Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΠ Σ.Θ.Ε. ΣΑΜΟΥ |
|
|
2005 - Σάμος Πολιτιστική |
| ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΟΡΓΑΝΩΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ GALA CLUB ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠ.ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ"; |
| ΝΑΙ |
|
84% |
[ 43 ] |
| ΟΧΙ |
|
7% |
[ 4 ] |
| ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ |
|
7% |
[ 4 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 51 |
|
| Συγγραφέας |
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΠ Σ.Θ.Ε. ΣΑΜΟΥ |
| |
|

Apan
Ψαρούκλα

Mar 17, 2005
8
Τόπος: Νησί του Επίκουρου
|
|
Anonymous έγραψε:
Π.Α.Σ.Π. ΣΑΜΟΥ
Παλεύουμε
Αντιδράμε
Σχεδιάζουμε
Πρωταγωνιστούμε
Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη
Δύναμη Αλλαγής |
Προς τον αγαπητό Anonymous θα έκανα μια παράκληση εκτός από συνθήματα και "αφισοκόλληση" στο forum να γράψει και κάτι που απαιτεί ύπαρξη νοητικής λειτουργίας.
Προς dracon,η ελευθερία του λόγου δε σημαίνει ασυδοσία λόγου.Η ευχέρεια που δίνει το παρόν forum σε ανώνυμους χρήστες να κάνουν σχόλια έχει οδηγήσει στη δημιουργία μια γαλαρίας που ο καθένας λέει ό,τι θέλει φορώντας τη κουκούλα της ανωνυμίας.Αυτό πρέπει να σταματήσει και μάλιστα άμεσα!
Επί του θέματος τώρα,σίγουρα από μια πολιτιστική εβδομάδα δε μπορούν μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.Απ' όσο ξέρω στις επιλογές της οργανωτικής ήταν να υπάρξει μια προσπάθεια να απεμπλακούμε από τη λογική του ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ-ΛΑΪΚΟ-ΠΟΠ.Μια τέτοια επιλογή τη στήριξα και εγώ ως μέλος της οργανωτικής.Βέβαια πάνω σε αυτή τη προσπάθεια αποκλείστηκε η παρουσία μια γιορτής κρασιού ώστε να αποτυπωθεί καθ' ολοκληρίαν μια στρατηγική ποιοτικών επιλογών ως προς την νεοελληνική κουλτούρα.Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι η πλάστιγγα έγειρε αποφασιστικά προς τη "ξένη" μουσική.Εκεί ναι, μπορεί να καταλογιστεί ψέγος στην οργανωτική επιτροπή.Βέβαια η συναυλία του Μάλαμα και η συναυλία των ρεμπέτικων μουσικών ομάδων ήταν προς τη σωστη κατεύθυνση.Όμως,αυτό που έλειψε από πολλούς ήταν μια Γιορτή Κρασιού!
Από κει και πέρα ,επιχειρείτε μια προσπάθεια να μετατραπεί το όλο θέμα σε μια διαμάχη ΠΑΣΠ-Ανεξάρτητων.Είναι πραγματικά λυπηρό.
Αναλυτικότερα,ο κόσμος που πήγαινε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο (και)Gala θεωρώ ότι έκανε λάθος επιλογή.Εκφράζοντας προσωπική άποψη,θα ήταν σαφώς σοφότερο να μην έρθουν καν στη Σάμο μόνο και μόνο για να είναι κάθε μέρα club-ξενοδοχείο-club.Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές διασκέδασης με τη Μύκονο να είναι σίγουρα κοντά.Ίσως είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να συνειδητοποιήσουν ότι ήρθαν στη Σάμο για να πάρουν μέρος σε μια ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Η οποία έχει μια κατεύθυνση προς το πολιτισμό και όχι προς οπουδήποτε αλλού.Συμπερασματικά,η ανακοίνωση του (και)Gala που ευχαριστούσε του φοιτητές μας δίνει την άνεση να πούμε τα εξής,ότι "δυστυχώς" δεν ακούσαμε πολύ Πέγκυ Ζήνα και αρκετό Λευτέρη Πανταζή στα πάρτυ της Πολιτιστικής,ότι για κάποια μερίδα φοιτητών ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ-ΠΟΠ είναι η μοναδική διασκέδαση,ότι ολόκληρες παρατάξεις υπερασπίζονται ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ-ΠΟΠ.Δικαίωμά τους,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.Στο χέρι τους είναι να κάνουν ό,τι θέλουν.Αλλά όχι και να φωνασκoύν (μη πω γαυγίζουν) προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την Οργανωτική να προσπαθήσετε να πλήξετε τα πρόσωπα και όχι παρατάξεις που δεν έχουν να κάνουν με τις επιλογές της Οργανωτικής.Δεν είναι δυνατό να ασκείτε "πολιτική" οδυρόμενοι για τις μουσικές επιλογές σε 1-2 πάρτυ.Μήπως,βρε παιδιά,ζηλέψατε τη ΔΑΠ που έκανε πάρτυ εν μέσω Πολιτιστικής και μετανιώσατε που δε κάνατε και σεις?Αφού ψηνόσαστε τρελά,σε κάτι τέτοιο το παίζετε δύναμη αλλαγής?Η αλλαγή είναι να κάνουμε τη Πολιτιστική Εβδομάδα άλλη μία εκδρομή-πενταήμερη?Μήπως εσείς τελικά θέλετε να απαξιώσετε τη Πολιτιστική?
Αντί λοιπόν να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας επικαλούμενοι το γεγονός ότι ένας dj δεν έπαιξε ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ-ΠΟΠ,μήπως λέω να προβληματιστείτε και λίγο για τα προβλήματα της Παιδείας,του ελληνικού Πανεπιστημίου,του Πανεπιστημίου Αιγαίου,των Σχολών και των Τμημάτων μας και για ευρύτερα ακόμη θέματα...
Μήπως να κάνετε ως ΠΑΣΠ μια ανακοίνωση-διαμαρτυρία εναντίον νομοσχεδίων όπως αυτό για την αξιολόγηση με κριτήρια της αγοράς και την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση της ανώτατης παιδείας?
Μήπως τελικά είστε άλλη μια έκφανση του ίδιου πολιτικού συστήματος που έχει κάνει το φοιτητικό κίνημα συνώνυμο του βολέματος,του αριβισμού και του ξεπουλήματος?
Μήπως να προσπαθήσετε να καταλάβετε ότι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου οι Ανεξάρτητοι Άνθρωποι (πέρα από παρατάξεις) έχουν επιτύχει οι φοιτητικές εκλογές να έχουν μεγάλη συμμετοχή,να υπάρχουν "άπειρες" πολιτιστικές ομάδες,μοναδικές εκδηλώσεις όπως η Πολιτιστικη΄Εβδομάδα,στη Σάμο οι φοιτητικοί Σύλλογοι να έχουν Κοινό Ταμείο,να γίνονται πολύ συχνά Γεν. Συνελεύσεις κτλ κτλ.
Αυτό το μοναδικό φαινόμενο ,που οι κομματικές παρατάξεις στη πλειοψηφία τους έχουν καταφέρει να το εξαφανίσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα να ξέρετε ότι κάποιοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διατηρήσουμε.
Μπορεί να έχετε ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ μέχρι αηδίας να "φάτε" τους ανεξάρτητους,μπορεί να κάνετε συμμαχίες και λυκοφιλίες με τον καλύτερό σας "εχθρό",μπορεί να συκοφαντείτε και να χρησιμοποιείτε αθέμιτα μέσα,μπορεί να παίρνετε 10 τηλέφωνα τη μέρα για να παρακαλέσετε για μια ψήφο,μπορεί να κάνετε όσα πάρτυ θέλετε στο (και)Gala με ξέκωλα, μπορεί να κάνετε προεκλογικές συγκεντρώσεις-ημερίδες με Πρυτάνεις και άλλα παιδιά,μπορεί να έχετε ΑΫΠΝΙΕΣ απο τη καφεΐνη που καταναλώνετε με τους καφέδες,
ΑΛΛΑ όσο υπάρχουν ανεξάρτητα πνεύματα άσχετα από παρατάξεις ΕΣΕΙΣ και ξέρετε ΠΟΙΟΙ είστε δε θα κάνετε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου άλλη μία ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ.
Ανδρέας Πανουτσόπουλος,
συγκλητικός εκπρόσωπος του Φ.Σ. Στατιστικής & Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών,εκλεγμένος από τη Γενική Συνεύλευση
με την υποστήριξη των Ανεξάρτητων (Α.Φ.Α.) και Alternativa - ΕΑΑΚ
|
|
|
|
| |
|
|
|
kyrie panoutsopoule,
xairomai pou mou deineis tin dinatotita na sou apantiso apef8ias, mia pou exeis to 8aros na ipograpseis to post sou, se anti8esi me polous allous edo mesa.
einai i proti fora pou simetexo se afti tin sizitisi, para to gegonos oti polla post anaferontai se emena prosopika.
katarxin meno ekpliktos apo tin prosopiki sou 8esi.kai na toniso oti einai i prosopiki 8esi tou sigklitikou ekprosopou tou tmimatos statistikis!
enai pote dinaton na protineis stin pliopsifisa merida twn foititon tou aigaiou pou akoun ellinika na min simetexoun stin politistiki evdomada kai na pigenoun stin mikono??katalaveneis tin ousia tis apopsis sou?einai san na les as katargisoume tin politistiki evdomada kai osoi akoun ellinika na pigenoun sti mikono, oso akoun rock as pigenoun sti samo8raki kai osi akoun rave as pane se kanena rave party ston is8mo!
ego den 8a mpo stin diadikasia na se krino, afino na to kanoun oi ipoloipoi anagnostes tou post.
sti sinexia tou post sou, exeis to 8rasos na anaferesai sta provlimata tis paidias, ton ellinikon panepistimion kai idietera tou panepistimiou aigaiou.
8elo na rotiso esena kai tin parataksi sou, pote asxoli8ikate me ta provlimata ton foititon?kserei kaneis apo esas ti 8a pei doatap?kserei kaneis apo esas ti einai ta institouta dia viou ekpedefsis?niastike pote kaneis apo esas gia to nomosxedio tis kivernisis pou anaferei oti i foitites 8a apovalontai apo to panepistimio an simplironoun n+2 eti foitisis?pirate pote episimi 8esi gia ta idiotika panepistimia?
ego pantos den akousa tipota gia ola afta stin eklogoapologistiki pou ipoti8ete oti oi paratakseis ekfrazoun tis apopsis tous.
pote i aneksartiti foititiki apopsi enimerose tous foitites se kapia geniki sinelefsi gia tis pro8eseis tou ipourgiou paideias?alla pos na to kanete afou den exete idea.
gia to mono pragma pou kinitopii8ikate apo tote pou analavate to proedrio tou tmimatos, itan gia na eklegeis esi sigklitikos filontas katourimenes podies. iste apoklistika ipef8inoi gia tin elaxisti simetoxi pou ipirxe stis genikes sinelefsis kati to opio apo tin stigmi pou emfanistike i pasp stamatise. kai afto gia to logo oti otan exeis olokliromenes politikes 8eseis, afipneis tous foitites apo ton li8argo pou tous eixate katastisei kai tous metatrepeis se drastirious kai energous.
den eiste tipota parapano apo mia parataksi fantasma pou emfanizetai ligo prin tis ekloges. kriveste piso apo to daxtilo sas, apovalete ka8e idous ideologia kai epikaliste ta kator8omata tou parel8ontos.
tin idia epoxi pou i pasp kataferne na isagei sto tmima statistikis kai asfalistikis tou panepistimiou pireos ton 8esmo ton anava8mologiseon, eseis prokalousate ton gelota ton ka8igiton sti geniki sinelefsi me apotelesma na kseftilizete to kiros tou foititikou sillogou kai katepektasi na xanontai olo kai perissotera diakaiomata twn foititon.
einai tragiki ironia na milas gia panepistimiaki xavouza kai aneksartita pnevmata otan den eiste aksioi na diekdikisete to paramikro gia to ofelos ton foititon, oute kan na kratisete ta idi iparxonta kerdismena.
apogoitevete olo kai perissotero tous foitites, oi opioi xanoun ka8imerina tin empistosini tous pros ta diikitika simvoulia.
se anti8esi me esas,
i pasp 8a sinexisei na agonizetai gia ena igii foititiko sillogo, apalagmeno apo prosopika simferonta, me monadiko skopo to dimosio panepistimio na apoktisei to kiros kai ti 8esi pou tou aksizei.
Me ektimisi
Kostas Achiladellis
Ypef8inos Pasp
tmimatos Statitistikis-Analogistikon& Xrimatooikonomikon Ma8itikon
ΠΑΣΠ Σ.Θ.Ε. ΣΑΜΟΥ
Ενώνουμε τους φοιτητές,
για να αλλάξουμε το Πανεπιστήμιο
|
|
|
|
| |
|

Apan
Ψαρούκλα

Mar 17, 2005
8
Τόπος: Νησί του Επίκουρου
|
|
Αγαπητέ Κώστα,
είναι σαφές ότι εδω δεν είμαστε για να κάνουμε διάλογο.Ο καθένας από πριν είναι ταμπουρωμένος στο δικό του μικρόκοσμο και δε μπορεί να δει έξω και πέρα από αυτόν.Οπότε δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω να παίζω τη κολοκυθιά μαζί σου.Με λίγα λόγια αλλά καθοριστικά θα σου δώσω κάποιες απαντήσεις.
Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η έννοια ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ-ΠΟΠ δεν ταυτίζεται σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση με την έννοια ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραγούδι.Αυτή η ταύτιση είναι κάτι που κάνεις μάλλον απο κεκτημένη ταχύτητα ώστε να βγουν 1-2 ad hoc επιχειρήματα έτσι για να κάνουν μπούγιο.Ο νεοελληνικός Πολιτισμός δεν εμπεριέχει στο κορμό του μουσική τύπου ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ-ΠΟΠ.Θα σε παρακαλούσα λοιπόν,να μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν ειπώθηκαν.
Είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά σου να ακούς όποια μουσική θέλεις και να διασκεδάζεις όπως κρίνεις καλύτερα.Η Πολιτιστική Εβδομάδα και η Οργανωτική της επιτροπή επέλεξε να μη σε καλύψει.Μήπως λοιπόν η Μύκονος ήταν σοφότερη επιλογή?Εξάλλου την ίδια περίοδο ήταν οι εκδρομές πολλών Κομματικών Παρατάξεων στο νησί των Κυκλάδων...
Σχετικά με τις κατηγορίες εναντίων των Ανεξάρτητων της Στατιστικής θα μιλήσουν τα στοιχεία και όχι οι φανφάρες και οι ρητορίες.Ακολουθούν δύο
αρχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Ανακοίνωση Συνελεύσεων εδώ είναι 7 σελίδες με ανακοινώσεις Γεν. Συνελεύσεων του Τμήματος Στατιστικής και όχι μόνο.Βλέπετε οι ανεξάρτητοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται σχετικά με νομοσχέδια...Αν έκανα και προσεκτική αρχειοθέτηση θα σου είχα σκανάρει και τις εισηγήσεις μου στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Παν. Αιγαίου και τη περίοδο των απεργιών των καθηγητών που έγινε το περασμένο Μάιο.Βλέπεις είμαστε άσχετοι.Βλέπεις δεν ενημερώνουμε τους φοιτητές.Αλήθεια σε πόσες εκδηλώσεις,πορείες,συνελεύσεις,καταλήψεις των φοιτητικών συλλόγων έχετε συμμετάσχει ως ΠΑΣΠ?Στις συνελεύσεις πάντως σε θυμάμαι.... Φυλλάδιο Α.Φ.Α ,tο δεύτερο αρχείο είναι τα όσα έχουμε πετύχει διαχρονικά ως Α.Φ.Α. και οι στόχοι μας για το μέλλον.
Η ΠΑΣΠ Στατιστικής μπορεί να μας πει ΤΙ έχει επιτύχει υπέρ των φοιτητών του τμηματός μας? Υπάρχει ΚΑΤΙ να παρουσιάσετε?Α,ναι Η ΠΑΣΠ Στατιστικής στο ΠΕΙΡΑΙΑ έκανε το τάδε.Να τα φέρουμε τα παιδιά με μεταγραφή στη Σάμο να μας ανοίξουν τα μάτια...
Είπες περί φαντασμάτων,να ξέρεις ότι το "φάντασμα" όπως μας αποκαλείς θα στοιχειώνει για πολλά χρόνια τα δρώμενα του Φοιτητικού Συλλόγου .Μπορείτε να μετέρχεστε θεμιτών και αθέμιτων μέσων.Μπορείτε, ακόμη ακόμη ,να κρατήσετε και την αναπνοή σας μέχρι να σκάσετε αλλά θα μας βρίσκετε μποστά σας.Εσείς και οι "ασπονδοι" φίλοι σας της άλλης "μεγάλης" παράταξης.
Επίσης σε παρακαλώ εξήγησέ μου βρε Κώστα εσείς που ενδιαφέρεστε για το Παν. Αιγαίου γιατί οι συνάδελφοί σου της ΠΑΣΠ από τη Χίο ,δύο των αριθμό,δεν πάτησαν στην εκλογή Πρυτανικού Εκπροσώπου ενώ όφειλαν ως εκπρόσωποι στη Σύγκλητο?Όχι ότι έχει κάποια ευθύνη η ΠΑΣΠ Στατιστικού αλλά έχει να πει πολλά...
Όσο περί κατουρημένων ποδιών,όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις.Παλιό,καλό μέσο προπαγάνδας.Βέβαια ότι είμαι ο πρώτος συγκλητικός που εκλέγομαι μέσω Γενικής Συνέλευσης δεν έχει να σου πει κάτι.Ότι είχαμε απεναντί μας μια ΔΑΠ των απειλών,της ίντριγκας και των νομικίστικων τερτιπιών δε σου λέει επίσης κάτι.Δε πειράζει Κώστα,τουλάχιστον εμένα η παραταξή μου με στήριξε.Ενώ κάποιοι άλλοι βάζουν στο ΔΣ ανθρώπους που μόνο το αλεξίπτωτο τους έλειπε.Βλέπεις ότι η αξιοκρατία δεν μετράει στην εποχή μας...
Σταματώ,δε θέλω να δώσω συνέχεια σε τέτοια θέματα μέσω του Διαδικτύου.Αν θές μπορούμε να συναντηθούμε κάπου στο πραγματικό κόσμο και να συζητήσουμε.Γιατί η δράση είναι στο αμφιθέατρα και στο δρόμο.Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις την αξιοπρέπεια και να σταματήσεις τις προσωπικές,υβριστικές επιθέσεις.
Ευχαριστώ για την "εκτίμηση",
Α.Παν.
Υ.Γ. Θα ήθελα να παρακαλέσω εσένα και το "φίλο" επισκέπτη να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες για λόγους αισθητικής και αναγνωσιμότητας των δημοσιεύσεών σας.Ευχαριστώ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αγαπητέ Αντρέα,
θα δεκτώ την παράκληση σου και θα σου απαντήσω χρησιμοποιόντας ελλήνικούς χαρακτήρες.
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα πάνω στις απόψεις σου περι μουσικής. Αφήνω τον κάθε αναγνώστη να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Όσον αφορά τα συννημένα αρχεία που επισυναψες, αποδεικνύουν αυτά ακριβώς που λέω. Ποτέ σας δεν ασχοληθήκατε με νομοσχέδια που αφορούν την παιδεία. Περιμένατε να φτάσει το τμήμα σε οριακή κατάσταση(λίγο πριν το κλείσιμο)για να ενημερωθείτε! Και δεν μιλάω για κάποια ουσιόδη ενημέρωση, απλά κάποιες γενικές συνελεύσεις στις οποίες είμασταν το πολύ 15-20 άτομα. Και το σημαντικότερο! Παραδοθήκατε ανεφ όρων στην "αντικειμενικότατη" ενημέρωση που πραγματοποίησε η ΠΚΣ!
Δεν θέλω να συνεχίσω τους διαξιφισμούς μέσω αυτή της σελίδας γιατί πιστεύω πως ο ρόλος της είναι διαφορετικός.
Ένα τελευταίο μόνο θέλω να σχολιάσω γιατί το διάβασα στα συννημένα σου αρχεία και κυριολεκτικα εφριξα! Είναι δυνατόν να λέτε ως Α.Φ.Α. οτι καταφέρατε να πληρωθούν οι πρακτικές και να αλλάξει το όνομα της σχολής; Έχετε τα θερμά μου συγχαρητήρια! Μήπως πληρώσατε από την τσέπη σας τις πρακτικές ασκήσεις? Σας έχω ικανούς να επικαλεστείτε ακόμα και αυτό! Όσο για την αλλαγή του ονόματος του τμήματος, είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσω ότι οι διαδικασίες είχαν αρχίσει από τότε που πρύτανης ήταν ο κ.Λέκκας! Και χωρίς καμία υπερβολή, η Α.Φ.Α. δεν επαιξε κανέναν απολύτως ρόλο στην διαδικασία αλλαγής του ονόματος.
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί,όπως σου ανέφερα παραπάνω, δεν μου αρέσει καθόλου αυτη η μορφή διαξιφισμών. Πάντως σε ευχαριστώ που αναγνωρίζεις την παρουσία μου στις γενικές συνελεύσεις. Κρίμα που δεν θα μπορείς να μου επιτεθείς για αυτό το θέμα του χρόνου στην εκλογοαπολογιστική. Στο λέω γιατί είναι η πιο χαρακτηριστική σας ερώτηση. Είστε καλοί μαθητές του Βασίλη.
Τέλος πάντων, ας το λήξουμε εδώ αν και είμαι σίγουρος οτι και εσύ αλλά και εγώ θα μπορούσαμε να συζητάμε επ αόριστο.
Καλή συνέχεια εξεταστικής
Υ.Γ. Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του συγκλητικού, η παράταξη μου και εγώ ψηφίσαμε λευκό, οπότε δεν είναι δεοντολογικό να μιλάς για λυκοφιλίες, ειδικά όταν δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δείγμα γραφής στο παρελθόν.
Με εκτίμηση(για ακόμα μία φόρα)
Αχιλαδέλλης Κώστας
ΠΑΣΠ Στατιστικής&Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |