επειδη ειμαι πολυ ασχημα γιατι και γω εχασα το σπιτι μου με 9.000 εισοδημα και μονογονεικη οικογενεια και αδερφο με 350 φροντηστηριο, σας ενημερωνω οτι η αθλια φοιτητικη μεριμνα πεταξε στο δρομο στις 30/09/09 82 φοιτητες με μεγαλα οικονομικα και οχι μονο προβληματα και ειμαστε ολοι σε απογνωση....
σπιτια ειναι δυσκολο να βρουμε, τα πηραν οι πρωτοετης και τα διαθεσιμα ειναι και ακριβα γιατι εμαθαν τα χαλια μας οι σπιτονοικοκυριδες και αθλια υπογεια και τετοια!!
λυση δεν βρισκεται, μας δινουν μονο ειρωνια και καμια σαφη απαντηση, και η κατασταση ειναι τεταμενη...πραγματικα δεν ξερουμε τι να κανουμε, γνωριζουμε ατομα που πηραν εστια με μεσο και οταν το λεμε στην μεριμνα δεν μας απαντανε καν και δεν μας κοιτανε καν. και ελεγαν και στους ιδιοκτητες να μην μας λυπηθουν και να μας διωξουν!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΣΟΥΛΑΚΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος ώστε να δείχνει ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της φοιτητικής κοινότητας της Μυτιλήνης και όχι κάτι αόριστο.
Κατά τα άλλα, μπορείτε να προσπαθήσετε να παρακάμψετε τους υπευθύνους της φοιτητικής μέριμνας και να απευθυνθείτε στον κοσμήτορα και τον πρύτανη προκειμένου να λυθεί το θέμα της στέγασης όλων αυτών των φοιτητών.
Ίσως να βοηθούσε και η γνωστοποίηση της κατάστασης στα ΜΜΕ, ενόψει της έναρξης των μαθημάτων για το νέο ακαδημαϊκό έτος.
Σίγουρα πρέπει να ειδοποιηθούν σχετικά και οι φοιτητικοί σύλλογοι - καλό θα ήταν να οργανωθεί μία παράσταση διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή φοιτητών από όλα τα τμήματα.
Καλή τύχη στις προσπάθειές σας, ελπίζω να διευθετηθεί με κάποιο τρόπο το θέμα.
Το ζήτημα είναι όντως πολύ επείγον, κάτι πρέπει να γίνει και σύντομα! Που είναι ο zero_tolerance όταν το χρειάζεσαι; Που είσαι zero;;
Πραγματικά προτείνω να αρχίσουμε έναν αγώνα ακόμα και μέσα από εδώ και να συμμετέχουν όσοι μπορούν ενεργά από τη Μυτιλήνη.
Ένα άρθρο θα μπορούσε να ήταν μια αρχή για να δώσουμε το στίγμα εδώ. Πιστεύω θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε άμεσα.
Slide το θέμα είναι ήδη περασμένο στην ενότητα της Λέσβου, δε θα ήταν πλεονασμός να μπει στον τίτλο η λέξη Μυτιλήνη; Τελοσπάντων....
συμφωνώ απόλυτα. να απευθύνεστε κατ' ευθείαν ψηλά όταν δε βρίσκετε το δίκιο σας χαμηλά.
στείλτε μέιλ στον πρύτανη και τον κοσμήτορα και αναφέρετε και αυτό με το μέσον γιατί είναι κάπως ευαίσθητοι με αυτά.
και για την παράσταση διαμαρτυρίας είμαι μέσα.
αυτοί οι κύριοι με τα κεφαλαία γράμματα τί ακριβώς έκαναν και τους συγχαίρεις;
Είναι πραγματικά σκληρό και απάνθρωπο αυτο που έγινε αλλά μια αποροία για ποιο λόγο το έκαναν αυτό? Ο πρυτανής δεν τα βλέπει αυτά η εδρα του πανεπιστημιου αιγαιου στη μυτηληνη δεν ειναι οσοι ενεκριναν τον διογμο αυτων των παιδιων δεν ειναι ανθρωποι ειναι γαϊδούρια ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!! αν δεν ληθει το προβλημα μεσα σε αυτες τις μερες βαλτε το Δ.Σ του Φοιτητηκου συλλογου να στειλει mail σε όλες τις σχολες για το συμβαν κατι μπορει να γινει αν αντιδρασου όλες οι σχολες .
Legend, να γιατί χρειάζονται οι απόψεις όλων!
Χρειάζεται να γίνει κάτι άμεσα, αυτό με τα mails μπορούμε να τα ξεκινήσουμε όλοι μας, μια ενημέρωση με οποιαδήποτε μέσα επίσης! Έστω και με sms στην τελική!
Μείνετε συντονισμένοι και καταθέστε νέες ιδέες ενώ όλοι μας σκεφτόμαστε πως τελικά θα δράσουμε μαζικά και συντονισμένα!
Προς Fraoulitsa:Θα σε παρακαλέσω να μας ενημερώνεις για τις τελευταίες εξελίξεις αν υπάρχουν...
λοιπον τα νεα ειναι οτι ο καθενας λει οτι θελει! ακουγονται 2 πραγματα... οτι αλλα δωματια δεν θα δοθουν στους 82 αν και υπαρχουν 70 αδεια τα οποια θα τα δωσουν ολα στους πρωτοετης και το δευτερο οτι θα εξεταστουν οι ενστασεις μετα τις 20...... δηλαδη μαλ@κ13ς.... παιδια η κατασταση ειναι αθλια.... ειμαι πολυ χαλια δεν ξερω τι να κανω... αυτο που εκανα ειναι να απευθυνθω στα ΜΜΕ και να εξηγησω την κατασταση. το εμπρος μου απαντησε θα επικοινωνησω. η μητερα μου επικοινωνησε με αντεννα και περιμενουμε. αυτο τους αξιζει! δεν φανταζεστε πως μας φερονται! ειναι μ@@@@@ οι ανθρωποι για πολλα κιλα ομως..... και λεει κι ολας οτι αν συνεβαινε το ιδιο στο παιδι του θα το εστελνε να μαζεψει ελιες! μετα δεν τους βαζεις φωτια? και εδωσαν εστια σε αρκετα παιδια που δεν την εχουν αναγκη! ποια δικαιοσυνη και ποια αξιοκρατεια?
και το χειροτερο ειναι να μην σε λυπαται η ιδια η μεριμνα του πανεπιστημιου... τι να πω δεν εχω λογια και δεν εχω και δυναμη.... ντροπη και αισχος... και μας λενε για επιδομα 150 ευρω και αν το παρουμε κι αυτο... ακουτε? μας ειπαν επακριβως ο κ. ραφαηλ μελιγωνιτης
"το περιφερειακο συμβουλειο μεριμνας αποφασισε να παρετε το επιδομα 150ευρω και αν σας δωθει...'' τι αν μας δωθει ρε μ@@@@@@??? τι θα κανουν οι οικογενειες μας? θελω να δω τωρα που θα ερθει η μητερα μου πως θα της το πει και εκεινης!! να τον δω!
οσο για τον πρυτανη παιδια σημερα επιστρεφει και απο εγκυρες πληροφοριες δεν τον απασχολει και πολυ το θεμα! εχει τις πρυτανικες να περιμενει!
εξισωση τους λεω συγχαρητηρια γιατι ειναι και πολυ μ@@@@@@@@ και καθικια! ειδικα ο ραφαηλ!!!
fraoulitsa έγραψε:
οσο για τον πρυτανη παιδια σημερα επιστρεφει και απο εγκυρες πληροφοριες δεν τον απασχολει και πολυ το θεμα! εχει τις πρυτανικες να περιμενει!
ένας λόγος παραπάνω. στείλτε του μέιλ το συντομότερο. και στείλτε και στους αντιπρυτάνεις και στον κοσμήτορα και στους συλλόγους. την τρίτη αρχίζουν τα μαθήματα και πρέπει κάπου να μείνετε. αν όχι, υπάρχει και η λύση να πάρετε τις βαλίτσες και τους υπνόσακούς σας και να κατασκηνώσετε μέσα στη διοίκηση. και αν είναι να έρθουμε και εμείς οι υπόλοιποι για να φαινόμαστε πολλοί.
Παιδιά, τι να πω.. Τραγικές καταστάσεις σίγουρα και άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση.
Η ιδέα της "κατασκήνωσης" στη διοίκηση, νομίζω θα βρει υποστηρικτές και ίσως δωθεί και λύση.
Παρόμοια και η προβολή του θέματος από τα ΜΜΕ.
Σίγουρα πάντως μην το αφήσετε έτσι, ενημερώστε τους πάντες (και φοιτητές άλλων νησιών)... Όσο περισσότεροι το μάθουν, τόσο καλύτερα και ίσως υπάρξει και μαζική κινητοποίηση...