Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
~~ Μeeting ~~ Θεσσαλονικη Πάσχα '08 - θα γινει άλλο?? |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
~~ Μeeting ~~ Θεσσαλονικη Πάσχα '08 - θα γινει άλλο?? |
| |
|
|
|
Καλησπερα παιδια της Βορειου Ελλάδος
Τι λέει εμεις θα κανονισουμε καμια συνάντηση ή θα έχει πάντα τα πρωτία η Αθήνα??????
Ποστάρετε να φιξάρουμε
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Θα είμαι Θεσσαλονίκη από το τέλος αυτής της εβδομάδας (17-18/4) μέχρι το τέλος της εβδομάδας μετά το Πάσχα (3-4/5).
Πιστεύω πως θα μπορώ για κάποια συνάντηση μέσα σ'αυτές τις μέρες.
Μπορούμε να πούμε κάποιες μέρες που θα μπορούμε όλοι καθώς και το ύφος της συνάντησης που θα θέλουμε πχ για καφέ, για μεζεδάκια με ουζάκι/κρασάκι ή για ποτό.
Θα προτιμούσα να βρισκόμασταν μετά το Πάσχα για να μην δυσκολέψουμε τα πράγματα σε όσους νηστεύουν ή αν είναι δυνατόν να μην είναι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, κυρίως αν πάμε για μεζεδάκια με κρασί. Τώρα για το ύφος δεν έχω πρόβλημα για οτιδήποτε, αρκεί να είναι στη σωστή ώρα και με καλή παρέα
Ας απαντήσουν και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται ώστε να κλείνουμε σιγά σιγά σε κάτι.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ νυστεύω ...
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Και εγώ θα νηστεύω μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα οπότε και ο καφές εκείνες τις μέρες black θα είναι
Αν πούμε για μετά το Πάσχα θα μπορούμε να είμαστε πιο χαλαροί και να συνεχίσουμε σε μεζεδάκια ή ποτά (τα οποία ενδεχομένως να μας πειράξουν σε καιρό νηστείας).
Ας πέσουν κι' άλλες προτάσεις και βλέπουμε!!
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Αν και δεν μου αρέσει να απαντάω μετά από απαντήσεις μου θελω να προτείνω μέρα, ώρα και μέρος για να βρεθούμε στο meeting της Θεσσαλονίκης.
Προτείνω λοιπόν:
Τετάρτη 30 Απριλίου 2008, 20:00 στην πλατεία Αριστοτέλους έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον
Λέω να περιμένουμε στα κυκλικά παγκάκια που υπάρχουν εκεί και που συχνάζουν αρκετοί sk8ers
Αποφασίζουμε εκεί προς τα που θα κινηθούμε!
Αν βολεύει και τα υπόλοιπα παιδια μπορούμε σιγά σιγά να καταλήγουμε σε μια ημέρα και ώρα.
Αναμένουμε λοιπόν απαντήσεις!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγω πάντως εδώ θα είμαι....και την προηγουμενη φορα στο ιδιο μερος ημασταν
Unicorn εσυ ησουν στην προηγουμενη?
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Ναι ήμουν και στην προηγούμενη συνάντηση και υπάρχουν και φωτογραφίες στην gallery που το τεκμηριώνουν, αγαπητή pocahontas.
Λέω να καθιερώσουμε το συγκεκριμένο σημείο ως χώρο συνάντησης του myAegean στην φιλόξενη Θεσσαλονίκη μας!!!
Άλλος κανείς για την συνάντηση???
|
|
|
|
| |
|
|
|
πωπωπωωωω αμνησια εχω παθει...ειμαι και στην ηλικια του Αλτσχαϊμερ...αστα να πανε!!!! Sorry my friend...
Άλλος με τη βάρκα μας???????
Πολύ μοναξια αυτη η συνάντηση βρε παιδι μου....
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Θα τα πούμε σήμερα στο meeting!!!
Σήμερα, στις 20:00 στην πλατεία Αριστοτέλους έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, στα κυκλικά παγκάκια που υπάρχουν εκεί!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |