|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
Κοίτα από τι στιγμή που θες ΚΑΙ οθόνη και tower ΚΑΙ 1200 ευρώ όριο τα πράγματα στενέυουν.
Οντως πάντως η 4850 είναι μια πολύ καλή λύση και μπορείς με τη διαφορά να εξοικονομήσεις μια 22αρα οθόνη που θα είναι πολύ καλύτερη από τη 19αρα.
Παιδιά που μένετε???
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Παιδες, απο θεμα gaming, δεν κατεχω και πολυ, και σε θεματα καρτων απλα επελεξα μια σχετικα σωστη και καλη asus και ATi
Οσο αφορα τους δισκους, ειναι 2 προφανως για RAID 0! Για να σου κανει τους μισους χρονους σε οτι δηποτε. Απο boot μεχρι φορτωμα προγραμματων.
Προτιμω να κανω ενα σωστο RAID συστημα παρα να εχω λιγο καλυτερη καρτα γραφικων.
Οι μνημες DDR3 ειναι εκτος απο πιο γρηγορες στο timming, και tripple channel. (Δηλαδη, απλα πολυ πιο γρηγορες) Αν καποιος επιλεξει DDR2 δεν θα εκμεταλλευτει πληρως την επεξεργατσικη ισχυ του CPU του.
Οι DDR2 ειναι οσο πιο φθηνες απο ποτε. Αγοραστε τωρα, με τα κιλα, αν εχετε παλιες μητρικες. Εγω απλα περιμενω να κυκλοφορησουν οι μητρικες με τα X58 chipset της intel που εκει αναγκαστικα αγοραζεις DDR3.
Οσο αφορα τις τιμες, αφου τα παιδια θελουν τωρα PC, τους ειπα ενα συνολο για να τους κρατησει αρκετο καιρο μεχρι να το βαρεθουν.
Με 1200 ευρο οριο, δεν μπορουσα να τους πω για 22' ιντζων οθονη.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σας ευχαριστουμε πολυ παιδες για τις πληροφοριες.Εγω βρηκα σπιτι στην περιοχη Αλωνακι(κοντα στην ΔΕΗ ).Ειναι καινουργια η πολυκατοικια(ακομα δεν εχει τελειωσει).
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Κι εγώ πέρασα στην σχολη μηχανικών πληροφοριακών συστημάτων και έχω βρει σπίτι στον δρόμο που ανεβαίνουμε (από την πλευρά του Νέου Καρλοβασίου) ,που είναι το γεφυράκι προς το Μεσαίο Καρλόβασι...Σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις πληροφορίες τις οποίες είχατε δώσει παραπάνω..Έρχομαι την Τέταρη 17/09 για την εγγραφή...
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
|
|
Παντως ρε παιδια ειναι πολυ ευχαριστο που σαν μελλοντικοι φοιτητες της σχολης μας ψαξατε και βρηκατε πληροφοριες μεσω αυτου η οποιουδηποτε forum. Πρεπει να πω πως μονο φετος το παρατηρησα αυτο για τη σχολη μας.
Εδω φαινεται ποιοι πραγματικα ενδιαφερονται με το θεμα "πληροφορικη"?
Ειναι η εξελιξη της νεολαιας? Φυσικη περιεργεια?Οπως θελετε ονομαστε το. Ειναι πραγματικα ωραιο να βλεπεις ατομα να ενδιαφερονται τοσο πολυ για τη σχολη τους πριν ακομη πατησουν ποδι στη Σαμο.
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Προσωπικά από τότε που το τμήμα το 2002 έγινε πολυτεχνειακό, έπαψε να με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο.Άλλωστε για να πας στο συγκεκριμένο τμήμα κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να έχεις την τρέλλα λίγο για τους υπολογιστές μέσα σου
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
|
|
Θα συμφωνησω με τον νεοεισερχομενο micha89. Ισα ισα που νομιζω πως αν ειναι καποιος τελειως ασχετος με το αντικειμενο, η ουτε θα ενδιαφερθει ποτε να μαθει εστω τα βασικα θα επρεπε να μην τον δεχονται στη σχολη, και γενικοτερα να υπηρχε ενα πιο σωστο συστημα εισαγωγης σε ολες τις σχολες Πληροφορικης.
Για να μπει καποιος σε σχολη πληροφορικης και να βγει σωστο πτυχιουχος επιστημονας πρπει να ξερει τουλαχιστο καλα αγγλικα και να εχει μια ιδεα για το τι εστι υπολογιστης.
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Σίγουρα και πες ότι τα αγγλικά μαθαίνονται, η τρέλλα με τους υπολογιστες δεν μαθαίνεται αλλά τις περισσότερες φορές είναι έμφυτη  Άλλο να λέμε θέλουμε να ασχοληθούμε με υπολογιστές επειδή έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και άλλο να ασχολούμαστε από παιδιά με το αντικείμενο επειδή ρέει στο αίμα μας...  Και ειδικά η συγκεκριμένη σχολή είναι ιδιαιτερα ψαγμένη από αυτά που έχω δει...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Προσωπικά εγώ μόνο σχολές Πληροφορικής δήλωσα στο μηχανογραφικό. Παιδιά, δεν ξέρω για εσάς αλλά ακόμα και τα μαθήματα μέσα στη Σχολή πιστεύω δε θα μου φαίνονται σαν αγγαρεία(εκτός από Μαθηματικά, Φυσική κλπ).
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου σ' αυτό το οποίο λες...Όλα τα μαθήματα τα βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέροντα, βέβαια όλα αυτά είναι θεωριές και μιας και είμαστε σε μια πρακτική σχολή ας περιμένουμε να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη.
Σε ποιες περιοχές νοικιάσατε οι καινούργιοι σπίτι αλλά και οι παλιοί που μένετε?Βέβαια, έχει ψιλό αναφερθεί το συγκεκριμένο θέμα αλλά ας μιλήσουμε πιο συγκεκρίμενα
|
|
|
|