Όλα τα τμήματα θα 'ανέβουν' στο Λόφο 'Ξενία';

ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας Όλα τα τμήματα θα 'ανέβουν' στο Λόφο 'Ξενία';

Παρ, 03 Σεπ 2010 10:02 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

συζητιεται εντονα λογω οικονομικης κρισης και τροικα να μεταφερθουν ολες οι σχολες πανω στον ξενια και να στριμωχτουμε ολοι μαζι!

γνωριζετε κατι???
και η κατω λεσχη θα κλεισει!

ολες οι σχολες θα ανεβουν στον ξενια?

Παρ, 03 Σεπ 2010 10:07 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

www.emprosnet.gr/university/?EntityID=5ece9c88-7e55-4f9e-a4a8-52e81583a658

Παρ, 03 Σεπ 2010 10:52 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Εδώ και χρόνια μας έχουν πει ότι σκοπεύουν να γίνει αυτό επειδή πρέπει το πανεπιστήμιο να είναι ενωμένο. Στα υπάρχοντα κτήρια δε χωράμε. Θα χτιστούν νέα. Προς το παρόν και μερικά από τα κάτω κτήρια ιδιόκτητα είναι, οπότε αυτά τουλάχιστον δεν υπάρχει λόγος να αδειάσουν. Σίγουρα όμως θα πρέπει να γίνει μια σωστότερη διαχείριση. Θα πρέπει οι χώροι στα ιδιόκτητα κτήρια που δε χρησιμοποιούνται, να χρησιμοποιηθούν. Δεν ξέρω τίποτ' άλλο.

Έγινε επεξεργασία από τον/την e3iswsi στις Παρ, 03 Σεπ 2010 11:08 pm, 1 φορά

Παρ, 03 Σεπ 2010 11:06 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι αίθουσες διδασκαλίας είναι άδειες. Ίσως και να χωράμε. Αν στριμωχτούν λίγο και οι καθηγητές και δεν έχει ο καθένας μόνος του γραφείο... Θα δούμε.

Τρι, 14 Σεπ 2010 1:31 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672

Αντιγράφω και εδώ τα σχετικά μηνύματα από άλλο τόπικ: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1621.html

maria_geo (Πεμ, 09 Σεπ 2010 1:00 am) έγραψε:
Δεν είχα ακούσει την είδηση, μου φαίνεται θετικό αλλά δεν νομίζω ότι χωράμε στα υπάρχοντα κτίρια...και τεσπα πρέπει κάποια στιγμή κάποια κυβέρνηση να δαπανίσει περισσότερα για την παιδεία όχι να δίνουν όλο και λιγότερα συνεχώς! Είναι το Α και το Ω σε μία κοινωνία!

fraoulitsa (Πεμ, 09 Σεπ 2010 8:50 am) έγραψε:
θα μας χωρεσουν με το ζορι κουκλα μου ασε.. δεν τους νοιαζει η παιδεια ποτε τους ενοιαζε???
το κακο ειναι οτι θα νιωθουμε ανεπιθυμητοι ενω ειμαστε στο ιδιο πανεπιστημιο! θα υπαρχει γκρινια και δυσφορια! και το ερευνητικο μας εργαστηρι να δω που θα παει!

e3iswsi (Πεμ, 09 Σεπ 2010 2:26 pm) έγραψε:
Αν δω πουθενά σύνθημα "Έξω οι κοινωνιολόγοι", θα κρεμάσω κι εγώ "Κοινωνιολόγοι, μη μας αφήνεται μόνους με τους γεωγραφαράδες".

