άνηκε στους dj Kότσο και Πάρη οι οποίοι λόγο της πρέπουσας συνοχής live + μουσικού προγράμματος ακολούθησαν τον δρόμο των silver mascine με rock μουσική αλλά και punk αφού η επόμενη μπάντα ήταν οι Ντεστρόι.
Οι Ντεστρόι λοιπόν ανέβηκαν στη σκηνή και μας έπαιξαν ελληνικό punk. Τα τραγούδια ήταν γραμμένα απο τους ίδιους με εξαίρεση κάποιων διασκευών στο τέλος τόσο σε γνωστές ελληνικές πανκ μπάντες αλλά και σε Βαμβακάρη και Μπονάτσο! Το κοινό άρχισε να θερμαίνεται ακόμα πιο πολύ... Οι Ντεστρόι φυσικά ως μεγάλοι πότηδες τα κάναν λίγο μαντάρα αφού παίξαν 2 τραγούδια απο 2 φορές (Shocked )!!!
Η συνέχεια φυσικά άνηκε και πάλι στους dj's οι οποίοι έρχονταν και παρέρχονταν αφού μουσική μπορούσε να παίξει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να ήξερε τα βασικά πράγματα και να ακολουθούσε τη συνοχή του προγράμματος.
Τελευταία μπάντα ήταν οι huge black garbage bags. Μια μπάντα που καινοτομεί στο χώρο της μουσικής αφού διασκευάζει σε garage ρυθμούς ρεμπέτικη αλλά και ελληνική έντεχνη μουσική + ακορντεόν! Ήδη, ο κόσμος είχε αρχίσει να "ξεφεύγει" και απ' όσο θυμάμαι σε εκείνη την φάση έγινε ο μεγαλύτερος χαμός....Μετά το πέρας και αυτής της μπάντας τελείωσε οριστικά το live πρόγραμμα. Το πάρτι όμως συνεχιζόταν με πολύ μουσική και χορό.
Μετά παιδιά συγνώμη αλλά δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε και πως έφυγα.....

Το μοναδικό αρνητικό πιστεύω είναι οτι ο κόσμος δεν υπήρξε συγκεντρωμένος κάπου ώστε να φανεί το μέγεθός του, διότι άλλοι ήταν στη σκάλες, άλλοι στο χώρο του μπάρ, άλλοι στην τεράστια βεράντα και άλλοι στο χώρο της συναυλίας. Πιστεύω πάντως πως συνολικά πέρασαν πάνω απο 100 άτομα!
Η επόμενη μέρα με βρήκε ψυχικά εξουθενωμένο... μη μπορώντας να πάρω τα πόδια μου.... Φυσικά οι υποχρεώσεις δεν τελείωσαν εκεί αφού τη Δευτέρα έπρεπε να πληρωθούν τα ηχητικά αλλά και η κάβα....

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν....

Ελπίζω να σας κάλυψα!

Xeirokrotima

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν!!!

VIVA LA MYAEGEAN!!!!

ΣΥΡΟΣ, 2008

και στα πλαίσια του "eXperience" που έγινε αμέσως πιο μετά και στη Σύρο τον Οκτώβριο του 2008:

Φωτό από εδώ: http://my.aegean.gr/gallery/myaegean-experience/2008_SyrosEvent/?g2_page=5

Πληροφορίες και εδώ: http://my.aegean.gr/web/ftopicp-9495.html#9495 (δείτε και προηγούμενες/επόμενες σελίδες του topic)

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Στήλη: Comics - Εικονογράφηση στο MyA...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 1

Δευ, 18 Δεκ 2017 9:06 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics