Αυτή τη στιγμή κάθομαι και ακούω πάλι μουσική.Δεν έχω καταλάβει τι παίζει αλλά είναι ωραία.
Είμαι στα Γιάννενα και από βλακεία σε συννενόηση έχω μείνει μόνος μου τώρα το βράδυ.
Είχα 2 φίλους.Ο ένας λείπει με την οικογένεια του σε συγκέντρωση(εκεί ήταν η βλακεία),ο άλλος είναι ακόμα Σάμο.
Δε βαριέσαι.
Αύριο φεύγω για Ηγουμενίτσα και από κει για Κέρκυρα.
Το δρομολόγιο ως τώρα έχει περιλάβει Πρέσπες->Φλώρινα->Νάουσσα->Βέροια->Γιάννενα(που είμαι τώρα)->Κέρκυρα->Πάτρα και από κει πάλι Αθήνα.
Το πλεονέκτημα να ταξιδεύεις μόνος σου είναι οτι δεν έχεις πρόγραμμα και κάνεις οτι σου κατέβει.Επίσης έχω γνωρίσει ένα σωρό άτομα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου.Εγώ για παράδειγμα μένω στο σπίτι μια κοπέλας που γνώρισα στις Πρέσπες και μου είπε οτι το σπίτι της θα ήταν άδειο.Την επομενη φορά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο όμως και με παρέα.Δοξα σοι ο θεός από παρέες κομπλέ όπου και να έχω πάει αλλά πρέπει να έχει πλάκα να έχεις μόνιμα και τον ίδιο μαζί σου.
Σήμερα γνώρισα και τα Γιάννενα που είναι μια υπέροχη πόλη πρέπει να πω(αλήθεια την περπατάω εδώ και 3 ώρες).Πολύς φοιτιτόκοσμος και ωραία μπαράκια.Επίσης το κάστρο είναι καταπληκτικό.Δεν το ήξερα οτι τα Γιάννενα έχουν τέτοιο πράγμα.
Τραγικό στοιχείο:Μου τελείωσε η μπαταρία του Ipod και από δω και μπρος στο ταξίδι μουσική γιοκ.Το θέμα είναι οτι δε θυμάμαι που άφησα και το φορτιστή.Αλλη βλακεία αυτή.
Τεσπα πάω να κοιμηθώ γιατί άυριο έχω πρωινό ξύπνημα.Η παρέα μου στην Κέρκυρα μου έχει υποσχεθεί μπάνια και μετά από τόσες μέρες στα βουνά θα μου κάνει καλό.
Καλυνήχτα My aegean