Μια χαρά θα βολευτούμε. Έχουμε αρκετούς αχρησιμοποίητους χώρους. Όσο το σκέφτομαι, μου αρέσει όλο και πιο πολύ η ιδέα.
Με τη λέσχη θα υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί αυτή τη στιγμή τις ώρες αιχμής η ουρά φτάνει μέχρι τα σκαλιά. Αν έρθετε κι εσείς...
Εγώ όμως πιστεύω ότι αυτό δεν οφείλεται στο κόσμο αλλά στην τεμπελιά των μαγείρων. Αντί να μας ρωτάνε έναν-έναν τί να μας βάλουν στο πιάτο, θα πρέπει να αφήνουν συνεχώς πολλά πιάτα πάνω στο γυαλί για να τα παίρνουμε χωρίς να καθυστερούμε. Και θα δείτε για πότε θα εξαφανιστεί η ουρά!

fraoulitsa (Τρι, 14 Σεπ 2010 6:13 pm) έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο!!! συμφωνω απολυτα, να εισηγηθουμε στην λεσχη να γινεται ετσι!!! να σου πω και πριν την κατω λεσχη δεν ειχε και τοοση ουρα! εχω δει και χειροτερα στην κατω!

e3iswsi (Τρι, 14 Σεπ 2010 11:31 pm) έγραψε:
Παλιά θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο χάλια. Τα 2 τελευταία χρόνια το παράκαναν. Πέρυσι ειδικά, ακόμα και για τα ορεκτικά που παλιά τα είχαν πολλά μαζί πάνω στο γυαλί, αν θέλαμε δεύτερο έπρεπε να σταθούμε στην ουρά για να μας βάλουν ένα κομματάκι.

Έγινε επεξεργασία από τον/την e3iswsi στις Τετ, 20 Οκτ 2010 9:33 pm, 2 φορές συνολικά

Τρι, 14 Σεπ 2010 4:19 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

e3iswsi έγραψε:
Εδώ και χρόνια μας έχουν πει ότι σκοπεύουν να γίνει αυτό επειδή πρέπει το πανεπιστήμιο να είναι ενωμένο. Στα υπάρχοντα κτήρια δε χωράμε. Θα χτιστούν νέα. Προς το παρόν και μερικά από τα κάτω κτήρια ιδιόκτητα είναι, οπότε αυτά τουλάχιστον δεν υπάρχει λόγος να αδειάσουν. Σίγουρα όμως θα πρέπει να γίνει μια σωστότερη διαχείριση. Θα πρέπει οι χώροι στα ιδιόκτητα κτήρια που δε χρησιμοποιούνται, να χρησιμοποιηθούν. Δεν ξέρω τίποτ' άλλο.

δεν εχει προγραμματιστει να χτιστουν νεα!! ζητανε απιστευτα χρηματα για να γινει αυτο!! θα ειμαστε οοολοι μαζι! στριμωγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρι, 14 Σεπ 2010 9:22 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672

Αυτό που σου λέω το άκουσα πριν 4 χρόνια, όταν ήμουν εγώ 1ο έτος.
Δε νομίζω ότι θα στριμωχτούμε. Δεν ξέρω πώς είστε εσείς εκεί κάτω αλλά σε μας, κάθομαι και σκέπτομαι πόσες πολλές αχρησιμοποίητες αίθουσες έχουμε μόνο στο δικό μας τμήμα και βγαίνουν άλλες τόσες!
Στο Παπαρίσβα μέτρησα να έχετε 1 αμφιθέατρο και 3 αίθουσες.
Στη γεωγραφία έχουμε: 4 αίθουσες των 100 εδράνων (Α,Β,Γ,Δ), 2 μικρές αίθουσες με καρέκλες (Ε,ΣΤ) που χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια, 1 αμφιθέατρο που χρησιμοποιείται μόνο σε εκδηλώσεις και τα εργαστήρια.
Επιπλέον έχουμε αρκετές άδειες αίθουσες που δεν έχουμε βρει ακόμα τί να τις κάνουμε, σχεδιασμένες για γραφεία και εργαστήρια. Αυτές δεν τις έχω μετρήσει.

Τετ, 15 Σεπ 2010 8:10 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672

Αυτό το Εμπρός τί κόλλημα έχει να μην κλείσει το Ευ Ζειν; Μήπως είναι οι ιδιοκτήτες και δε θέλουν να χάσουν το νοίκι;
http://www.emprosnet.gr/university/?EntityID=10f8814e-2f81-...0306041fc5

Οι φοιτητικές ομάδες δεν υπάρχει λόγος να ανέβουν στο λόφο. Μπορούν να είναι στα ιδιόκτητα κτήρια της πόλης.

Δε θίγεται καθόλου η δωρεάν σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις αν γίνει αυτό. Ίσα ίσα, αν εξοικονομηθεί αυτό το 60% του τακτικού προϋπολογισμού, θα μπορέσουν με αυτά τα λεφτά να γίνουν αυτά καλύτερα.

Αν πάντως κάνει κανένας απ' αυτούς κατάληψη στα δικά μας κτήρια, θα θυμηθώ ότι τους φιλοξενούμε.

Τετ, 15 Σεπ 2010 9:01 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

e3iswsi έγραψε:
Αυτό το Εμπρός τί κόλλημα έχει να μην κλείσει το Ευ Ζειν; Μήπως είναι οι ιδιοκτήτες και δε θέλουν να χάσουν το νοίκι;
http://www.emprosnet.gr/university/?EntityID=10f8814e-2f81-...0306041fc5

Οι φοιτητικές ομάδες δεν υπάρχει λόγος να ανέβουν στο λόφο. Μπορούν να είναι στα ιδιόκτητα κτήρια της πόλης.

Δε θίγεται καθόλου η δωρεάν σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις αν γίνει αυτό. Ίσα ίσα, αν εξοικονομηθεί αυτό το 60% του τακτικού προϋπολογισμού, θα μπορέσουν με αυτά τα λεφτά να γίνουν αυτά καλύτερα.

Αν πάντως κάνει κανένας απ' αυτούς κατάληψη στα δικά μας κτήρια, θα θυμηθώ ότι τους φιλοξενούμε.

καταρχας για το ευ ζην εχουν δικιο! και μας που ειμαστε θερμη δεν μας συμφερει αν δεν εχουμε μαθημα να πηγαινουμε στον λοφο για φαι!
δεν υπαρχουν κτηρια για τις ομαδες! τα δινουμε οοολα πισω! πανε τα νοικια!

και εκει που φτασαμε γιωργο δεν μας φιλοξενειτε... ολοι στο ιδιο καζανι θα βραζουμε της οικονομικης κρισης!!

και γω παλι φετος δεν πειρα εστια οπως και αλλα 20 και παιδια! και δεν εχουμε καμια στηριξη απο το πανεπιστημιο! τι να πω πλεον! το μονο που λεω ειναι να φυγω δεν τους αντεχω,σιχαθηκα!

Τετ, 15 Σεπ 2010 11:23 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672

Μη χάνεις το κουράγιο σου. Μπορεί να πάρεις τώρα, στη δεύτερη φάση.

Όσοι μένετε Θερμή, θα παίρνετε έτσι κι αλλιώς το λεωφορείο για να φάτε. Οπότε δε θα καταλάβετε διαφορά. Άλλωστε είπαν ότι θα βελτιωθούν σημαντικά τα δρομολόγια.

Η φιλοξενία δεν υφίσταται στην πραγματικότητα γιατί ό,τι είναι δικό μας είναι και δικό σας. Και μάλιστα εγώ σας περιμένω με ανυπομονησία.
ΑΝ όμως με το καλημέρα έρθουν οι παρατάξεις να μας κάνουν κατάληψη, τότε θα θυμώσω (με τις παρατάξεις θα θυμώσω, με κανέναν άλλον).

Για τις φοιτητικές ομάδες, το Παπαρίσβα μου φαίνεται πολύ ωραίο. Εξάλλου δε θα ξαναγίνουν μαθήματα εκεί. Ιδιόκτητο είναι απ' ότι ξέρω. Όπως και το Μπίνειο, αλλά εκεί δεν έχω πάει.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή [*] Είμαι από -[DELETED]- και ήθελα ν...

από TryUnluck
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 1

Παρ, 01 Νοέ 2019 12:32 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Wishlist] (web-)services για τα τμήμ...

από tzorvas
Συζήτηση: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα Απαντήσεις: 5

Παρ, 17 Μάϊ 2013 4:13 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις DIY live 21/4/07 - λόφος Ξενία, Μιτιλ...

Συζήτηση: ΛΕΣΒΟΣ Απαντήσεις: 2

Σαβ, 14 Απρ 2007 4:07 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics