[Κοινωνιολογία] δηλωση μαθηματων?

τμ. Κοινωνιολογίας

Συγγραφέας [Κοινωνιολογία] δηλωση μαθηματων?

Τρι, 25 Ιαν 2011 1:00 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

nena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 25, 2011
7

γεια σας παιδια και καλη επιτυχια στην εξεταστικη!! Happy Happy ονομαζομαι Νενα και ειμαι απο θεσσαλονικη.εχω κανει εγγραφη τον σεπτεμβριο αλλα επειδη ξαναδινω πανελλαδικεσ και φετος δεν παρακολουθησα καθολου μαθηματα.δεν εχω δηλωσει μαθηματα τον σεπτεμβριο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω τωρα για το β εξαμηνο για να μην χασω την σχολη σε περιπτωση που τελικα ερθω του χρονου. help-sos

Τρι, 25 Ιαν 2011 5:49 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

πρεπει να τηλεφωνησεις σε καθε περιπτωση με την γραμματεια της σχολης σου τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο σαιτ του πανεπιστημιου aegean.gr! Μακαρι να βρεις ακρη!!
ευχαριστουμε για την επικοινωνιααααααααα
καλως μας ηρθεεεες

Τρι, 25 Ιαν 2011 5:49 pm

pocahontas
Έμπειρος
Έμπειρος

Apr 11, 2005
259

Γεια σου Νένα , είμαι η Ελπίδα επίσης απο Θεσσαλονίκη κι απόφοιτη της σχολής. Χωρις να γίνομαι αδιάκριτη για ποιο λόγο δεν πήγες στη σχολή, δε σου άρεσε το αντικείμενο? Όσο για τις πανελλαδικές καλή επιτυχία!!! Εγώ έδωσα 3 φορές!

Τετ, 26 Ιαν 2011 10:32 am

nena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 25, 2011
7

fraoulitsa έγραψε:
πρεπει να τηλεφωνησεις σε καθε περιπτωση με την γραμματεια της σχολης σου τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο σαιτ του πανεπιστημιου aegean.gr! Μακαρι να βρεις ακρη!!
ευχαριστουμε για την επικοινωνιααααααααα
καλως μας ηρθεεεες

παιρνω τηλ στν γραμματεια αλλα δεν το σηκωνει ποτε κανενας..μηπως εχεις καποιο αλλο τηλ που μπορω να μιλησω με την γραμματεια η ξερεις καποια συγκεκριμενη ωρα που επιτελους θα μπορεσω να τους βρω??ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και για την αμεση απαντηση!!

Τετ, 26 Ιαν 2011 10:39 am

nena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 25, 2011
7

pocahontas έγραψε:
Γεια σου Νένα , είμαι η Ελπίδα επίσης απο Θεσσαλονίκη κι απόφοιτη της σχολής. Χωρις να γίνομαι αδιάκριτη για ποιο λόγο δεν πήγες στη σχολή, δε σου άρεσε το αντικείμενο? Όσο για τις πανελλαδικές καλή επιτυχία!!! Εγώ έδωσα 3 φορές!

ευχαριστω πολυ!!για να το εχω δηλωσει φυσικα και μου αρεσει η σχολη!!απλα επαιξαν ρολο οικονομικοι λογοι..στην περιπτωση που δεν πετυχω σε σχολη κοντα η μεσα στην θεσσαλονικη (η οποια θα μ αρεσει εξισου) θα ζοριστει λιγο παραπανω η οικογενεια μου και θα παω Μυτιληνη!!...το θεματακι μου βεβαια ειναι αλλοοοοο...το χεις???
Υ.Γ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΒΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ!!!

Τετ, 26 Ιαν 2011 10:55 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Γεια χαρά σου nena μας! Καλωσόρισες στην κοινότητα και καλή "διαμονή" ευχόμαστε! Smile

Δεν ξέρω αν βοηθούν:
>> [ρίξε μια ματιά και στα τηλέφωνα στη λίστα εδώ]

(ενδεχομένως να σου εμφανίσει ένα μήνυμα περί "Πιστοποιητικού Ασφάλειας / Security Certificate", κάνε την επιλογή accept ή παρόμοια, ώστε να συνεχίσεις στην πρόσβαση στο site, δεν έχεις κάτι να σε ανησυχήσει)

good luck και κουράγιο, στην αναζήτησή σου!

Τετ, 26 Ιαν 2011 2:53 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671
Τόπος: Volos, Magnesia

Πιθανότατα όλες οι γραμματείες είναι ανοιχτές

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή

9:00 - 13:00

Τετ, 26 Ιαν 2011 6:20 pm

pocahontas
Έμπειρος
Έμπειρος

Apr 11, 2005
259

Δε θες να φύγεις απο Θεσσαλονίκη να φανταστώ?! Poke Tounge Poke Tounge Poke Tounge
Πάντως εγω στη Μυτιλήνη πέρασα όμορφα, ψάξτο και για εστίες!
Χωρίς βέβαια να θέλω να σε αποθαρρύνω τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα όσον αφορά τις εστίες, η fraoulitsa, ξέρει καλύτερα! Έγω τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν σε εστίες και μετά νοίκιασα, το τελευταίο μου σπίτι ήταν όλα τα λεφτα!!! Happy Happy Happy
Όσον αφορά τη γραμματεία είναι ζόρικα να πιάσεις γραμμή,αλλα πρέπει να επιμείνεις!!! Βαριούνται να σηκώσουν τηλέφωνα, είναι με τις μέρες τους άστα να πάνε! ΄Πάντως επειδή ξέρω το θεματάκι των περισσότερών απο εδώ, είναι άλλη εμπειρία όταν φεύγεις...οκ θα σου λείψουν πολλά, θα ζήσεις πολλά ευτράπελα αλλά αυτές είναι οι αναμνήσεις του φοιτητή!

Υ.Γ Ευχαριστώ καρντάσι!!! Ό,τι κι αν επιλέξεις εύχομαι καλή επιτυχία κι ο,τι χρειαστείς στείλε μήνυμα!

Τετ, 26 Ιαν 2011 7:41 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Τα τηλέφωνα που έχει εκεί δεν ισχύουν πια γιατί η γραμματεία της κοινωνιολογίας μεταφέρθηκε στο κτήριο της διοίκησης και φαίνεται δεν έχουν ενημερώσει τους καταλόγους και την ιστοσελίδα.

Όμως δε νομίζω πως χρειάζεται η γραμματεία. Ξέρω κι εγώ την απάντηση:
Αφού γράφτηκες κανονικά στο τμήμα ως φοιτήτρια, ασχέτως αν δε δήλωσες μαθήματα, είσαι καλυμμένη και κανείς δεν πρόκειται να σε διαγράψει παρά μόνο αν δεν πάρεις πτυχίο μέσα σε 8 χρόνια.
Οπότε του χρόνου τον Οκτώβρη θα έρθεις κανονικά να γραφτείς στο 3ο εξάμηνο δηλώνοντας τα μαθήματα του 1ου, ή αλλιώς, αν περάσεις αλλού θα τηλεφωνήσεις (στο καινούριο τηλέφωνο) και θα ζητήσεις τη διαγραφή σου.

Τετ, 26 Ιαν 2011 9:26 pm

nena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 25, 2011
7

pocahontas έγραψε:
Δε θες να φύγεις απο Θεσσαλονίκη να φανταστώ?! Poke Tounge Poke Tounge Poke Tounge
Πάντως εγω στη Μυτιλήνη πέρασα όμορφα, ψάξτο και για εστίες!
Χωρίς βέβαια να θέλω να σε αποθαρρύνω τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα όσον αφορά τις εστίες, η fraoulitsa, ξέρει καλύτερα! Έγω τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν σε εστίες και μετά νοίκιασα, το τελευταίο μου σπίτι ήταν όλα τα λεφτα!!! Happy Happy Happy
Όσον αφορά τη γραμματεία είναι ζόρικα να πιάσεις γραμμή,αλλα πρέπει να επιμείνεις!!! Βαριούνται να σηκώσουν τηλέφωνα, είναι με τις μέρες τους άστα να πάνε! ΄Πάντως επειδή ξέρω το θεματάκι των περισσότερών απο εδώ, είναι άλλη εμπειρία όταν φεύγεις...οκ θα σου λείψουν πολλά, θα ζήσεις πολλά ευτράπελα αλλά αυτές είναι οι αναμνήσεις του φοιτητή!

Υ.Γ Ευχαριστώ καρντάσι!!! Ό,τι κι αν επιλέξεις εύχομαι καλή επιτυχία κι ο,τι χρειαστείς στείλε μήνυμα!

δεν κολλαω τοσο στ οτι θα φυγω απο θεσσαλονικη.γενικα παιζουν πολλα!!παρολα αυτα σ ευχαριστω πολυ για τσ πληροφοριεσ και την βοηθεια!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Π.Μ.Σ. στην "Ιστορία, Ηθική και ...

από Bio-Tech
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 0

Τετ, 24 Μάϊ 2023 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις κοινωνιολογία

από anny
Συζήτηση: τμ. Κοινωνιολογίας Απαντήσεις: 5

Σαβ, 07 Ιούλ 2018 12:57 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις δηλωση μαθηματων - τμήμα ΜΠΕΣ

από maira
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 2

Παρ, 30 Οκτ 2015 12:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κοινωνιολογία Μυτιλήνης