|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
Στο λιμάνι είναι ένα κτίριο αυτό που είναι λίγο παρακάτω από την Εστία με μία αίθουσα που ονομάζεται "Αθηνά".Ολα τα μαθήματα του πρώτου έτους γίνονται εκεί.
Ολες οι υπόλοιπες αίθουσες γίνονται σε αυτό που λέμε "Σχολικό" το οποίο είναι ένα σχολείο στο μεσσαίο Καρλόβασσι.Τα εργαστήρια γίνονται κάτω από την γραμματεία.
Για το καλωσόρισμα θα ενημερωθείτε αφού ξεκινήσουν νομίζω τα μαθήματα.
Οτι άλλες απορίες έχετε πείτε.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Δηλαδή εμείς θα κάνουμε μαθήματα θεωρίας στο αθηνά και εργαστήρια στο λυμπέρη?και κάτι αλλο mystery το πρόγραμμα για το πρώτο έτος μήπως ξέρεις πότε θα το βγάλουν?
|
|
|
|
| |
|

Nito
Μεγάλο μολύβι

Oct 19, 2007
70
Τόπος: Σάμος
|
|
Legend-x έγραψε:
Δηλαδή εμείς θα κάνουμε μαθήματα θεωρίας στο αθηνά και εργαστήρια στο λυμπέρη?και κάτι αλλο mystery το πρόγραμμα για το πρώτο έτος μήπως ξέρεις πότε θα το βγάλουν? |
Καλησπέρα και από μένα. Νομίζω ότι το πρόγγραμμα του πρώτου "6μηνου" το μοιράζουν κατά την εγγραφη.
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Όχι δεν το μοιράσανε γιατί δεν είχε οριστικοποιήθει όπως μου είπανε από την γραμματεία.
|
|
|
|
| |
|

Nito
Μεγάλο μολύβι

Oct 19, 2007
70
Τόπος: Σάμος
|
|
παράξενο γιατί το είδα πριν καμια εβδομάδα να κυκλοφορεί!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
την Παρασκευή που θα πάω για εγγραφή θα δώ...
don't worry....!!!
<<<< b e a UTIFUL! >>>
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Παιδες οταν ερθετε με το καλο, θα σας γραψουμε εμεις στην σχολη, απλα πειτε μας ποτε ερχεστε και θα σας κανονισουμε. Παρτε ενα τηλεφωνο εμενα η τν Mystery Orange
Ηδη εγραψα τον φιλτατο Legend-X και γνωριστηκαμε.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Παιδιά κανονίστε να ΄βρεθούμε και στείλτε οι του πρώτου εξαμήνου τα msn σας σε pm αν έχετε κ αν θέλετε
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Σημερα εγραψα και τον Kotsos_licious.
|
|
|
|
| |
|
|
|
τι λέει παιδιά? κι εγώ πρωτοετής είμαι......έκανα την εγγραφή πριν λίγες μέρες......να κανονίσουμε καμμιά συνάντηση μια-δυό μέρες πριν ξεκινήσουμε.....τα λέμε σε λίγο καιρό
|
|
|
|