Καλημέρα παιδιά,
πριν κάποιο καιρό είχα μάθει ότι είχε γίνει ένας τύπου διαγωνισμός για το λογότυπο του συλλόγου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ. Ενδιαφέρομαι να γίνει ξανά το ιδιο για έναν άλλο σύλλογο, μπορείτε να με βοηθήσετε???
με ποιόν να έρθω σε επικοινωνία!!!!!
Thaanx!!!!!
Αν μπορείς διευκρίνισέ μας λίγο περισσότερο τί έχεις κατά νου! Στην ουσία επιθυμείτε να προκηρύξετε κάποιο διαγωνισμό; Επίσης, αυτός θα αφορά μονάχα φοιτητές του τ.ΜΣΠΣ ή θέλεις να είναι ανοιχτός για όλους;
ΥΓ: σου αλλάχτηκε [προσωρινά] ο τίτλος του topic, αφενός γιατί τα κεφαλαία γράμματα είναι καλό να αποφεύγονται, ιδίως σε τίτλους, κι αφετέρου για να κρατήσει μια περισσότερη σαφήνεια, όσο γίνεται, πριν μπει ίσως ένα πιο πλήρες κείμενο/ανάρτηση, αν το κατανοούμε σωστά!
Αναμένουμε νέα σου, ώστε αν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε καλύτερα!
Κατ αρχήν ισχύει αυτό με τον σύλλογο ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ? Εάν ισχύει θέλω να γίνω ακριβώς το ίδιο. Απ ότι θυμάμαι είχαν δημιουργηθεί ομάδες φοιτητών οι οποίες είχαν παρουσιάσει τα λογότυπα που είχαν φτιάξει. Νομίζω οτι ο νικήτής είχε και έπαθλο. Λοιπόν αυτό θέλω να γίνει κι εγώ. Θα περιγράψουμε στους φοιτητές τον σύλλογο και συνεπώς το θέμα με το οποίο θα έχει συνάφεια το λογότυπο, και θα μας παρουσιάσουν τις ιδέες τους. Τα διαδικάστικά ψάχνω να βρω. Με ποιον πρέπει να έρθω σε επικοινωνία??? Με την γραμματεία? Με κάποιο συγκεκριμένο τμήμα???
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντηση!
Προσωπικά μιλώντας, δεν γνωρίζω δυστυχώς περισσότερες λεπτομέρειες, μα είναι σίγουρο πως ίσως να μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς το θέμα, μιας κι έγκειται στα πλαίσια των σπουδών, τουλάχιστον για το τμήμα ΜΣΠΣ της Σύρου, αν απευθύνεστε σε αυτό!
Ο καταλληλότερος ίσως φορέας για να επικοινωνήσετε, είναι το Γραφείο Διασύνδεσης/ Σταδιοδρομίας/ Πρακτικής Άσκησης του τμήματος, μπορείτε να βρείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε στέλνοντας ένα email ή τηλεφωνικά: