|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
την καλησπέρα μου και πάλι...!!!
βλέπω το topic έχει πολύ κίνηση..!!!
καιρό είχα να δω τι παίζει..
anyway...
όσο αναφορά για τον Acer που είχα πει παλιότερα και που απάντησε ο φίλος μου, ένα έχω να πω:
ιδανικό desktop replacement
φυσικά ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες...
και είναι καθαρά η δική μου γνώμη για την κούκλα μου!
ωραίο το Καρλόβασι... πρέπει να το ομολογήσω αυτό...
και με ωραίο κόσμο..!!!
από όλες τις πλευρές...
δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο "αφιλόξενοι άνθρωποι" που είχα ακούσει κάποτε για τους Σαμιώτες...
ένα ξέρω: οι άνθρωποι που γνώρισα και είδα είναι όλοι τους εξαιρετικοί!
μάλιστα από ένα γνωστό εκεί βρήκα και τελικά το σπίτι..
περιοχή "Αλωνάκια" όπως είπε και κάποιος πριν...
εκεί πίσω από την ΔΕΗ...
ακόμη φτιάχνεται όμως...(δυστυχώς).. ελπίζω να είναι έτοιμο σύντομα...
ένα παράπονο έχω: ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΝΟΙΚΙΑ!
350 ρε παιδιά? Στην Σάμο? 350 πληρώνει ο φίλος μου για διαμέρισμα στην Καμάρα!
ένα "σπίτι" (κανονικό όμως με 4 δωμάτια είδα) των 230...
αλλά ήταν ετοιμόροπο... άσε που θα έριχνες και πολύ χρήμα για να το κάνεις "σπίτι"...
μου είπαν ότι ήρθαν πολλοί φέτος (στρατιωτικοί, φοιτητές, δάσκαλοι κτλ. και ανέβηκαν τόσο πολύ...
τέσπα, έχει χάρη που το διαμέρισμα είναι καινούργιο...!
έχει και εξαιρετικό κρασί.. αλλά φαντάζομαι αυτό το ξέρετε ήδη...!
αυτά τα νέα παιδιά..
26 του μήνα θα κατέβω για την εγγραφή..(μόνο τότε βρήκα πτήση, αλλιώς έπρεπε να μπώ λίστα αναμονής και δεν συμαζεύεται...!)
αλήθεια, γνωρίζει κάποιος για το φετινό αριθμό των πρωτοετών...???
thanks in advance...
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Εγώ μόλις γύρισα αθήνα από Σάμο που πήγα και γράφτηκα εχθές στην σχολή..
Στην σχολή φέτος μπήκαν 162 άτομα από τις πανελλαδικές, αλλά άκουσα ότι θα μείνουν γύρω στους 80 γιατί οι υπόλοιποι φεύγουν με μεταγγραφές...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αντε ρε παιδια...Καιρο ειχε να παρει το topic αυτο φωτια...
Τωρα και γω εχω να σας ρωτισω....,λοιπον.
1)micha89 ...Γ πες κανενα νεο περι της εγγραφης...Πως τα δες τα πραγματα.?Εγω δυστυχως δεν μπορεσα να παω για εγγραφη(εκανα εξουσιωδοτηση)
2)kotsos_licious .?μ φενεται οτι εχω ευχαριστα νεα.Λογικα θα μαστε εκτος απο συνφητητες και γειτονες και μπορει και στην ιδια πολυκατοικια.κ εμενα ειναι στην περιοχη Αλωνακι(πισω απτην ΔΕΗ)/η πολυκατοικια ειναι καινουργια και ετοιμοπαραδοτη στις 15 Οκτωβρη.Επειδη τα στοιχεια συμπιπτουν πες μου το ονομα του ιδιοκτητη για να το διαλευκανουμε το θεμα...
|
|
|
|
| |
|

Adalon
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
28
|
|
Τα ενοικια δεν ειναι καθολου ακριβα στο Καρλοβασι.
Αν παει καποιος να ψαξει στα μεσα Σεπτεμβριου για σπιτι πχ,λογικο ειναι να βρει μονο αυτα που δεν εχουν νοικιαστει,δηλαδη τα ακριβα και οχι τοσο καλα(απο αποψη αποστασης απο την σχολη).
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και γω παντως για να ειμαι ειλικρινης καθολου ακριβα δεν τα θεωρω...Μπορει οντως σε αλλες περιοχες τα ενοικια να ειναι πιο φθηνα.Παντως απο σα ξερω απτον αδερφο μου π σπουδαζε στην Αλεξανδρουπολη,εδινε 280 για ενα ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ενω εγω βρηκα με 300 δυαρι επιπλωμενο...Νομιζω οτι ειναι εμφανης η διαφορα....
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
καλησπέρα και πάλι....
νομίζω ότι θα διαφωνήσω στο θέμα των ενοικίων...
350 μου ζήτησε για ανεπίπλωτο δυάρι (ένα δωμάτιο με μία σαλοκουζίνα, αρκετά μεγάλο...) και 400 με επιπλωμένο (χωρίς σαλόνι και γραφείο)...
anyway, το έκλεισα το σπίτι, φυσικά χωρίς έπιπλα γιατί πραγματικά δεν συμφέρει επιπλωμένο...
smart5212: ναι μάλλον θα είμαστε μαζί....
τώρα το θέμα είναι ότι μπορεί και να μην καταλάβουμε ο ένας τον άλλο.... ελπίζω να μην συμβεί αυτό...
δες το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα....
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
smart5212: Εντάξει ήρεμα ήταν τα πράγματα, απλά το θέμα είναι ότι αυτοί που θα μείνουν για ακόμη μια χρόνια είναι λίγοι.Χαρακτηριστικά όταν πήγα εγώ είχαν πάει εάν δν κάνω βέβαια λάθος 12 ή 14...από τους οποίους οι 2 θα μέναμε στην σχολή.Βέβαια στην γραμματεία μου είπαν ότι θα είμαστε 80 άτομα...Για να δούμε..
Εγώ πάλι νοίκιασα όπως είχα ξανά πει ένα δυάρι το οποίο είναι πολυ ευρύχωρο και μερικώς επιπλωμένο 3ετίας 250ευρώ.Και μάλιστα τα ηλεκτρικά (κουζινάκι,ψυγείο) μου τα έβαλε καινούργια.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Για και από μενα κι εγώ έκανα την εγγραφή στο τμήμα και μου φάνηκε καλό το ένα απο τα κτιρια που θα κανουμε μάθημα. Τώρα εγώ ακουσα ότι θα είμαστε στο τμήμα 60 άτομα και κάτι αλλο. Μήπως ξέρει κανεις πότε βγαίνει το προγραμμα(μαθήματα καθηγητές ώρες διδασκαλίας κτίρια) για τα μαθήματα και αν έχει βγει απο ποια σελιδα μπορω να το πάρω γτ μεχρι στιγμης δεν το έχω βρει πουθενά. Επίσης τα μαθήματα του α΄εξαμήνου πρέπει να τα δηλώσουμε καπου ή απλα πάμε και τα παρακολουθούμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άκουσα για καταλήψεις μέσα στο Νοέμβριο ξέρει κανείς τπτ πάντως λένε ότι Αθήνα και Θεσσαλονίκη βράζουνε.
Υ.Γ 350Ε εγώ βρήκα σπίτι δυαρι επιπλομένο πολλά ειναι? Δεν νομίζω
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Legend-x έγραψε:
Επίσης τα μαθήματα του α΄εξαμήνου πρέπει να τα δηλώσουμε καπου ή απλα πάμε και τα παρακολουθούμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
Με την εγγραφή σου στο τμήμα δεν σου δώσανε να κάνεις μια αίτηση με τα μαθήματα του α' εξαμήνου, εκτός και εάν ρώτησες κάτι άλλο και κατάλαβα λάθος.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
οκ για τα μαθηματα αλλα το προγραμμα σας ηρθε στο mail sas αν ναι στειλτε το σε pm plz
|
|
|
|