Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων...

τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων

Συγγραφέας Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων...

Κυρ, 07 Σεπ 2008 6:21 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Σαμο να ερθετε μια εβδομαδα πριν αρχισουν τα μαθηματα για να μαθετε λιγο τι παιζει εδω περα και να δειτε τι μπορει να χρειαστειτε για τα σπιτια σας και για να γνωριστειτε καλυτερα.

Εδω το ΦΠΑ ειναι λιγοτερο ναι, αλλα πληρωνουμε μεταφορικα (τα φερνουν Σαμο) αρα οι τιμες ειναι οι ιδιες περιπου με την Αθηνα. (ισως και πιο ακριβα)

Αν καποιος θελει να φτιαξει υπολογιστη, εννοειται πως θα τον παραγγειλει απο e-καταστημα και οχι απο εδω επειδη δυστυχως εδω εχει πολλους κερδοσκοπους.

Οχι, δεν σε μαθαινουν στη σχολη να συναρμολογεις υπολογιστη, αλλα ουτε και πρεπει να σε μαθουν. Αλλα θα ειναι μεγαλη ντροπη (για μενα τουλαχιστο) να τελειωσει ο οποιοσδηποτε σχολη πληροφορικης και να μην ξερει να φτιαξει ενα υπολογιστη.

Κυρ, 07 Σεπ 2008 9:47 am

smart5212
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
19

ΟΚ,King_Of_Cats σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες...

Κυρ, 07 Σεπ 2008 12:14 pm

Adalon
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
28

Μην περιμενετε οτι επειδη μπηκατε στην ταδε σχολη θα γινετε και expert στο αντικειμενο αυτο.Η σχολη προσφερει καποιες γνωσεις και κινητρα αλλα απο κει και υστερα ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος το ποσο του αρεσει το αντικειμενο και ποσο θα ασχοληθει μαζι του.

Κυρ, 07 Σεπ 2008 7:08 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Adalon έγραψε:
Μην περιμενετε οτι επειδη μπηκατε στην ταδε σχολη θα γινετε και expert στο αντικειμενο αυτο.Η σχολη προσφερει καποιες γνωσεις και κινητρα αλλα απο κει και υστερα ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος το ποσο του αρεσει το αντικειμενο και ποσο θα ασχοληθει μαζι του.
+1!
Ισχύει πολύ αυτό, το προσωπικό ενδιαφέρον και διάθεση είναι πολύ βασικό σε ό,τι μαθαίνεις πιστεύω, τίποτε δεν μπορεί να σου 'φυτρώσει' από μόνο του, αν δεν υπάρχει το προσωπικό effort για αυτό! Big Ups

Δευ, 08 Σεπ 2008 11:30 am

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

smart βρήκα άλλο σπίτι είναι διαμέρισμα δυάρι επιπλομένο με ηλεκτρικα τα πάντα μεσα 350Ε σε καντρικο δρομο κοντα σε μια εκκλησία Ίσως είναι λίγο ακριβώ αλλά άξιζε τα λεφτά του
Κάτι άλλο τώρα άσχετο όποιος ξέρει ας κάνει τον κόπο να απαντήσει οι καταλήψεις συνήθως κρατάνε αρκετό καιρό και πόσο. Επίσης υπάρχει περίπτωση μιας και είπατε οτι συζητάτε για κατάληψη να αρχίσουν και μόλις αρχίσουν τα μαθήματα? ΤΗΧ ΑΝΥWAY

Δευ, 08 Σεπ 2008 4:18 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Δεν γνωριζει ακομη κανεις τιποτα για καταληψεις. Τουλαχιστο ο κοσμος μαλλον δεν ειναι διατεθημενος να χασει και αλλο χρονο απο τις σπουδες του.

Δευ, 08 Σεπ 2008 6:03 pm

sirah90
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 06, 2008
5

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ? LEGEND ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ 180Ε ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!
Α, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ DIOGO ΚΑΙ BELLUCI ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΤΑ KAI ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Cool

Δευ, 08 Σεπ 2008 8:12 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Τι εννοείς ότι δεν είσαι άνετος?

Τρι, 09 Σεπ 2008 10:15 am

sirah90
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 06, 2008
5

Κοίτα, μια γκασρονιέρα έχω στην οποία μπορώ όμως να εξυπηρετηθώ. Δεν είναι δυάρι ή τριάρι. Αυτό εννοώ! Ωστόσο τη δουλειά μου μπορώ να την κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα εκεί μέσα! King, όταν λες ότι πρέπει να παραγγείλουμε από αλλού υπολογιστή τι εννοείς? Ένας γνωστός μου μου είπε ότι ξέρει ένα κατάστημα στο καρλόβασι που έχει ότι τους ζητήσεις.
Μου είπε ότι κάτι παραπάνω από 1000Ε θα μου στοιχίσει για να φτιάξω έναν desktop! coctails cheers

Τρι, 09 Σεπ 2008 1:21 pm

smart5212
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
19

kai gw tlk pou lew na parw desktop,opws t thelw(pira idees apo plaisio,e-shop)paei 1000-1500.kostizei omws poli.!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Καρλοβασι Αεροδρομιο 6/4 Aegean 8 και...

από geo7
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ Απαντήσεις: 5

Κυρ, 18 Μάρ 2012 1:48 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics