Προτιμάτε ή όχι να ειστε σε μια σχεση?

Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

προτειματε να ειστε σε μια σχεση?
ναι
69%
 69%  [ 16 ]
οχι
30%
 30%  [ 7 ]
Σύνολο Ψήφων : 23

Συγγραφέας Προτιμάτε ή όχι να ειστε σε μια σχεση?

Κυρ, 24 Αύγ 2008 9:13 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

μονος/η ή με σχεση? ιδου η απορια! εκτος απο το γκαλοπ θελω και αναλυση για τους τολμηρους!

Δευ, 25 Αύγ 2008 3:03 am

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Single γιατί δεν μπορώ να βρω έναν καλό που να αξίζει για σχέση.

Εδώ μπορούμε να κουτσομπολεύουμε έτσι? Μπορώ δηλαδή να σας πω για την τελευταία μου κωμικοτραγική εμπειρία?(Ο King ξέρει τι έχω τραβήξει...)

Λοιπόν γνωρίζω ένα παιδί πρίν κάτι μήνες επειδή είναι φίλος με μία από τις (πολλές) μου συγκάτοικες. Στην αρχή φαινόταν κανονικός...δουλεύει μηχανικός, έχει πολλές και ευχάριστες παρέες και τέτοια. Όμορφος δεν είναι αλλά έχει πλάκα και γουστάρω να βγαίνουμε μαζί (αλλά όχι σαν ζευγάρι) και μετά..eemmm ξέρετε τώρα Blush .
Παω ένα βράδυ στο σπίτι του και βλέπω ένα περιέργο μηχάνημα στο μπάνιο και ρωτάω τι είναι. Απάντηση: είναι μια ζυγαριά που μετράει το λίπος!!! Shocked Πιο λίπος - του λέω - αφού 50 κιλά παιδί είσαι! Απάντηση: καλά δεν το ξέρεις ότι το χειρότερο λίπος είναι αυτό που δεν φαίνεται Shocked Shocked Θα έπρεπε κι εσύ να προσέχεις..και να μετράς πόσες θερμίδες καις κάθε μέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Dali_doc και τον anemo πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα μηχανήματα? Αν εγώ ας πούμε θέλω να μετρήσω το λίπος στον εγκέφαλο τι πρέπει να κάνω? Επειδή εκεί οι ποσότητες θα είναι τεράστιες ίσως να χρειαστεί καμία ειδική ζυγαριά, η κάπιο άλλο εργαλείο. Αυτά τα ξέρουν οι γιατροί.

Gesù..τι τραβάω..

Αχ σήμερα με πήρε και τηλ γιατί θέλει να βρεθούμε..Confused
Έλα από το σπίτι μου αύριο και θα σου μαγειρέψω του είπα.
Μιλάμε ότι θα πάρω τα πιο full-στο-λίπος λουκάνικα που υπάρχουν θα τα τηγανήσω!!Και μετά θα φτιάξω και imam baildi και παιδάκια!!!

fat fat fat...fried fried fried Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Καλά να πάθει!

Δευ, 25 Αύγ 2008 10:00 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Ωπ έβαλα ψήφο και ξέχασα να γράφω σχόλιο χθες.

Και εγώ μόνος.Mια από τα ίδια.

Τώρα ζυγαριά λίπους γίνεται και υπάρχει.Υπάρχουν ηλεκτρόδια πάνω στη ζυγαριά που διοχετεύουν ρεύμα μέσα στο σώμα σου.Το ρεύμα περνάει μέσα από το νερό (το 70% του σώματους) και βρίσκει αντίσταση στο λίπος.Ανάλογα με την αντίσταση αυτή υπολογίζει το λίπος.

Το ρεύμα είναι τόσο μικρό που δεν το καταλαβαίνεις.Ωστόσο απαγορεύεται να το χρησιμοποιήσουν όσοι έχουν βηματοδότη(αυτοί θα το καταλάβουν για τα καλά Laugh ).

Τώρα λένε οτι αυτά είναι πολύ ακριβείας αλλά τι να σου πω δεν τα έχω δοκιμάσει.Για μένα είναι απλώς κόλπα marketing έτσι για να εντυπωσιάσουν.Χαζομάρες δηλαδή λες και ο φίλος σου (50 κιλά βρεγμένος) τη ζυγαριά χρειάζεται ή εγώ (83 κιλά ) δε ξέρω τι λίπος έχω πάνω μου.

Δευ, 25 Αύγ 2008 10:56 am

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

εγω θα γινω η παραφωνια στις μεχρι τωρα απαντησεις! εμενα μ'αρεσει να μαι σε μια σχεση αρκει να περναμε και οι δυο καλα! και ειμαι με εναν ανθρωπο που ειμαι καλα, πολυ καλα και μ'αρεσει να μαι μαζι του... αλλα αν δεν εισαι καλα σε μια σχεση μην την τραβας αν δεν παει καλα γιατι... θα παει χειροτερα....!!!

οσο για αυτα με το λιπος χαζα μου φαινονται! καψτε το λιπος με γυμναστικη και διατροφη! οι ειδικοι ξερουν οχι χαζα μηχανιματα!και αν νιωθετε εσεις καλα το λιπος περισσευει!
ασε που μπορει να ειναι επικυνδινο δεν ξερεις αν ειναι τοσο αθωο!

Δευ, 25 Αύγ 2008 5:00 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Βεβαίως υπάρχουν. Και αν θες να μειώσεις το λίπος σου υπάρχουν και αυτά τα μηχανήματα που σε βομβαρδίζουν με ηλεκτρικές εκκενώσεις!Όλα γίνονται.
Το θέμα είναι εσύ είσαι διατεθειμένος να πετάς τα λεφτά σου σε τέτοιες βλακείες?

Αυτό που ήθελα να πω με το post μου είναι ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες κομπλεξικές με το βάρος και τις θερμίδες. Υπάρχουν και άνδρες έτσι..οι οποίοι συνήθως είναι και ανορεξικοί όπως και αυτό το παιδί. Και φυσικά εγώ έπρεπε να μπλέξω με έναν τέτοιο.. Sad Sad

Εγώ ξέρω πολύ καλά πως θέλω τον άνδρα μου.Κατ'αρχάς δεν πρέπει να είναι κομπλεξικός αλλά ισορροπημένος!

Δέυτερον,θέλω να είναι λίγο μορφωμένος και με πολύ IQ. Τώρα η αλήθεια είναι ότι η μόρφωση και η εξυπνάδα δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένες...δηλαδή μπορεί εσύ να νομίζεις ας πούμε ότι η διώρυγα Σουέζ βρίσκεται στο Παναμά, η ότι ο Νίγηρας και η Νιγηρία είναι η ίδια χώρα (έχω ακούσει και αυτά), και να μην είσαι ηλίθιος. Αλλά και πάλι εμένα λίγο μ'ενοχλεί η αμορφωσιά στον άνδρα. Όταν είναι τόσο ακραία ξενερώνω πραγματικά. Είπαμε ότι κανένας δεν είναι παντογνώστης..αλλά κάποιες βασικές γνώσεις να τις έχουμε!

Και θέλω να είναι άνδρας και όχι μικρό παιδάκι. Έχω μια φίλη που για τον άνδρα της έγραψε την μισή πτυχιακή(μιλάμε για πάρα πολλές σελίδες word) γιατί ό ίδιος ήταν ανίκανος!!
Η κλασσική ατάκα τέτοιου είδους άνδρα είναι: Μωρό μου δεν μπορώ να διαβάσω σήμερα..βαριέμαι.Θα με βοηθήσεις λιγάκι (= θα μου την κάνεις εσύ την εργασία)?Ξέρεις πόσο σ'αγαπάω.
Ξέρουμε από τέτοια.
Εννοείται ότι θα σε βοηθήσω, αλλά την εργασία σου θα την γράψεις εσύ! Πως γκρινιάζουν τα μικρά παιδάκια στο δημοτικό?Έτσι κάνουν και ορισμένοι φοιτητές στο πανεπιστήμιο.

Θα συμφωνήσουν μαζί μου οι γυναίκες ότι δεν είμαστε RED CROSS!
Eίμαστε απελευθερωμένες και έχουμε πολλές απασχολήσεις και ενδιαφέροντα στην ζωή μας εκτός από τους άνδρες!

Βέβαια υπάρχουν και άλλα είδη γυναίκας, όπως η γυναίκα χαλί.
Αυτή για την οποία ο άνδρας της είναι τα πάντα...δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις...δεν την πειράζει τόσο πολύ τι δουλειά θα κάνει η που θα πάει να ζήσει...αρκεί να έχει τον άνδρα της κοντά και να τον φροντίζει. Γιατί αυτό κι μόνο την γεμίζει πραγματικά.
Και λέω δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό..αλλά εγώ θεωρώ ότι η έξυπνη γυναίκα με ικανότητες πρέπει να είναι και λίγο φιλόδοξη. Όχι υπερβολικά, αλλά να έχει κάποιο στόχο στην ζωή της εκτός από το να βρει έναν..fiancè! Smile

Δευ, 25 Αύγ 2008 9:45 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Tελικά τι έγινε με το γεύμα??

edit:ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?!?!!? ΚΑΙ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ!?!?!?

Eεεεέρωωωωωωταααααα

Πολυαγαπημένε εεεεεεέερωταααααα

In Love In Love kyma-oleole angelHeart angelHeart love-doc love-doc angelHeart In Love kyma-oleole lyra-music lyra-music

Τρι, 26 Αύγ 2008 12:26 am

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Πλάκα είχε...Με δούλευε ξέρεις..η Κύπρος παχαίνει και τέτοια Smile Αλλά εγώ ξέρω πως δεν είμαι χοντρή (αν και δεν έχω κοιτάξει ποτέ τι ποσοστό λίπους κουβαλάω).
Μια χαρά ήταν λοιπόν μέχρι που άρχισε με τα τυπικά...είσαι γλυκιά..μου αρέσουν τα μάτια σου και ούτε που θυμάμαι τι άλλα..Του είπα πως αύριο έχω διάβασμα και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς (που δεν είναι και ψέμα τελικά).
Έμεινε έκπληκτος κι εγώ το περίμενα γιατί ξέρω πως σκέφτεται ο Ιταλός: εσύ με κάλεσες στο σπίτι σου άρα σημαίνει ότι δεν ήθελες μόνο να συζητήσουμε για τις διακοπούλες μας και να μου πεις πως πέρασες στην Κυπρο... Wink Κλασσικός Italian macho Laugh !
Αλλά ο άνθρωπος δεν είναι και ερωτευμένος μαζί μου...άρα γιατί να μην παίξω λιγάκι με τον "πόνο" του Poke Tounge

Παράθεση:
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?!?!!? ΚΑΙ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ!?!?!?

Σιγά και τι είναι τα παιδάκια? Τα παίρνεις και τα βάζεις στη σχάρα και προσέχεις να μη καούνε (ρίχνεις και λίγο λεμονάκι μετά για να γουστάρεις Wink )
Τώρα επειδή εγώ δεν έχω σχάρα στο σπίτι, τα φτιάχνω στο τηγάνι με λευκό κρασί.Νόστιμα είναι κι έτσι Smile

Το ιμαμ μπαιλντι με προβληματίζει λίγο περισσότερο λόγω του ότι η ηθική μου με εμποδίζει να βάζω τόσο πολύ λάδι στα φαγητά μου... Laugh

Αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε τη τέχνη μου δώστε μου μια διεύθυνση και θα σας στείλω home made pizzaaaaa!! Happy

Τρι, 26 Αύγ 2008 1:32 am

Rogue
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130

Βασικά, εγώ πιστεύω πως πάντα θες αυτό που δεν έχεις(όσοι με ξέρουν θα πουν πως μια τέτοια σκέψη είναι πολύ τυπική από μέρους μου :Ρ).
Όταν δεν έχεις σχέση θες κάτι πιο μόνιμο. Όταν έχεις σχέση θες κάτι πιο ελεύθερο.
Προσωπικά πιστεύω πως όταν παίζει συναίσθημα, κάτι πιο..ελεύθερο ας πούμε είναι εξ'ορισμού αδύνατο. Οπότε για μένα έρωτας και ελεύθερη σχέση δεν μπορούν ποτέ να υπάρξουν μέσα στην ίδια πρόταση. Τώρα για οτιδήποτε άλλο, ναι δεν είναι απαραίτητο να παίζει κάτι μόνιμο.

Τρι, 26 Αύγ 2008 1:38 am

Rogue
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130

Εεμ..όσον αφορά όλ'αυτά με το λίπος..εε..βασικά έχω μείνει άφωνη. Μακάρι κάποια στιγμή το παιδί να ανακαλύψει την υπεροχή ενός λαχταριστού, καλυμενου με παχύ στρωμα μοτσαρέλας, μυρωδατο μπεικον, γευστικό ζαμπον και θεικά μανιτάρια κομματιού πίτσας έναντι μιας κρύας, απρόσωπης, άψυχης, απειλιτικής μηχανής μέτρησης λίπους.(και μην μου πει κανείς πως και το κομμάτι πίτσας είναι άψυχο γιατί ΔΕΝ είναι!!!:Ρ)

Τρι, 26 Αύγ 2008 4:48 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

...περίεργο ερώτημα!!!
Για μένα είναι μεγάλο λάθος να προτιμάς να είσαι ή να μην είσαι σε μια σχέση... Το θέμα δεν πρέπει να είναι "δέσμευσης", αλλά συντρόφου!Κατά πόσο υπάρχει κάποιος με τον οποίο περνάς τόσο όμορφα ώστε να θες να είσαι μαζί του...Αν δεν ισχύει αυτό γιατί να έχεις σχέση;!
Επίσης είναι και θέμα φάσης...κατά πόσο είσαι "ελεύθερος" και "καθαρός" ώστε να είσαι σε θέση να δώσεις σε αυτόν που έχεις απέναντι σου αυτό που αξίζει σε εκείνον και όχι ότι σου έχει περισσέψει από κάποιον άλλον...

Βασιζόμενη στα παραπάνω, ψηφίζω, για την δική μου φάση, ότι προτιμώ να μην είμαι σε μια σχέση, κάτι το οποίο είναι και το "default" μου, είναι δλδ η πρώτη επιλογή και πρέπει να τύχει να μαζευτούν οι κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξει αυτή η επιλογή...Happy

PS:Όσο για το θέμα λίπους, καλό είναι να προσέχουμε την υγεία μας κλπ κλπ κλπ, αλλά όταν γίνεται εμμονή και μειώνει την ελευθερία και την ψυχική μας ηρεμία αποτελεί χειρότερη ασθένεια από ότι μπορεί να προκαλέσει η ύπαρξη λίπους!!!Μπορείς επίσης να του πεις ότι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτοί που δεν θεωρούν το φαγητό και ευχαρίστηση, έχουν προβλήματα προσωπικότητας και κατά κανόνα έχουν πρόβλημα σεξουαλικής έκφρασης και ικανοποίησης!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics