Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Άντε και το πήραμε το πτυχίο..μετά; |
|
|
τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Άντε και το πήραμε το πτυχίο..μετά; |
| |
|

vagi
Ψαρούκλα

Jul 08, 2009
1
|
|
Kαλησπέρα..
Ψάχνω για μεταπτυχιακό και στην Ελλάδα έχω βρεί μόνο μια επιλογή..σχετικά με το σχεδιασμό.
Έμαθα για το τμήμα σχεδίασης διαδραστικών προϊόντων και συστημάτων ( ή κάπως έτσι)..
όποιος καλοθελητής μπορεί να μου δώσει πληροφορίες του τύπου..βαθμό δυσκολίας, τι παίζει με τις κατατακτήριες..και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..
Με μεγάλη μου λύπη είδα ότι φέτος έχασα την προθεσμία για την αίτηση και λέω να περιμένω του χρόνου (αξίζει;) ή να ψαχτώ για καμιά υποτροφία μπας και φύγω έξω;
Άβυσσος!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Vagi
A ..πραγματικά πολύ καλή δουλειά το site..
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
vagi έγραψε:
Kαλησπέρα..
Ψάχνω για μεταπτυχιακό και στην Ελλάδα έχω βρεί μόνο μια επιλογή..σχετικά με το σχεδιασμό.
Έμαθα για το τμήμα σχεδίασης διαδραστικών προϊόντων και συστημάτων ( ή κάπως έτσι)..
όποιος καλοθελητής μπορεί να μου δώσει πληροφορίες του τύπου..βαθμό δυσκολίας, τι παίζει με τις κατατακτήριες..και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..
Με μεγάλη μου λύπη είδα ότι φέτος έχασα την προθεσμία για την αίτηση και λέω να περιμένω του χρόνου (αξίζει;) ή να ψαχτώ για καμιά υποτροφία μπας και φύγω έξω;
Άβυσσος!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Vagi
A ..πραγματικά πολύ καλή δουλειά το site..  |
Vagi καλώς όρισες στην παρεούλα του Αιγαίου κι από εδώ!!!
Δεν θα σου απαντήσω με 100% σιγουριά, αλλά θα προσπαθήσω (ελπίζω κι άλλοι ό,τι βρουν επίσης) να σου δώσω μια μικρή 'ματιά' στο μεταπτυχιακό σχεδίασης του τμήματος ΜΣΠΣ τουλάχιστον, για το οποίο και ρώτησες κατά το ένα μέρος...
Σίγουρα δεν είμαι κατάλληλος για να σου απαντήσω "ναι" ή "όχι" στο να φύγεις εξωτερικό ή να παραμείνεις Ελλάδα. Σε περίπτωση που επιθυμείς να μάθεις περισσότερα ή να ακολουθήσεις το εν λόγω μεταπτυχιακό, ρίξε μια ματιά στον κορμό και περιγραφή των μαθημάτων:
http://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/ pms-shedi...maton.aspx
Αν προσέξεις, υπάρχει μια συνάφεια με τα μαθήματα του προπτυχιακού, και κατά κάποια ομολογία, αποτελεί ένα αρκετά "συμπυκνωμένο" πρόγραμμα του παραπάνω. Είναι ομολογουμένως αρκετά 'πλούσιο' και απαιτητικό, συνδυάζοντας πληθώρα θεματικών αντικειμένων σχετικά με σχεδίαση σε ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Κάτι που πρόσεξα από την σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Παράθεση:
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι 31 Αυγούστου 2009.
[Δείτε την πρόσκληση εδώ] |
Αυτό, αν κατανοώ καλά, σημαίνει πως προλαβαίνεις ακόμη!
Ελπίζω να μπουν και να σε κατατοπίσουν περισσότερο κι άλλα παιδιά, η αλήθεια είναι πως λίγοι μεταπτυχιακοί γενικά του Πανεπιστημίου, απ'όσο εκτιμώ, "σουλατσάρουν" γράφοντας εδώ.. but, keep faith!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |