Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι αυτό το φόρουμ!!!!!!! - Να στηρίξουμε την προσπάθεια...

   
   

 Σχόλια, Επισημάνσεις, Βοήθεια για το website

 
Συγγραφέας Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι αυτό το φόρουμ!!!!!!! - Να στηρίξουμε την προσπάθεια...
 
       
Τρι, 21 Ιούν 2005 8:03 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Γεια και χαρά και πάλι σε όλους!

Προτείνουμε να τοποθετηθούν ΣΕ ΟΛΑ τα τμήματα του Πανεπιστημίου μας σύνδεσμοι/ γραφικά προς το site του MYaegean, για την περισσότερη γνωριμία και διαφήμιση! Προτείνουμε τοπικά σε κάθε τμήμα να ζητηθεί να υπάρχει στην πρώτη σελίδα, σε εμφανές σημείο ένας σύνδεσμος. μέχρι στιγμής οι εξής σελίδες-sites έχουν κάνει με επιτυχία αυτό:

Arrow http://www.syros.aegean.gr/
Arrow http://www.rhodes.aegean.gr/ptde/index.asp
Arrow http://www.aegean.gr/studentsgr.html

Φιλοδοξούμε στην περισσότερη συμβολή και δραστηριοποίηση και από το καθένα!!

Links μπορείτε να βρείτε στην εξής σελίδα: http://my.aegean.gr/web/symmetoxes.html

Και να μην ξεχνάμε και τις αφίσες!!! Τώρα έχουμε αναρτήσει ένα πρότυπο-template για να το χρησιμοποιήσετε και να ξεκινήσετε τις δικές σας προτάσεις δημιουργίες!!

Ακόμη, στα Ενημερωτικά Δελτία ( http://my.aegean.gr/web/newsletters.html ) υπάρχει και ένα Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε και προωθείται σιγά σιγά στα Μ.Μ.Ε!!

Η δύναμη είναι δική σας! Στηρίξτε το MY!! Συμβάλλετε ενεργά!Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τρι, 20 Αύγ 2013 9:39 am, 1 φορά
     
 
       
Παρ, 12 Αύγ 2005 12:19 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Επισκέπτης


Καταρχάς είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι σε αυτό το φόρουμ επιτρέπεται από τους administrators να ακούγουνται υβριστικά σχόλια από διάφορους χρήστες οι οποίοι βρίσκουν την ευκαιρία να εκφραστούν ανώνυμα με πολύ ασχημο τρόπο για συναδέλφους τους που συνδικαλίζονται - και έχουν κάθε δικαίωμα ως φυσικά πρόσωπα - με κάποια κομματική παράταξη .
Θέλω δηλαδή εν πρώτης να υπογραμίσω ότι το φόρουμ μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο άμα λείπουν αυτά τα νοσηρά παραδείγματα συναδέλφων οι οποίοι επιδεικτικά προσβάλουν τους ανθρώπους που προσπαθουν να φτιάξουν έναν δικτιακό τόπο που μπορεί να φέρει σε επαφή πολλούς ανθρώπους του πανεπιστημίου μας του οποίου οι φοιτητές των Σχολών δεν σχεδόν καμία επαφή !!( πχ. πότε έγινε κάποια εκδρομή φοιτητών από το ένα νησί στο άλλο ??!! εκδρομή που θα μπορούσε να έχει και μορφωτικό αλλά και αθλητικό περιεχόμενο.)
Επιπλέον το συγκεκριμένο φόρουμ θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική βάση για να μπορεί ο νέος φοιτητής να συμβουλεύεται τους φοιτητές από τα μεγαλύτερα έτη και ενδεχομένως να αποφεύγει τις κακότοπιές στο νησι ( που είναι πολλές !!! δυστυχώς ), καθώς επίσης να ενημερώνεται και για τις δραστηριότητες του φοιτητικού συλλόγου.
Τέλος θα ήθελα να δώσω ένα φόρουμ- παράδειγμα το οποίο θα μπορούσε να παράδειγμα και για το δικό μας φόρουμ !!! ( www.cyclist.gr/friends )
Βασικά μόλις γράφτικα μέλος του φόρουμ και επειδή είμαι στη δουλεια και δεν μπορώ να δω τα μέιλ μου το ψευδώνυμο μου είναι JonnyCycler. από Σάμο .

Πάντως η πολιτιστική εβδομάδα ήταν καλή ότι μπορούσαν τα παιδιά έκαναν με τα μέσα που είχαν που ήταν πολύ λίγα!!! ,
θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη όμως πράγμα οπυ θα προσπαθηθεί για του χρόνου και με αυτό το φόρουμ !! Εγώ είμαι πολύ πρόθυμος να ασχολειθώ οπότε περιμένω ΠΜ απο τον αδμιν!!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια

     
 
       
Παρ, 12 Αύγ 2005 11:54 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Ο φίλος JonnyCycler με παράπονο έγραψε:
Καταρχάς είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι σε αυτό το φόρουμ επιτρέπεται από τους administrators να ακούγουνται υβριστικά σχόλια από διάφορους χρήστες οι οποίοι βρίσκουν την ευκαιρία να εκφραστούν ανώνυμα με πολύ ασχημο τρόπο για συναδέλφους τους που συνδικαλίζονται - και έχουν κάθε δικαίωμα ως φυσικά πρόσωπα - με κάποια κομματική παράταξη.

Θα ήθελα και πάλι να αναφέρω το πόσο δύσκολο είναι να συντονίζεις Χώρο Συζητήσεων και ιδιαίτερα σε κάποιο site το οποίο επιθυμεί να προωθήσει τον πλουραλισμό ιδεών αλλά και την ποιότητα της επικοινωνίας.
Οι πολιτικές απόψεις είναι καλό να ακούγονται, αλλά όντως θα πρέπει να μην υπάρχει φανατισμός. Το θέμα της "Ανωνυμίας" το συζητούμε έντονα και θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλες γνώμες των "επώνυμων" χρηστών.
Να αφήνουμε δηλαδή μόνο τους εγγεγραμένους να γράφουν posts? Σε όλες τις Συζητήσεις? Αν όχι, σε ποιες να είναι όντως ανοιχτό σε όλους?

Ο φίλος JonnyCycler ως ιδέα έγραψε:
...να φέρει σε επαφή πολλούς ανθρώπους του πανεπιστημίου μας του οποίου οι φοιτητές των Σχολών δεν σχεδόν καμία επαφή !!( πχ. πότε έγινε κάποια εκδρομή φοιτητών από το ένα νησί στο άλλο ??!! εκδρομή που θα μπορούσε να έχει και μορφωτικό αλλά και αθλητικό περιεχόμενο.)

Ο φίλος JonnyCycler ακόμη έγραψε:
...Επιπλέον το συγκεκριμένο φόρουμ θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική βάση για να μπορεί ο νέος φοιτητής να συμβουλεύεται τους φοιτητές από τα μεγαλύτερα έτη και ενδεχομένως να αποφεύγει τις κακότοπιές στο νησι ( που είναι πολλές !!! δυστυχώς ), καθώς επίσης να ενημερώνεται και για τις δραστηριότητες του φοιτητικού συλλόγου.

Ωραίες ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να προταθούν κατά τόπους και με προσωπικές πρωτοβουλίες μελών. Μην ξεχνάμε πως η Κοινότητα που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε εδώ δεν είναι και δεν θα πρέπει να στηρίζεται σε λίγους που σκέφτονται και υλοποιούν, αλλά σε όλους! Ο καθένας μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες βάσει των δυνατοτήτων του και να εξελίσσει την όλη προσπάθεια. Εδώ το επίκεντρο είναι οι χρήστες-η κοινότητα κι όχι οι διαχειριστές!!

Ο φίλος JonnyCycler για το θέμα της Πολιτιστικής Εβδομάδας έγραψε:
...θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη όμως πράγμα οπυ θα προσπαθηθεί για του χρόνου και με αυτό το φόρουμ !! Εγώ είμαι πολύ πρόθυμος να ασχολειθώ οπότε περιμένω ΠΜ απο τον αδμιν!!

Περιμένουμε φίλοι και φίλες γενικότερα περισσότερες και δυναμικότερες συμμετοχές. Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να βοηθήσουν περισσότεροι στην προσπάθεια. Σκεφτόμαστε ήδη περισσότερες ιδέες και υλοποιήσεις!
Ενδεικτικά για την Πολιτιστική Εβδομάδα: http://my.aegean.gr/politistiki

keep communicating!!

Wink

     
 
       
Σαβ, 13 Αύγ 2005 5:09 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


Χαίρομαι πολύ που η απάντηση σου ήταν άμεση !!! Laugh Happy
Εγώ είμαι πολύ πρόθυμος να βοηθήσω στο να γίνει κάτι καλό και να φτάσει το φόρουμ αυτό στα επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το αντίστοιχο του www.cyclist.gr/friends ( δεν ξέρω αν έριξες μια ματιά ή όχι ) .
Πιστεύω ότι η αρχή μπορεί να γίνει με την προσβασιμότητα του site δηλαδή αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο και αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αν λόγου χάρη το ονομάσουμε
www.my.gr/friends που σημαίνει ότι το site βαδίζει προς την ανεξρτησία του όχι από το myaegean αλλά από το να είναι τόσο μπερδεμένο ως υποκατηγορία!! Rolling Eyes
Επίσης μπορούμε πανεύκολα να το διαφημίσουμε μέσω τις κεντρικής σελίδας του πανεπιστημίου και απο τις σελίδες της σχολής ! ( πχ μπορεί να μπεί στο σημείο όπου έχει μείνει το Site της πολιτιστικής Confused )
Πιστεύω θα υπάρξει μεγάλη απήχηση αρκεί να χουμε όρεξη
Και στην Σάμο ( less civilized island !!! Evil or Very Mad ) το χρειαζόμαστε απιστευτα αυτό το φόρουμ!!

     
 
       
Σαβ, 13 Αύγ 2005 5:23 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


Embarassed ξέχασα να απαντήσω στις ερωτήσεις σου!!
Κατα την γνώμη μου θα πρέπει να μπορεί οποιοσδήποτε να δει οποιαδήποτε συζήτηση αλλά σε καμία περίπτωση να μην μπορεί ανώνυμα να γράψει οτιδήποτε !! Οι λόγοι είναι προφανείς νομίζω και πιστεύω ότι άν αυτό δεν γίνει τότε βαδίζουμε προς καταστροφή !! Mad
Επιλπλέον μπορεί να αφιερωθεί μια ξεχωριστή αστοπούμε στήλη για τα κομματικά ή αλλιώς θα ήταν καλύτερο να μην υπάρχουν καθόλου δεν νομίζω ότι είναι θα ήταν καλό να δημιουργούνται "ομάδες" μέσα σε μία ομάδα η οποία θα έχει πολιτιστικο - μορφωτικο - αθλητικο - μουσικό σκοπό! Poke Tounge
Θα χάσουμε απότην δύναμη που μπορούμε να έχουμε !! Cool
+ Για σκέψου τι μπορεί να γίνεται στην περίοδο πριν τις εκλογές!!!!! Rolling Eyes Mad Question Question

     
 
       
Σαβ, 13 Αύγ 2005 5:30 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


+ Μπορούμε να δημιουργήσουμε και Photo album του δικου μας site το οποίο θα περιλαμβάνει φοτο από εκδρομές και δραστηριότητες της κοινότητας μας !!! Poke Tounge Wink
Τέλος το φόρουμ με τα "αισθηματικά" νομίζω ότι είναι λίγο αποτυχημένο Rolling Eyes και αναφέρεται μόνο στους ανώνυμους χρήστες οι οποίοι όπως προείπα δεν πρέπει να υπάρχουν!!
Άλλος κανείς τις ιδέες του !?

     
 
       
Σαβ, 13 Αύγ 2005 6:05 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


Αααα!! Ξέχασα !!
πιστεύω ότι NO GREEKLISH ακόμη και από τους αδμίν !?? Laugh
Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεστραβώνεται κάποιος για να δει τις συζητήσεις λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει ο χρήστης που γράφει Laugh ! Κάποιες εξαιρέσεις να γίνονται μόνο όταν κάποιος γράφει απότο εξωτερικό ( Αν πχ κάνει κάποιος ERASMUS Poke Tounge στο εξωτερικό και δεν έχει μεταφραστη και θέλει να μας αφηγειται τις εμπειρίες του !)

     
 
       
Δευ, 15 Αύγ 2005 1:11 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Φίλε καλωσόρισες και επίσημα στο site, και με χαρά βλέπουμε μια δραστηριοποίηση, καθώς τον τελευταίο καιρό επικρατεί μια αδράνεια ("=inertia")....

Οι προτάσεις σου και οι θέσεις σου όπως και οι συζητήσεις που έγιναν και στην μικρή μας συνάντηση-συνέλευση που έγινε φέτος στην Πολιτιστική (και έχουν καταγραφεί σε πρακτικά) θα συζητηθούν περισσότερο προς τον ερχομό της νέας χρονιάς, που όπως προείπα προσδοκούμε να εξελίξει περισσότερο τη δραστηριότητα.

Θα ξεκινήσω μερικές αναφορές απαντώντας πρόχειρα στις θέσεις σου, χωρίς να σημαίνει πως αποτελούν και τελικές θέσεις της δραστηριότητας.
Σχετικά με το θέμα του domain name, πιστεύω πως προς το παρόν είναι το καταλληλότερο, καθώς συνδέεται με το κόμβο του Πανεπιστημίου (http://MY.aegean.gr) και δηλώνεται ένας διαχωρισμός μεταξύ του My+Aegean, ύποδεικνύοντας το ότι επιθυμούμε να φτιάξουμε μια πύλη "...δικό μου Παν. Αιγαίου" για τον καθένα, πιο οικεία.

Ο φίλος JonnyCycler προτείνοντας έγραψε:
Επίσης μπορούμε πανεύκολα να το διαφημίσουμε μέσω τις κεντρικής σελίδας του πανεπιστημίου και απο τις σελίδες της σχολής ! ( πχ μπορεί να μπεί στο σημείο όπου έχει μείνει το Site της πολιτιστικής)

Έχουμε ήδη στείλει ένα Email στην Υπηρεσία Πληροφορικής & Επικοινωνιών για να μπουν σύνδεσμοι σε όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου προς το MY και η σελίδα απ'όπου μπορεί κανείς να βρει links-γραφικά: http://my.aegean.gr/web/symmetoxes.html
Από εκεί κι έπειτα και επειδή δεν μπορούμε να ασκούμε συνεχώς πιέσεις, μένει και παιδιά στο κάθε τμήμα/νησί και μέσω των Δ.Σ. Φοιτητικών Συλλόγων να ζητήσουν να μπει στο τμήμα τους αντίστοιχο link. Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Ρόδο προς ευχάριστη έκπληξή μας έχει ήδη εισάγει Link χωρίς δική μας πρωτοβουλία!

Ο φίλος JonnyCycler προτείνοντας ακόμη έγραψε:
Κατα την γνώμη μου θα πρέπει να μπορεί οποιοσδήποτε να δει οποιαδήποτε συζήτηση αλλά σε καμία περίπτωση να μην μπορεί ανώνυμα να γράψει οτιδήποτε !! Οι λόγοι είναι προφανείς νομίζω και πιστεύω ότι άν αυτό δεν γίνει τότε βαδίζουμε προς καταστροφή !!

Εδώ θα περιμένουμε κι άλλες γνώμες μελών, ενώ θα το δούμε περισσότερο με το καλό όταν ξεκινήσουμε και βρεθούμε κι από κοντά όλοι. Το λαμβάνουμε σοβαρά υπ'όψιν.

Για το θέμα του Photo Album, πιθανώς να γίνει μια αναβάθμιση της υπηρεσίας σύντομα, περιμένουμε γνώμες και προτάσεις. Προς το παρόν, η δομή των άλμπουμ είναι ως εξής:

1)Αλμπουμ μελών (εδώ μπορούν να δημιουργηθούν και νέα υπο-άλμπουμ, ενδεικτικά υπάρχουν μερικά)
Στο χώρο αυτό υπάρχει μια ελευθερία από πλευράς θεματολογίας, και τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν διάφορες φωτό.

2)Διάφορα
Εδώ υπάρχουν τα εξής υπο-άλμπουμ:
i)Πάρτυ κ.λ.π (φωτό & στιγμιότυπα από Parties)
ii)Ανά νησί συμμετοχές (φωτό και όμορφες περιοχές από τα διάφορα νησιά του Πανεπιστημίου)
a)Σύρος
b)Σάμος
c)Χίος
d)Ρόδος
e)Λέσβος
και τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν φωτό σχετικές με τις ατίστοιχες θεματικές κατηγορίες!

3)Πολιτιστική Εβδομάδα
Αλμουμ αφιερωμένα για στιγμιότυπα από την κάθε Πολιτιστική Εβδομάδα, όπου τα μέλη τοποθετούν φωτό!

4)MYaegean Γενικά
Εδώ υπάρχουν μερικές φωτό ή άλλες δημιουργίες σχετικές με τη δραστηριότητα, συμπληρωματικές με το χώρο υποστήριξης-συμμετοχής!

Περιμένουμε ωστόσο και άλλους να συμβάλλουν ενεργά καθώς μέσα από το "Feedback" αυτό βοηθούμε γενικά στην βελτίωση της κοινότητάς μας!
μην ξεχνάμε πως το MYaegean γεννήθηκε και ωριμάζει, όσο ώριμοι είμαστε και το αγαπούμε όσοι συμβάλλουμε ενεργά σε αυτό!

Περιμένουμε απόψεις, γνώμες, σ-υ-μ-μ-ε-τ-ο-χ-έ-ς !! και στο myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr
keep up! Wink

     
 
       
Τρι, 20 Σεπ 2005 7:39 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


oxin_rain
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Mar 10, 2005
19


Μια άλλη καλή ιδέα πιστεύω θα ήταν ενα My aegean internet radio, οπου όποιος χρήστης ήθελε, θα μπορούσε να κάνει την δικιά του εκπομπή! βλεπε jetcast plugin για winamp κτλ! απαραίτητη προυπόθεση βέβαια, μία καλή σύνδεση! έτσι απο εργαστήρια θα μπορύσε ο καθένας να ακούσει!

     
 
       
Παρ, 23 Σεπ 2005 1:17 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Shiroi_Kumo
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Mar 20, 2005
77


oxin_rain έγραψε:
Μια άλλη καλή ιδέα πιστεύω θα ήταν ενα My aegean internet radio, οπου όποιος χρήστης ήθελε, θα μπορούσε να κάνει την δικιά του εκπομπή! βλεπε jetcast plugin για winamp κτλ! απαραίτητη προυπόθεση βέβαια, μία καλή σύνδεση! έτσι απο εργαστήρια θα μπορύσε ο καθένας να ακούσει!

Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει που δεν έχει bandwith, αν μπει και shoutcast ή κάτι παρόμοιο δεν θα μείνει τπτ.

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας ''Όλα είναι δρόμο...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 03 Απρ 2019 10:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις προβολή της ταινίας ''Love actually''...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Παρ, 09 Δεκ 2016 1:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πως είναι η ζωή στη Σάμο τώρα;

Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ Απαντήσεις: 1

Κυρ, 07 Ιούν 2015 9:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή ντοκυμαντέρ Πέμπτη 15 Μαΐου -...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 14 Μάϊ 2014 4:14 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Το σώμα μας πρέπει να είναι σαν ένα π...

Συζήτηση: Επιστήμη, Τεχνολογία Απαντήσεις: 0

Πεμ, 27 Μάρ 2014 6:37 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics