Βεβαίως υπάρχουν. Και αν θες να μειώσεις το λίπος σου υπάρχουν και αυτά τα μηχανήματα που σε βομβαρδίζουν με ηλεκτρικές εκκενώσεις!Όλα γίνονται.
Το θέμα είναι εσύ είσαι διατεθειμένος να πετάς τα λεφτά σου σε τέτοιες βλακείες?
Αυτό που ήθελα να πω με το post μου είναι ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες κομπλεξικές με το βάρος και τις θερμίδες. Υπάρχουν και άνδρες έτσι..οι οποίοι συνήθως είναι και ανορεξικοί όπως και αυτό το παιδί. Και φυσικά εγώ έπρεπε να μπλέξω με έναν τέτοιο..
Εγώ ξέρω πολύ καλά πως θέλω τον άνδρα μου.Κατ'αρχάς δεν πρέπει να είναι κομπλεξικός αλλά ισορροπημένος!
Δέυτερον,θέλω να είναι λίγο μορφωμένος και με πολύ IQ. Τώρα η αλήθεια είναι ότι η μόρφωση και η εξυπνάδα δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένες...δηλαδή μπορεί εσύ να νομίζεις ας πούμε ότι η διώρυγα Σουέζ βρίσκεται στο Παναμά, η ότι ο Νίγηρας και η Νιγηρία είναι η ίδια χώρα (έχω ακούσει και αυτά), και να μην είσαι ηλίθιος. Αλλά και πάλι εμένα λίγο μ'ενοχλεί η αμορφωσιά στον άνδρα. Όταν είναι τόσο ακραία ξενερώνω πραγματικά. Είπαμε ότι κανένας δεν είναι παντογνώστης..αλλά κάποιες βασικές γνώσεις να τις έχουμε!
Και θέλω να είναι άνδρας και όχι μικρό παιδάκι. Έχω μια φίλη που για τον άνδρα της έγραψε την μισή πτυχιακή(μιλάμε για πάρα πολλές σελίδες word) γιατί ό ίδιος ήταν ανίκανος!!
Η κλασσική ατάκα τέτοιου είδους άνδρα είναι: Μωρό μου δεν μπορώ να διαβάσω σήμερα..βαριέμαι.Θα με βοηθήσεις λιγάκι (= θα μου την κάνεις εσύ την εργασία)?Ξέρεις πόσο σ'αγαπάω.
Ξέρουμε από τέτοια.
Εννοείται ότι θα σε βοηθήσω, αλλά την εργασία σου θα την γράψεις εσύ! Πως γκρινιάζουν τα μικρά παιδάκια στο δημοτικό?Έτσι κάνουν και ορισμένοι φοιτητές στο πανεπιστήμιο.
Θα συμφωνήσουν μαζί μου οι γυναίκες ότι δεν είμαστε RED CROSS!
Eίμαστε απελευθερωμένες και έχουμε πολλές απασχολήσεις και ενδιαφέροντα στην ζωή μας εκτός από τους άνδρες!
Βέβαια υπάρχουν και άλλα είδη γυναίκας, όπως η γυναίκα χαλί.
Αυτή για την οποία ο άνδρας της είναι τα πάντα...δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις...δεν την πειράζει τόσο πολύ τι δουλειά θα κάνει η που θα πάει να ζήσει...αρκεί να έχει τον άνδρα της κοντά και να τον φροντίζει. Γιατί αυτό κι μόνο την γεμίζει πραγματικά.
Και λέω δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό..αλλά εγώ θεωρώ ότι η έξυπνη γυναίκα με ικανότητες πρέπει να είναι και λίγο φιλόδοξη. Όχι υπερβολικά, αλλά να έχει κάποιο στόχο στην ζωή της εκτός από το να βρει έναν..fiancè!