Ποδηλατική - Εκδρομική Ομάδα

[ΣΑΜΟΣ] Ποδηλατική Ομάδα

Συγγραφέας Ποδηλατική - Εκδρομική Ομάδα

Κυρ, 02 Οκτ 2005 11:28 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens

Ώντας δεινός ποδηλάτης θέλω να προτείνω το εξής :

Θέλετε να κάνουμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια ομάδα - παρέα όπου θα κάνουμε βόλτες και διαδρομές αρχικά στην Σάμο και στη συνέχεια σε όλα τα υπόλοιπα νησιά του πανεπιστημίου.
Πάντως αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να γνωρίσουν την καταπληκτική ομορφια της σάμου και των υπολοίπων νησιων και να δώσουν ένα άλλο νόημα στην φοιτητική τους ζωή !! Happy Happy

Πως σας φαίνετε σαν ιδέα ?
Θέλω συμμετοχές!! Happy Happy

Έγινε επεξεργασία από τον/την JonnyCycler στις Δευ, 10 Οκτ 2005 9:00 am, 1 φορά

Δευ, 03 Οκτ 2005 7:30 am

ceyd
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24
Τόπος: Αθήνα

Μία ομάδα ποδηλασίας θα ήτανε κάτι πάρα πολύ ωραίο! Αργήσαμε λίγο στη Σάμο βέβαια και εμείς δε θα προλάβουμε και πολλά...
Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια!

Δευ, 03 Οκτ 2005 9:15 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία βέβαια, αν υπάρχει διάθεση θα μπορούσε να "ακουστεί" πολύ δυναμικά!

Θα μπορούσαμε οργανωμένα οι δραστηριότητες του Πανεπιστημίου, να διοργάνωναν ένα ανοιχτό νέο εκδρομικό θεσμό, στο οποίο θα μπορούσαν να βρεθούν και χορηγοί (δεν ξέρω αν και πώς προβλέπεται η χρήση χορηγών από τον κανονισμό του Πανεπιστημίου!)

Μια ιδέα λοιπόν, επεκτείνοντας την παραπάνω:
"Ποδηλατικές Διαδρομές στο Αιγαίο" ή
"Γυρνώντας το Αιγαίο... με ένα ποδήλατο!"

Κι εδώ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάλυψη από Μ.Μ.Ε. τοπικές εφημερίδες και περιοδικά αλλά και ευρύτερης κυκλοφορίας έντυπα, χοτηγούς όπως ναυτιλιακές εταιρείες-πρακτορεία και τοπικούς φορείς (δήμους-κοινότητες)!!

Γιατί, πέρα από την δική μας φυσικά ευχαρίτηση, θα μπορούσαμε να ωφελήσουμε και να ωφεληθούμε, αναδεικνύοντας τις ομορφιές των τόπων!!

Θέλει βέβαια, καλή διάθεση και μεράκι. Αν υπάρχουν, μαζί με οργανωμένες κινήσεις, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νέο θεσμό!!
Θα ήταν χαρά μας ως MYaegean να υποστηρίξουμε επικοινωνιακά την ιδέα, αν υπάρχει διάθεση!

Στο χέρι μας είναι, τι λέτε?! Smile

Δευ, 03 Οκτ 2005 2:07 pm

ceyd
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24

Θα ήταν κατα τη γνώμη μου μια ωραία ιδέα η δημιουργία και άλλων πιο οργανωμένων αθλητικών ομάδων, όπως μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τέννις, βόλλεϋ, σκάκι (όχι τάβλι!!!) οι οποίες ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνουν αγώνες οι οποίοι θα διεξάγονται σε άλλο νησί κάθε φορά ή για παράδειγμα στο νησί που στά περισσότερα αγωνίσματα έχει νίκες Exclamation Exclamation Exclamation
Προπονητές των ομάδων αυτών θα μπορούσαν να ήταν φοιτητές οι οποίοι ασχολούνται με τον προταθλητισμό με το αζημίωτο φυσικά! Smile
Κάθε νησί να έχει τη δική του εμφάνιση, ανάλογα φυσικά και με τις χορηγίες που θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε Wink
Όνειρα λέτε Question

Παρ, 07 Οκτ 2005 10:54 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94

Πολύ ωραία ιδέα !!
Και εγώ με την σειρά μου προτείνω : όποιος έχει ασχοληθεί με πρωταθλητισμό σε κάποια από τα αθλήματα που πρότεινε ο φίλος ceyd και στο ping pong ή έχει ασχοληθεί γενικότερα με αυτά τα αθλήματα να δούμε τι μπορούμε να οργανώσουμε!!

Επιπλέον για την εκδρομική ομάδα μπορούμε να πούμε ότι εκτός των εμπειριών που θα αποκτήσουμε γυρίζοντας την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά της θα έχουμε και την δυνατοτήτα να γνωρίσουμε και ο ένας τον άλλον και να συζητήσουμε και από κοντά για όλα τα θέματα που μας απασχολούν! Happy Happy

...άλλωστε τι πιο ωραίο από την προσωπική ανθρώπινη επαφή!! Very Happy Very Happy

Κυρ, 09 Οκτ 2005 7:16 pm

ceyd
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24

Πολύ σωστά! Όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο! Εγώ δε θα είμαι διαθέσιμη για πολύ χρόνο ακόμα, αλλά έχω πάντα διάθεση για δημιουργία! Smile
Ας κάνουμε την πολιτιστική εβδομάδα μία απόλυτα πολιτισμένη διοργάνωση!
Γιατί η διασκέδαση βρίσκεται και σε πιό δημιουργικούς τομείς, πλην της νυχτερινής διασκέδασης!
Μπορούμε αρχικά ανά νησιά να δημιουργήσουμε ομάδες για την οργάνωση των δραστηριοτήτων μας!
Μη μείνουμε στα λόγια......!!!!!!! Very Happy

Κυρ, 09 Οκτ 2005 11:34 pm

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

Poli orea idea,K egw imai latris tou podilatou, asxeta an exw na kanw poli kairo.Apla paidia prota san hobby kai meta oi "prwthlitismoi". Epidi an pigeni san prwtathlitismos isws poli na mi theloun na boun.

Κυρ, 09 Οκτ 2005 11:58 pm

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94

Μπορεί εγώ να ασχολούμαι λίγο πιο σοβαρά με την ποδηλασία αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε όλοι παρέα και να περνάμε φοβερά!! Άλλωστε οι πιο έμπειροι θα μπορούν να λένε και κάποια προπονητικά tips στους πιο άπειρους έτσι ώστε να περνάμε καλά και να μαθαίνουμε παράλληλα και χρήσιμα πράγματα !!
Wink

Επιπλέον πριν την κάθε εκδρομούλα θα μπορούμε να κάνουμε και μια προεργασία για το τι θα δούμε και να μάθουμε και πέντε πράγματα , συζητώντας, για τον τόπο όπου περάσαμε και τα φοιτητικά μας χρόνια!! Wink

Δευ, 10 Οκτ 2005 7:52 am

ceyd
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24

Ίσα ίσα, μπορούμε να σε εκμεταλλευτούμε και λίγο εφόσον είσαι γνώστης!
Πλάκα κάνω! Smile
Τί λέτε να συναντηθούμε κάποια στιγμή να τα συζητήσουμε και σε βάθος όλα αυτά?

Δευ, 10 Οκτ 2005 9:36 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

As doume ligo titha gini metaksi mas oste na organwsoume pirina, (na parw kai to podilataki pou thelw :p ) kai na sizitisoume ta basika, oste na kateboume kanonika san omada tou panepistimiou.(gia to opio de kserw ti akrivos xriazete) Pantos an kapios exi kapia idea i einai enimeromenos sta tis dimiourgia omadwn, as pei. Smile

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ραδιοφωνική Ομάδα - ανοιχτή συνάντηση...

από RadioLOFOS
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 0

Παρ, 31 Μάρ 2023 10:43 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις radio-LOFOS: Αναρτήσεις-ανακοινώσεις ...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 0

Πεμ, 29 Μάρ 2018 12:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ομάδα e-Περιοδικού! Γίνε Συντάκτης/Συ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Τετ, 06 Δεκ 2017 11:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Swifters (Ομάδα λογισμικού Apple)

από johnmast
Συζήτηση: [ΣΑΜΟΣ] Swifters Απαντήσεις: 0

Τρι, 03 Οκτ 2017 9:42 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αστρονομική ομάδα-συνάντηση Τρίτη 30 ...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 30 Μάϊ 2017 1:20 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics