Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ας μιλήσουμε για cinema... |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Ας μιλήσουμε για cinema... |
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
είδαμε το restise με παρεάκι λίγο αργά βέβαια αλλά κάλιω αργά παρά αργότερα. καλή έως πολή καλή αλλά ρε γαμώτο κάπου χαθήκαμε με τον χρόνο και τα πρόσωπα
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
το el greco ποιοι το είδατε? εμένα μου φάνηκε αν όχι πολύ καλή τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη και καλοδουλεμένη ταινία αντάξια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. οι κριτικοί από την άλλη στην πλειονότητα τους το κατέκριναν. ακόμα άκουσα ότι ο σκηνοθέτης είχε ζητήσει κάποιες επιχορηγήσεις από κρατικούς διαγωνισμούς αλλά τον έκοβαν συνέχεια με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην περάτωση της ταινίας. μήπως έχουμε κολίσει σε ονόματα κλισέ στον ελληνικό κινηματογράφο? δεν το δικαιολογώ αλλιώς. αν την πετύχετε πάντως δείτε την μου άρεσε πολύ η κεντρική ιδέα να δείξει τον Θεοτοκόπουλο όχι μόνο σαν έναν θαυμάσιο καλλιτέχνη που αναμφισβήτητα είναι αλλά και σαν ένα οραματιστή και επαναστάτη της εποχής του κάτι που πολύ το αγνοούν.
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
το el greco ποιοι το είδατε? εμένα μου φάνηκε αν όχι πολύ καλή τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη και καλοδουλεμένη ταινία αντάξια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. οι κριτικοί από την άλλη στην πλειονότητα τους το κατέκριναν. ακόμα άκουσα ότι ο σκηνοθέτης είχε ζητήσει κάποιες επιχορηγήσεις από κρατικούς διαγωνισμούς αλλά τον έκοβαν συνέχεια με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην περάτωση της ταινίας. μήπως έχουμε κολίσει σε ονόματα κλισέ στον ελληνικό κινηματογράφο? δεν το δικαιολογώ αλλιώς. αν την πετύχετε πάντως δείτε την μου άρεσε πολύ η κεντρική ιδέα να δείξει τον Θεοτοκόπουλο όχι μόνο σαν έναν θαυμάσιο καλλιτέχνη που αναμφισβήτητα είναι αλλά και σαν ένα οραματιστή και επαναστάτη της εποχής του κάτι που πολύ το αγνοούν.
|
|
|
|
| |
|
|
|
...εγώ δεν το είδα ακόμη, ακριβώς για να μην ξενερώσω...Ο Θεοτοκόπουλος ήταν κυρίως επαναστάτης και εκεί θα έπρεπε να εστιαστεί μία ταινία προς τιμήν του, με σημαντικές αναφορές στην τεχνοτροπία του και στις φάσεις της ζωής του που χαρακτηρίζονται από τα έργα του...Από αυτά που άκουσα -από άτομα που εμπιστεύομαι για την κρίση τους- δεν καλύπτει αυτά που εγώ θα ήθελα και το μεγαλύτερο κομμάτι αναλώνεται σε ερωτικά/σεξουαλικά θέματα....Πρέπει βέβαια να το δω για να έχω πλήρη άποψη, αλλά με χαρακτηρίζει ακόμη ένας αρνητισμός και λέω να το δω αργότερα λιγότερο μεροληπτικά....
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
h vivlio8hkh stamathse na daneizei tainies!
Krima, giati eixe polles pou den evriska sta videoclub ths syrou.
Parola afta organwnei provoles me tainies apo iran,rwsia,polwnia....apo olon ton kosmo, pi8anotata polu endiaferouses alla akomh den exo prolavei na pao se kamia... :/
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
παιδια, το ορφανοτροφειο ηρθε στη συρο ή ακομα?
|
|
|
|
| |
|

estella
Μικρό Μολύβι

Dec 04, 2007
51
|
|
Αγαπητη pixie, ποτε θα συνειδητοποιησεις οτι εισαι στη Συρο; Ειναι πολυ νωρις ακομα για να ερθει το Ορφανοτροφειο.. Σε κανα δυο μηνες κι αν.. Ιnternet you know? Ειναι παντως πολυ καλη ταινια, προτεινω ανεπιφυλακτα! Εχει ενδιαφερον σεναριο, δεν ειναι απο τα χαζα thriller που σου πετανε βρικολακες, δρακους και βλακειες για να σε κανουν να τρομαξεις. Με αυτην την ταινια δεν τρομαζεις.. Ανατριχιαζεις, θα ελεγα, με ορισμενες σκηνες.
Φιλοι μου που το ειδαν μου ειπαν οτι μοιαζει πολυ με το "Τhe Others". Προσωπικα δεν το εχω δει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη επι του θεματος. Εμενα μου αρεσε αυτο που ειδα.
Απο αποψη ηθοποιιας, η πρωταγωνιστρια Μπελεν Ρουεδα, ειναι απιστευτη στο ρολο της μανας. Αποδιδει τελεια την τραγικοτητα του ρολου της, με φυσικοτητα και χωρις υπερβολες.
Αν δεν την εχετε δει (γιατι εχει βγει εδω και καιρο η αληθεια ειναι) και θελετε να μαθετε περισσοτερα στο http://www.xms24.com/article2100.html θα βρειτε αρκετο υλικο... Ερωτηση: Πηγε μηπως κανεις σας στο "Θα χυθει αιμα" που εκανε πρεμιερα την Πεμπτη; Εχω περιεργεια αν ειναι οντως τοσο καλο οσο λενε..
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χτες είδα στο cinema εδώ, την καινούρια ταινία με τους αγαπητούς σε όλους Asterix και Obelix! Αρκετά αστεία, αν και δεν έφτανε τις δύο προηγούμενες. Στο ρόλο του Obelix, για άλλη μια φορά ο Gérard Depardieu έδωσε ρέστα! Όμως και ο καινούριος ηθοποιός στο ρόλο του Asterix δεν ήταν καθόλου άσχημος. Μα πραγματικά λύθηκα με τον Ιούλιο Καίσσαρα στο ρόλο του μεγαλύτερου Νάρκισσου που έχω δει ποτέ!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ με την Rogue προχτές είδαμε το Doomsday. Σε αυτήν, υποτίθεται πως ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται στην Σκωτία και οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλίου αναγκάζωνται να την αποκόψουν απο το υπόλοιπο του κόσμου. Όταν χρόνια αργότερα ο ιός φτάνει μέσω λαθρομεταναστών (όπως κατάλαβα) στο Λονδίνο, δημιουργείται η ανάγκη να βρεθεί το αντίδοτο απο τους επιζήσαντες της Σκωτίας, οι οποίοι για 25 χρόνια είναι εντελώς μόνοι τους.
Η ταινία, ενώ ξεκίναγε καλά, μετά απο ένα σημείο το χάλασε τελείως και απλά δεν μπορούσα να την πάρω στα σοβαρά. Είχε μερικές καλές σκηνές δράσης και βίας, αλλα κατα τ'άλλα ήταν ανεγκέφαλη και απογοητευτική για ταινία τέτοιου στυλ... Δεν θα την πρότεινα.
|
|
|
|
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
Απο την κριτικη σου μου θυμισε 2 αλλες ταινεις που εχω δει : 28 years left και το I am legend
Ειλικρινα δε μπορω να καταλβω ποιο ειναι το προβλημα τους με τους ιους και τα αντιδοτα....
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |