Μιζέρια...

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας Μιζέρια...

Τετ, 24 Αύγ 2005 12:58 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

teo
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 31, 2005
51

Μιζερια!!!!Όλοι μας στα 1,2,3,4,5,...x χρόνια που σπουδάζουμε έχουμε περάσει στιγμές άπειρης μιζέριας.Αλλά πώς ορίζει ο καθένας μας την μιζέρια?Και ποία είναι η πιο μίζερη στιγμή που έχει περάσει ο καθένας?Προσωπικά θυμάμαι μία φάση(από πολλές!!!) 15 ήμερων με μία φίλη το μόνο που κάναμε από την στιγμή που ξυπνούσαμε μέχρι την ώρα που ξαναπέφταμε για ύπνο ήταν να παίζουμε ακατάπαυστα μπιρίμπα χωρίς να πολυμιλάμε!!!Για να ακούσω και άλλες τέτοιες ιστοριούλες...Μην ντρέπεστε... Laugh Η μιζέρια δεν είναι ντροπή... Wink Αρκεί να μην γίνει συνήθεια φυσικα!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed

Δευ, 29 Αύγ 2005 2:59 pm

jeewanas
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Apr 11, 2005
106
Τόπος: Σαλόνικα και τα μυαλά στα κάγκελα...

Για 2,5 μήνες... καθημερινά με ελαχιστές εξαιρέσεις... το καθημερινό μου πρόγραμμα αφορούσε:

- ξύπνημα στις 3 το μεσημέρι (βασικα έβαζα ξυπνητήρι να προλάβω τι λέσχη... όταν ήμουν πολύ κουρασμένος ξυπνούσα και 4 και 5...)
- φαι...
- υπολογιστης (ασχολιόμουν με ένα strategy game που παίζονταν online) και αν δε βαριόμουν εκανα έναν καφέ να πίνω κατά τη διάρκεια του λιωσίματος...
- κατα τις 8 ή 9 (όποτε πεινούσα) πάλι λεσχη για φαι (περιττό να πω ότι ουκ ολίγες φορές έχασα το βραδυνό επειδή απλά βαριόμουνα να πάω στη λέσχη)...
- και μετα... λιώσιμο μέχρι τελικής πτώσεως (λιποθυμίας κυριολεκτικά) τουτ' έστιν 6-7 και μερικές φορές 8 και 9 το πρωί και μετα ύπνος (μια φορά κοιμηθηκα 10:30 πάνω στο πληκρολόγιο)...

Confused Confused Confused

Προφανώς υπήρχαν εξαιρέσεις. Το άνω πρόγραμμα ήταν το τυπικο σε γενικές γραμμές. Όταν έκανα και άλλα... πράγματα αυτά ήταν: ποτό ή καφές με φίλους (1 ή 2 φορές τη βδομάδα) και κανα 3ωρο διαλέξεις στο πανεπιστήμιο (επίσης 1-2 φορές τη βδομάδα). Πάντως χαρακτριστικά θυμάμαι ένα διάστημα που είχα λεφτά και έτρωγα delivery οπότε έκανα... ίσως και 8 μέρες να βγω από το σπίτι... χωρίς να μιλήσω σε άνθρωπο... εκτός από κατι 5λεπτα στο κιν... τα οποία απεύφευγα επειδη αναγκαζόμουν να διακόψω το παιχνίδι. Shocked Shocked Shocked Shocked

Η απόλυτη μιζέρια ήταν...
Όταν τελικά έβγαινα με τους φίλους μου δεν έλεγα τίποτε άλλο εκτός απο τα νέα μου που είχα από το παιχνίδι Shocked Shocked Shocked ... με αποτέλεσμα να βαριούνται και να μην συζητάν μαζί μου!!! Έτσι αποφάσισα να τους βλέπω ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ COUNTERSTRIKE (άλλο δικτυακό game που παιζεται κυρίως σε lan - δηλ. αυτό του λάχιστον είναι πιο παρεΐστικο)

Αν αυτό δεν είναι μιζέρια τότε τι είναι!!!

Υ.Γ. Πραγματικά ένοιωσα αυτό που λένε... ότι ο Η/Υ καίει τον εγκέφαλο...

Τρι, 30 Αύγ 2005 4:51 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Εγώ πάω στο τρίτο έτος σπουδών αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι και πολλά απο τα δύο προηγούμενα... αλκοόλ... αλκοόλ... αλκοόλ... Α, το αλκοόλ ήταν αυτό που με έριξε απο το γκρεμό στις αρχές Ιουνίου και έσπασα το χεράκι μου... πλέον είμαι ο Ρόμποκοπ με μια ωραία λάμα και πέντε βιδούλες βιδωμένες στο κόκαλό... Μετά να δεις μιζέρια...

Προσοχή στους γκρεμούς!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics