Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
ΧΙΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
MYAegean members @ Chios |
| |
|
|
|
Παιδιά ας προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας! Γράψτε εδωπέρα όσοι σπουδάζετε στη Χίο και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο σχηματισμό ομάδας για τις δραστηριότητες του MYAegean
Let the force guide you!
|
|
|
|
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Hi ... εγώ σπουδάζω στη Χίο
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Irene έγραψε:
Hi ... εγώ σπουδάζω στη Χίο |
Γεια σου Irene αγαπητή μας και καλωσόρισες!! Άντε, έκανες και σεφτέ, να δούμε και τη Χίο να μπαίνει δυναμικά και να έχει το παρόν!!
Καλή διαμονή και ...φέρε κι άλλο κόσμο, να μεγαλώνει η παρεούλα!!

|
|
|
|
| |
|

gsus
Ψαρούκλα

Dec 06, 2008
2
|
|
Καλησπερα και απο εμενα!!!Aυτο ελπιζουμε και εμεις!!Να μεγαλωσει και αλλο η παρεα της Χιου στο my...Και να κανονισουμε και κανα event με τα μελη του my που ειναι απο Χιο...
|
|
|
|
| |
|
|
|
geia sas paidiaaaa...kai egw spoydazw stin xio kai eimai kai apo xio!!!! kai tha ithela poly na mpw stin parea sas!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Anthi_90 έγραψε:
geia sas paidiaaaa...kai egw spoydazw stin xio kai eimai kai apo xio!!!! kai tha ithela poly na mpw stin parea sas!! |
Ανθή (is it right?) καλωσόρισες στην παρεούλα του ΜyAegean! Ευχόμαστε καλή "διαμονή" και ελπίζουμε να δώσει ένα δυνατό "παρόν" η Χίος!! Σύντομα θα γίνουν μικρές αλλαγούλες και στο forum και ελπίζουμε να βρεθεί ακόμη πιο δημιουργική ευκαιρία να συμμετέχετε!
Κάντε "μάζωξη" όλα τα ...χιωτόπουλα για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε!
Και η ομάδα μας ως φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου αλλά και όλη η κοινότητα εδώ είναι ανοιχτή σε νεότερους φίλους και φίλες για να μεγαλώσουμε την όλη παρέα!
welcome... on board! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Geia k apo mena..k gw xio! H eirinh(pio panw..) me "kalese", alla opws ths eipa exw xathei ligo sto forum.Profanws d ftaiei auto, apla me dieukolunoun pio aples domes..
Tespa!
Kala glentia sth xio!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Metaladis έγραψε:
Geia k apo mena..k gw xio! H eirinh(pio panw..) me "kalese", alla opws ths eipa exw xathei ligo sto forum.Profanws d ftaiei auto, apla me dieukolunoun pio aples domes..
Tespa!
Kala glentia sth xio!!  |
Metaladis καλώς μας βρήκες και με χαρά να σε έχουμε στην όλη συντροφιά!
Όσο για το φορουμ, είναι όλα θέμα συνήθειας, ίσως με τον καιρό να σε διευκολύνει ακόμη περισσότερο! Όμως, για να ρίξω και λίγο 'teaser', σύντομα θα δεις ενδιαφέρουσες εκπλήξεις -ελπίζουμε- προς το καλύτερο! Κάθε σκέψη-συμβολή είναι ευπρόσδεκτη, άλλωστε βελτιωνόμαστε συνεχώς μέρα με τη μέρα, είναι το μόνο σίγουρο! Stay tuned!
Με χαρά να δούμε την Χίος-power δυνατή, welcome!
Καλό 'πλατσούρισμα' στα αιγαιακά νερά!

|
|
|
|
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Γεια σας παιδιά και από εμένα...
καλωσορίσατε στην παρέα μας.... και ελπίζω να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε!!!!! ότι απορίες έχετε μπορείτε να ρωτάτε ελεύθερα!!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
κ εγω απο χιο ειμαι.. να συνεισφερω?
|
|