Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων...

τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων

Συγγραφέας Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων...

Σαβ, 06 Σεπ 2008 6:22 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Καταραχας θα παρεις η θα δανειστεις ενα blower, θα το ανοιξεις και να βγαλεις ΟΛΗ τη σκονη που εχει μεσα.
Αν δεν ειναι αυτο, τοτε θα πρεπει να ελεξεις τα ανεμηστηρακια του υπολογιστη (τροφοδοτικου, επεξεργαστη, κουτιου κλπ...) Αν εχει καποιο προβλημα και υπολειτουργει θα πρπεπει να αντικατασταθει αμεσα.
Κατι ακουσα για κινητοποιησεις Οκτομβρη-Νοεμβρη

Σαβ, 06 Σεπ 2008 1:50 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

King πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου desktop? τι έτος εισαι?
Και κάτι αλλο όταν λες οκτώβρη νοέμβρη καταλήψεις πόσο καιρό περίπου κρατάνε?

Σαβ, 06 Σεπ 2008 7:03 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Desktop computers εφτιαχνα απο την 2 λυκειου. Δεν ειναι δυσκολο, πραγματικα, φτανει να ενδιαφερεσαι λιγακι για το αντικειμενο. Ειμαι 4ο ετος, αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο επειδη ξερω ατομα που πηραν πτυχιο και αν τους πεις να φτιαξουν υπολογιστη, θα σου πουνε "δεν μας εμαθαν στην σχολη, και ουτε ειμαστε υποχρεοι να ξερουμε"
Οι καταληψεις κρατανε απο 1 μερα μεχρι μηνες ολοκληρους.

Σαβ, 06 Σεπ 2008 7:35 pm

smart5212
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
19

ΧΑΧΑΧΑ.!!!!
Δηλαδη παιζει με το που πατησουμε ποδι στην σχολη να χουμε και καταληψεις.?καλο....(χαχαχα)
Τωρα να ρωτισω και γω κατι αλλο.Επειδη στην Σαμο εχει 13% ΦΠΑ αντι για το 19,συμφερει να κανουμε τις αγορες μας εκει.?Ας πουμε εγω που ειμαι απο Αττικη(Λαυριο),και εχουμε 19 % ΦΠΑ,με συμφερει να αγορασω τον υπολογιστη απτην Σαμο.?Ειδα οτι εχει μαγαζια παντως με ηλεκτρονικα...
ΤΕΣΠΑ...
Legend-x / Kotsos-licious ,τελικα τι κανατε.?βρηκατε σπιτι.?αν ναι σε ποια περιοχη και ποσο.?
Εγω οσον αφορα αυτο το θεμα σταθηκα ιδιαιτερα τυχερος,καθως βρηκα δυαρι μεγαλο,επιπλωμενο με ηλεκτρικα μεσα(απο πλυντηριο μεχρι τηλεοραση),μονο 300Ε...βεβαια επσακσα πολυ ,αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε πιστεβω.Βεβαια υπαρχει ενα μικρο "αλλα" στην ολη ιστορια.Η πολυκατοικια στην οποια θα μενω,επειδη ακομα δεν εχει τελειωσει(ειναι καινουργια),θα παραδωθει μεσα Οκτωβρη,οποτε θα αναγκαστω για λιγες μερες να μενω σε ξενοδοχειο...Η τοποθεσια παντως για οσους ξερουν ειναι στην περιοχη Αλωνακι.

Σαβ, 06 Σεπ 2008 9:50 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

smart5212 έγραψε:
Επειδη στην Σαμο εχει 13% ΦΠΑ αντι για το 19,συμφερει να κανουμε τις αγορες μας εκει.?Ας πουμε εγω που ειμαι απο Αττικη(Λαυριο),και εχουμε 19 % ΦΠΑ,με συμφερει να αγορασω τον υπολογιστη απτην Σαμο.
Καλωσόρισες κι από εμένα αγαπητέ smart5212! Και καλές σπουδές σου έυχομαι! Γενικώς στα νησιά ισχύει το 13% ΦΠΑ, και συμφέρει σε ορισμένα είδη, απλώς δεν έχεις πολλές φορές την ποικιλία που θα έβλεπες σε μια Αθήνα π.χ... Καλύτερα ας σου απαντήσουν και για Σάμο τα παιδιά που σπουδάζουν εκεί! Άντε, αφού είσαι και από Λαύριο (εγώ Μαρκόπουλο μένω) να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι π.χ. σε διακοπές! drink some beer Cool (από τώρα χριστουγεννιάτικα meetings σκέφτομαι, όλο βιαστικός Poke Tounge )

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:15 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895

smart ego na deis poso tyxeros stathika. o xaderfos m pantrefike samiotisa apo karlovasi kai etsi de xriastike na pao kan samo na vro spiti m vrike aftos sto defterolepto . Simiosi o xaderfos einai arxitektonas mixanikos sto EMP.Re king esy pou eisai kai 4 etos gia pes m kati pragmatika den sas mathenoun sti sxoli na synarmologite pc"?
Kai kati allo mporei kanenas sas na hakarei online games? Apo oti xero xriazete kales gnoseis programatismou kai kryptografisis kai ap oti eida kryptografisi exei os mathima epilogis

Note SRY pou egrapsa aglika dn tha xanaginei

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:27 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Παιδιά βλέπω το τόπικ έχει ζωντανέψει, μόλις μαζευτείτε όλοι στη Σάμο κανονίστε καμιά συνάντηση αλα MyAegean! Wink

Kαλή χρονιά να έχετε όλοι και περιμένουμε νέα σας!

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:36 pm

smart5212
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
19

Εγινε inertia.Αν το καφεδακι δεν το πιουμε στην Σαμο,θα το πιουμε στην Αττικη.(χαχαχα)
Legend-x,δεν ξερεις σε ποια περιοχη,ή ποσο κανει το ενοικειο.?ασχετο,ποτε θα πας για την εγγραφη.?

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:47 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895

16 σεπτεμβριου μόλις ανοίξουν εσυ? Το ενοίκιο είναι περίπου στα 280 Ε και μου είπε ο ξάδερφος ότι θα βαρεθώ να το καθαρίζω!!! Αυτά ξέρω θα σου πω περισσότερα όταν το δω και εγώ.

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:52 pm

smart5212
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
19

Αντε καλοριζικο λοιπον.!!!
Ρε συ εγω δεν ξερω ακομα,αλλα μαλλον δεν θα κατεβω για εγραφη.
Λεω να κανω εξουσιωδοτηση σε εναν φιλο μου,και να παει εκεινος να μου κανει την εγγραφη(θα παει Σαμο να παρουσιασει μια εργασια σε κατι καθηγητες*ειναι στο τμημα Στατιστικης).
Ετσι λεω να κατεβω μετα κατευθειαν,κατα τις 5 οκτωβρη,που θα αρχισουν και τα μαθηματα....

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Καρλοβασι Αεροδρομιο 6/4 Aegean 8 και...

από geo7
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ Απαντήσεις: 5

Κυρ, 18 Μάρ 2012 1:48 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics