(spam-offtopic) (δε μπορώ να βρω και τις ρημαδοαγκύλες σ'αυτό το ξένο πληκτρολόγιο που έχω!!!)
Έχουμε ανοίξει ένα site για όσους έλληνες ασχολούνται με το animation, το www.animated.grκαι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται ευπρόσδεκτοι.
Είμαστε ακόμη στα σκαριά όσον αφορά το design, οπότε bear with us please
(/spam-offtopic)
Έχω βάλει σε 2 topics τις υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας μικρού μήκους, και υπάρχουν links για να τις παρακολουθήσετε:
Ενδιαφέρουσες δημιουργικές σελίδες που προάγουν πολιτισμό και γνώση και βασίζονται σε μεράκι και αγάπη για κάτι, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες!
Θα χαρούμε πολύ να έχουμε έστω ένα μικρό δείγμα cross-posting αναφοράς μιας και το topic αναφέρεται στα "Oscars 2010", ή κι εκτός αυτου το οποιοδήποτε σχόλιο ή ενημέρωση! Θα είχε ενδιαφέρον και για έναυσμα συζήτησης κι εδώ άλλωστε, γιατί όχι;
keep faith +καλή επιτυχία στο ξεκίνημά σας παιδιά! Αν μπορούμε κάπου να συνεισφέρουμε μέσα σε πλαίσια ανιδιοτελούς δημιουργικής συνεργασίας ή απλής υποστήριξης, πιστεύω θα ήταν πολύ όμορφο! think about it too!
Αναφέρομαι κυρίως στα Όσκαρ για animated ταινίες, τόσο μικρού, όσο και μεγάλου μήκους. Είχα την τύχη να μας κάνει μάθημα την Τρίτη και την Τετάρτη κάποιος που δουλεύει σαν storyboard artist στην Cartoon Saloon, την εταιρεία που έφτιαξε το Secret of Kells, το οποίο προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας, το οποίο παρεπιπτόντως φαίνεται ότι έχει πολύ όμορφα γραφικά!
Όταν έχεις όμως το Up συνυποψήφιο, το οποίο παρεπιπτόντως ακόμα δεν έχω δει, αλλά ακούω συνέχεια πολύ καλά λόγια, τότε τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Τo Up προτάθηκε όχι μόνο για Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας, αλλά και best picture (δεν είμαι σίγουρος για την ελληνική μετάφραση) και αρκετές ακόμα κατηγορίες επίσης!!
Δεν έχες δει ακόμη το Up?? Τσκ τσκ τσκ... Δες το με την πρώτη ευκαιρία, αξίζει...
Όσο για τις άλλες ταινίες που είναι συνυποψήφιες, μόνο το Coraline έχω δει κ αυτή πρόσφατα... Τις άλλες, χθες τις απέκτησα, οπότε θα τις δω μες στις επόμενες μέρες και τότε θα πω ποια θέλω να πάρει το αγαλματάκι...