|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Ωραία τα λέμε εκεί...
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
λοιπόν παιδιά....
όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε η φοιτητική μας ζωή έχει αρχίσει πλέον και επίσημα...!!!
οπότε εύχομαι σε όλους καλά φοιτητικά χρόνια, με απίστευτο κέφι και διάβασμα που και που!!! (αστειάκι...!)
anyway...
με τα παιδιά από το forum γνψριστήκαμε...
είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία αφού έχουν αρχίσει δειλά δειλά και τα πρώτα μαθήματα να εκφράσει ο κάθε ένας την γνώμη του και τις πρώτες εντυπώσεις του για την νέα αυτή εμπειρία που θα βιώσει για τα επόμενα 5 τουλαχιστον χρόνια....
από την πλευρά μου οφέιλω να πω πως περίμενα περισότερα και τα πήρα ΟΛΑ...!
η σχολή και κάθε τι περιστρέφεται γύρω από αυτήν είναι εξαιρετικό....
νομίζω όμως ότι θα είναι αγένεια να μην αναφερθούμε στην πολύτιμη βοήθεια των μεγαλυτέρων (king και mystery)
ευχαριστούμε παιδιά...!!!
αναμένω σχόλια...!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mπράβο παιδιά! Είναι πραγματικά χαρά όλων όσων ασχολούνται με το MyAegean να βλέπουν πως οι στόχοι αυτής της ξεχωριστής κοινότητας εκπληρώνονται!
Εύχομαι το καλύτερο για όλους σας και το ΜΥ να μπορεί πάντα να σας βοηθάει φυσικά μέσα από τα πρόσωπα τα οποία πιστεύουν στη φιλοσοφία του!
Κing_of_cats και Μystery_Orange όλοι νιώθουμε περήφανοι που σας γνωρίζουμε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και γω με την σειρα μου θα συνμφωνισω με τον kotsos_licious....Μεχρις στιγμης ολα ειναι τελεια...(και αναμενονται και αλλα πολλα ~καλυτερα~ πραγματα)
*king και mystery ειστε απλα ΤΕΛΟΙΟΙ/χωρις εσας θα ειμασταν τελειως ψαρωμενοι...(χαχα)
και παλυ 10000000000000000000 ευχαριστω ΠΑΙΔΕΣ....!!!!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
micha???
legend???
.................
που χαθήκατε βρε????
μπέιτε και λίγο εδώ...!!!!
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Παιδες σας υπερευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα αυτα που εκανα τα θεωρω υποχρεωση μου.
Εαν θελουμε ενα καλυτερο πανεπιστημιο για τις επομενες γιενιες, ειναι χρεος μας να βοηθουμε και να συμμετασχουμε σαν ενεργοι φοιτητες σε ολα τα κοινα, να βοηθουμε οπου μας χρειαζονται και να ειμαστε σωστοι ακαδημαικοι πολιτες.
Οποιος χρειαζεται κατι η εχει αποριες ας επικοινωνησει μαζι μου.
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Ναι όντως χάθηκα λίγο αλλά βλέπεις έχω πάθει μια έλλειψη ύπνου  χαχαχαχα...
Θα ήθελα και εγώ με την σείρα μου να ευχαρίστησω τους μεγαλύτερους(king,mystery) για την υποδοχή την οποία μας κάνανε και για τις πληροφορίες τις οποίες μας δώσανε γύρω από διάφορα θέματα, τα οποία θέλαμε να ρωτήσουμε.
Και φυσικά όπως αναφέρεται παραπάνω η φοιτική μας ζωή ξεκινά και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δούμε όλες τις γλύκες της
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
βρε καλώς τον υπναρά τον micha...!
anyway...
μια χαρά τα λες...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Δυνατο πολυ το πρωτο ετος αυτη την χρονια...
Ελπιζω να παραμεινει δυνατο και για τα επομενα χρονια. Παιδες, καλη αρχη!!!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|