Νέο είδος γάτας (?!)

   
   

 Επιστήμη, Τεχνολογία

 
Συγγραφέας Νέο είδος γάτας (?!)
 
       
Δευ, 02 Ιούν 2008 11:28 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ForzaInter
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 04, 2004
241


Lifestyle Pets is a company based in Delaware, owned and operated by Simon Brodie. The company claims to sell an exotic, mixed-breed, cat called the Ashera. The company claims that the Ashera is engineered from a “proprietary blend” of exotic bloodlines. In January 2008, Dutch authorities seized three cats shipped to the Netherlands by Lifestyle Pets, claiming that they were, in fact, Savannah cats, a protected feline species. Lifestyle Pets was originally based in San Diego, and was known as Allerca, but moved to Delaware in 2006 after California authorities forbid the company from doing business there. That same year, Time Magazine called the Allerca cat one of the "Best Inventions of 2006." The Allerca cat was advertised as a feline genetically engineered to cause less allergies than a typical household cat.

Fast Facts:

1. Cost of one Ashera: $22,000
2. Value of cat seized by Dutch authorities: 27,000 Euros or $40,000
3. Cost of one Allerca: $7,900
4. Number of studies on Allerca hypoallergenic cat breeding effectiveness published: zero
5. Brodie served 2-1/2 years in jail in the early 1990s in conjunction with the failure of a hot-air balloon business.

http://www.mahalo.com/Lifestyle_Pets
Εικόνες της γάτας

Δε πάμε καλά λέω εγώ... Έτσι όπως βιάζουμε τη φύση, θα πέσει φωτιά να μας κάψει στο τέλος...

Συγγνώμη που δίνω έτσι το κείμενο, χωρίς μετάφραση, θα γράψω 2 λόγια αύριο.

     
 
       
Δευ, 30 Ιούν 2008 6:46 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


4ndr345
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Jun 25, 2008
14


Σαν μίνι-τίγρης είναι... Rolling Eyes

     
 
       
Δευ, 30 Ιούν 2008 10:00 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JohNie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa


ForzaInter έγραψε:


Δε πάμε καλά λέω εγώ... Έτσι όπως βιάζουμε τη φύση, θα πέσει φωτιά να μας κάψει στο τέλος...



Ε και? θα μεινουν οι κλωνοποιημενοι ζωντανοι και life goes on and on and on

     
 
       
Πεμ, 03 Ιούλ 2008 11:23 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


anemos
Γκουρού
Γκουρού


Nov 19, 2007
403


Η βιοποικιλότητα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη. Και μιας και ο άνθρωπος θεωρεί ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του, οδηγείται στο τέλος πριν την ώρα του. Τουλάχιστον ας πάμε από global warming ή από κάνα μετεωρίτη βρε αδερφέ....

     
 
       
Τρι, 08 Ιούλ 2008 7:44 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού


Apr 25, 2006
609


Παιδιά εγώ δεν κατάλαβα γιατί τόση αρνητικότητα για το ζήτημα?

Εγώ δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα κακό.

     
 
       
Τετ, 09 Ιούλ 2008 5:59 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JohNie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa


Απλα δε ξερεις τι προκειται να σου εμφανισουν μετα οι βιολογοι-ιατροι οτι ειναι αυτοι τεΣΠα....
Για φαντασου διασταυρωση Κωτσακης-Φωτακης????
OMG WE JUST GOT PAWNED! Happy Laugh

     
 
       
Τετ, 09 Ιούλ 2008 8:40 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ForzaInter
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 04, 2004
241


mystery_orange έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν κατάλαβα γιατί τόση αρνητικότητα για το ζήτημα?

Εγώ δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα κακό.

Είναι αυτό που λέμε πηδάω τη φύση (βλέπε μεταλλαγμένα τρόφιμα, κλωνοποιημένοι οργανισμοί).Poke Tounge
Η φύση δε χρειάζεται την παρέμβασή μας για να εξελιχθεί και να επιζήσει. Ίσα-ίσα θα μας έριχνε μούτζα αν μπορούσε Sleepy

     
 
       
Τετ, 09 Ιούλ 2008 5:54 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού


Apr 25, 2006
609


Ωραία ελπίζω να συνηδοτοποιήτε οτι όλο αυτά που τρώμε ΕΙΝΑΙ ήδη μεταλλαγμένα πως για παράδειγμα αν τα αφήναμε όλα απλώς στη φύση η παραγωγή δεν θα φτανε ούτε για πλάκα.Και μιλάμε αυτά είναι εδώ και 40 χρόνια.

Ειλκρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια μας φέρνει στο νου τερατάκια με 100 πόδια και 37 μάτια.

Από τότε που ο άνθρωπος έκανε επιλεγμένο ζευγάρωμα των αλόγων ,ή δημιουργήθηκε το μουλάρι κάνουμε "γενετικά" πειράματα.Δε σημαίνει οτι είναι ντε και καλά κακό.

Κάθε ανακάλυψη έχει και καλά και κακά.Αν είναι να πετάξω στα σκουπίδια τη γενετική επειδή κάποιος ζάπλουτος ανεγκέφαλος του κάπνισε οτι ήθελε πουά φλαμίγκο ας το πάρει τι με νοιάζει εμένα?

Η φύση δεν είναι οτι μας χρειάζεται για να επιζήσει αλλά ο άνθρωπος κάνει επεμβάσεις σε αυτή από την αρχή της ιστορίας του σε αυτή για να επιβιώσει και (γιατί οχι?) να βελτιώσει τη ζωή του.Ναι αυτές οι επεμβάσεις με μέτρο αλλά όχι και να καταδικάζουμε όλες τις γενετικές επεμβάσεις στη φύση.

     
 
       
Πεμ, 10 Ιούλ 2008 12:07 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Unicorn
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Jan 08, 2004
136


Φίλε mystery όταν λες παρεμβάσεις με μέτρο θα ήθελα να το προσδιορίσεις καλύτερα. Βασικά πες μου έναν τομέα όπου ο άνθρωπος έχει μέτρο στην σημερινή κοινωνία.

Ακόμα και ένα άτομο ενός νέου είδους παραπλήσιου σε κάποιο άλλο προϋπάρχον να δημιουργηθεί τεχνητά, αυτό μπορεί να γίνει καταστροφικό για όλο τον πληθυσμό του προϋπάρχοντος είδους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει για τους σολωμούς, στην Αμερική νομίζω, ο άνθρωπος αποφάσισε ότι θέλει μεγαλύτερους σε μέγεθος σολωμούς που του δίνουν περισσότερο κρέας και είναι πιο ανθεκτικοί. Όπως ήταν φυσικό έφτιαξε αυτό που ονειρευόταν. Βέβαια κράτησε τον πληθυσμό των γιγάντιων σολωμών σε μια λιμνοθάλασσα για να μην ενωθούν με τον πληθυσμό των κανονικών σολωμών που ήταν στα ανοιχτά.

Έλα που όμως μερικοί μεγάλοι σολωμοί το έσκασαν και βγήκαν στα ανοιχτά. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό γιατί οι θηλυκοί σολωμοί επιλέγουν τον σύντροφο τους σε σχέση με το μέγεθος (όλου του ψαριού για να μην παρεξηγούμαστε), δηλαδή όσο μεγαλύτερο το ψάρι τόσο πιο πιθανό ειναι να ζευγαρώσει μαζί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κανονικού μεγέθους αρσενικοί σολωμοί να μείνουν στο ράφι και να αποκτήσουν τέκνα μόνοι οι γιγάντιοι αρσενικοί σολωμοί με τους κανονικούς θηλυκούς σολωμούς και φυσικά τα τέκνα ήταν και αυτά γιγάντια και όχι ο μέσος όρος!

Με αυτόν τον τρόπο σε λίγα χρόνια όλος ο πληθυσμός των σολωμών στην εκεί θάλασσα θα γίνει γιγάντιος και οι κανονικοί θα εξαφανιστούν. Αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην υποθαλάσσια οικολογία για τον τόπο εκεί.

Και όλα ξεκίνησαν επειδή ο άνθρωπος πείναγε κι' άλλο!

Γενικά ο άνθρωπος δεν έχει κανένα μέτρο και κανέναν ηθικό φραγμό τόσο για την φύση όσο και για την ίδια του την κοινωνία.

     
 
       
Πεμ, 10 Ιούλ 2008 1:04 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JohNie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa


Παντα θα υπαρχουν οι πιθανοτητες για να γινει το κακο!!! Παντα!
Αλλιως δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα "θεοι"!

Μας "κατατρωει" η πλεονεξια.... απο την αρχαιοτητα μεχρι και σημερα...Ζηταμε συνεχως και αν δεν μπορουμε να εχουμε τοτε τσαντιζομαστε και πραττουμε τυφλα...Ολα υπαρχουν για καποιο σκοπο. Οτι δημιουργειται extra εχει μεγαλες πιθανοτητες να συνεισφερει εστω και λιγο στην καταστροφικοτητα του πλανητη. Δεν ειμαι κατα τις προοδου και της επιστημης! Ειμαι κατα ομως στον "βιασμο" της φυσης!

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 



Πρόσφατες συζητήσεις - topics