Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[spam-troll] για απισθους.. βιντεο για σατανισμο/μασωνια |
|
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
[spam-troll] για απισθους.. βιντεο για σατανισμο/μασωνια |
| |
|
|
|
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΘΟΥΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ /ΜΑΣΩΝΙΑ
Βίντεο ON-LINE για την ΜΑΣΩΝΙΑ & ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ της εβρα"ι"κής καμπαλά , στην Ιντερνετ διεύθυνση
xxxxxxx {{ link removed | spam detected }} xxxxxxxx
ΚΑΙ στα Ελληνικά στην Ιντερνετ διεύθυνση++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΚΑΙ αποσπάσματα (στα Ελληνικά) από "Τα Πρωτόκολα των σοφών της σιών(εβραίων)" για την Παγκόσμια Σατανική Δικτακτορία των εβραίων
+++ Γνώθη την ΑΛΗΘΕΙΑΝ και η ΑΛΗΘΕΙΑ θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Υμας +++ ,από το Χριστιανικό Ευαγγέλλιο ,...
Υ.Σ. Ευελπιστούμε ο "Λογοκρίνων" της συζήτησης να ΜΗΝ είναι Μασώνος ή χειρότερα Σ.... , αλλά να σεβαστεί ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ + ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και να ΜΗΝ διαγράψει το εν λόγω ΘΕΜΑ μας...
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Ένα παρόμοιο θέμα δεν είχες ανεβάσει και πρίν κάποιους μήνες?
Το θυμάμαι γιατί σου είχα απαντήσει αλλά απάντηση δεν έλαβα
Τι πόρωση είναι αυτή που έχεις φάει?
Απλά επαναλαμβάνεσαι και δεν με πίθεις ότι ο σκοπός σου είναι το άνοιγμα συζήτης
Και όσων αφορά τα βιντεάκια πραγματικά πόσο αφελής μπορέι να είσαι που πιστεύεις ότι το κοινό της Σιών θα επέτρεπε να εμφανιστούν τα πρωτόκολα του στο youtube?
Δεν θα μου έκανε εντίπωση αν την ύπαρξη αυτών των οργανώσεων την έμαθες από τον Κώδικα Νταβίντσι που πρέπει να σου θυμίσω ότι είναι λογοτεχνικό βιβλίο.
Το πραγματικό κοινό της Σιών είχε την δύναμη να κυβερνά μυστικά την Γαλλία αλλά και άλλες χώρες για πάνω από 5 αιώνες και κάτι που έχει μία τέτοια δύναμη απλά μας επιτρέπει να μάθουμε αυτά που θέλει να μάθουμε.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ.
ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ
ΜΗXANIKH ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.
AΠΟ:
http://pelasgos.e-e-e.gr/
που ανήκουν στο σύνολο των block
http://e-e-e.gr/
που είναι η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία.
www.kamenos.gr
Γράψου εδώ.Σε παρακαλώ.
Οσο για τα βιντεάκια το ένα δε παίζει.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τι έγινε πάλι χτύπησε ο "επιμορφωτής";;
Παιδιά εει εσείς με τον "μετεφηβικό ενθουσιασμό" πού είστε;; Διακοπές έχετε πάει όλοι;
Τελικά σήμερα μάθαμε (για άλλη μια φορά) πόσο κακοί είναι οι εβραίοι...
Προς Mohda: Προς το παρόν έχω γίνει έρμαιον ενός προπαγανδιστή αρνητή του ολοκαυτώματος, δε βλέπω καμιά ελευθερία του λόγου, απλά ακούω από παντού το πόσο "ξέφραγο αμπέλι" έγινε το ΜΥ...
|
|
|
|
| |
|

Mhtsos
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
Τόπος: Αθήνα
|
|
Που ειναι το κακό να είναι Μασώνος ο admin;
|
|
|
|
| |
|

Mhtsos
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
|
|
Και σε τελική ανάλυση ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;;;;
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Καλά τα θέματα δεν πρέπει σόνι και ντε να έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Αλλά απλά βαρέθικα να βλέπω αυτό το πόστ που είναι και σκέτη παραπληροφόριση κατα την γνώμη μου. Αλλά Δεν θα με πουν και μασώνα.
Αν ήταν ένα σοβαρό ποστ με σοβαρές πηγές θα το δεχόμουν αλλά έτσι όπως είναι δεν μου λέει τπτ και απλά με ενοχλεί γιατί βλέπω να αμφησβητεί την νοημοσίνη μου.
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Ελα ρε Danny. Ασε τωρα, αφου μας καταλαβε ο τυπας...
Εγω εστι ο Σατανιστερ Εβραιος και ειμαι Μασωνος. Πιστευω πως ο ΑνοικτοΜυαλος αποτελει κινδυνο και προβλημα δια την διαδικτυακη μας κοινοτητα και θα πρεπει να διευθετησουμε το προβλημα αμεσα. Εχω ηδη εντοπισει την ΙΡ του τον τηλεφωνικο του αριθμο, παραλληλα την διευθυνση του, τον ταχυδρομικο του κωδικα, ξερω τι δημητριακα καταναλωνει δια πρωινο γευμα, και ξερω τι κυλωτες φοραει δια να γουσταρει. Θα χρησιμοποιησω τους ισχυρους συνδεσμους μας δια να "σιγασομεν" αυτον τον παρεισακτον πριν μας καταστρεψει την καληψη μας και αποκαλυψει και τα Σατανικα μας σχεδια δια παγκοσμιαν κυριαρχιαν.
Παρακληση προς ανωτατους στην ιεραρχιαν του διαδυκτυακου τοπου αυτου οπως τηλεμεταφερουν το Θεμα αυτο εις τα Αστεια - Ανεκδοτα επειδη εκει ανηκει.
|
|
|
|
| |
|

Mhtsos
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
|
|
Είμαι και εγώ Μασόνος!! Ο εν λόγω κύριος που έφτιαξε αυτό το πόστ, έχει ανακαλύψει την τεράστα συνομωσία που ετοιμάζει εδώ και χιλιετίες ολόκληρο το σύμπαν εναντίον των Ελλήνων! Χα χα χα χα!
Αυτά είναι...
|
|
|
|
| |
|

Mhtsos
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
|
|
danny έγραψε:
Καλά τα θέματα δεν πρέπει σόνι και ντε να έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Αλλά απλά βαρέθικα να βλέπω αυτό το πόστ που είναι και σκέτη παραπληροφόριση κατα την γνώμη μου. Αλλά Δεν θα με πουν και μασώνα.
Αν ήταν ένα σοβαρό ποστ με σοβαρές πηγές θα το δεχόμουν αλλά έτσι όπως είναι δεν μου λέει τπτ και απλά με ενοχλεί γιατί βλέπω να αμφησβητεί την νοημοσίνη μου. |
Α ναι, τώρα κατάλαβα ότι αυτό το ποστ είναι σε άλλη θεματική ενότητα.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |